93

Анонимен

преди 9 години

PUTIN E MNOGO SLADAK ! DALI OBAMA MU ZAVIGDA ?

92

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТу 144 е излетял 2 месеца преди Конкорда. Кой е плагиата?--------И 2 месеца след това 2 паднали самолета и спря да лети, не са могли да откраднат всичко явно, а конкорда 35 години си летя. Смехурковци сте големи, ама хубаво че си вярвате.

91

NEZNAIKO

преди 9 години

До Анонимен 230ama ty144 leti a conkord pada asia koi e plagiata

90

Анонимен

преди 9 години

Ту 144 е излетял 2 месеца преди Конкорда. Кой е плагиата?

89

Анонимен

преди 9 години

Що приказвате глупости? Фронта в Италия е бил 120 км срещу 1600 източния. Американците са разбобмили Монте Казино и от руините Хитлер много болка им е дал с минимална армия през следващата година и половина, че това се счита за най - неуспешната миция за ЦЯЛАТА ww2. Успяват да стигнат до северна Итаслия 2 години след като са започнали, а тогава руснаците са били на 100 км от Берлин. Проблема е бил грешния избор на САЩ за плацдарм. Тясна, планинска, Италия е била много лерсна за отбрана.

88

Анонимен

преди 9 години

Руснаците са велики плагиати,смениха колесара на "Конкорд" и направиха ТУ-144, всичко при тях е крадено...

87

Анонимен

преди 9 години

За отбраната на Италия през втората половина на 1943 г. са били ангажирани 15 дивизии само от немските и още толкова италиански. Нали си представяш какво щеше да стане с руския фронт, ако немските генерали имаха десетина дивизии в повече, да ги концентрират на един участък от 100 км, да пробият фронта и да навържат няколко чувалчета...

86

Анонимен

преди 9 години

До брей Глупостите ги пишеш ти. Въздушната война срещу Британия била траяла само три месеца! Това какво значение има - факт е, че за три месеца немците са загубили половината си авиация. "Вторият фронт" е открит още преди да се открие "първия фронт". Десанта в Нормандия е само един епизод. Преди него е имало десант в Сицилия, извадили са Италия от войната и ред други работи.

85

Анонимен

преди 9 години

До до 213Сигурно е така, но руснаците създават калашника след като в тях попада немското...----------------- Не говорете глупости. Не само, че попада "немското", но самият конструктор на Щурмгевеер е откаран в Русия и им е направил калашника. Реално е направил това, което вече е било проектирано в Германия, но не са имали време да го произведат - StG 46.

84

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Ми защото се случили едни англичани в Северна Африка, па едни американци направили неколко десанта в Европа и така. А да си чул, че Хитлер е загубил половината от бойните си самолети срещу съюзника на СССР Великобритания?

83

Анонимен

преди 9 години

Като са имали толкова велики и непобедими оръжия от рода на Щурмгевер интересно защо накрая Съветите са пленили всичко ?

82

Анонимен

преди 9 години

"Чувствам задоволство,че освен наистина шизоидните западни религии има и Будизъм. Поне една от расите има вътрешна необходимост от хармония. На белите хора,ако им дадеш Буда ,ще го разпнат."Абе нз за другите народи и раси, ама ако българите искаме да придобием някаква хармония, била тя външна или вътрешна, трябва да си разпнем нашия си Буда...

81

Анонимен

преди 9 години

Истината е, че Германия все още не се е отказала от стремежите си да подчини цяла Европа. Разликата е, че сега действат на мааааалко по-друг фронт...

80

Анонимен

преди 9 години

Много прогерманска пропаганда има тук...Не им стигна, че предизвикаха дълговата криза в Еврозоната, ами сега плащат и на *** да рекламират "германския технологически гений"...

79

Анонимен

преди 9 години

Ние трябва твъдо да знаем едно, на тази планета не сме ние върхът на хранителната верига( войните са масови човешки жертвопринощения) и това трябва да ни изпълна със благоприличие и смиреност. Да бъдем с Мирът, а не с войната. Лека нощ!

78

Бедният Путин

преди 9 години

Господин Путин, Що за човек трябва да сте за да плащате на *** от Атака да пишат по форумите. Не е тайна, че Руското посолство поддържа тези форуми по линията на Волен Сидеров и нещастниците около него. Драги форумци -- сигурно и вас ви е гнус от това което пишете и се мразите, ама за рубли ще си продадете и задниците.

77

Анонимен

преди 9 години

Точно така, Хопи. Грешката е моя.Мерси.

76

Анонимен

преди 9 години

Не са го продали, Али( чичото на Моамет) е бил кабалист, за съжаление е стигнал само до Йесод/ Луната и гледай резултата какъв е

75

отричам написаното

преди 9 години

Не съм 175, но преписът не е от египетски. Да не греша, има едно американско племе Копти, тези мистирии за Хор, Христос са още от преди потопа, от преди Атлантида. Изобщо Месопотамия е пореден експеримент, според мен пак неуспешен, да ме прощава Бог. Следващият пак ще бъде като предишния, защото тези, които създадоха човека му оставиха в наследство и ... своите недостатъци и религиите, които създадоха като противоотрова не успяха да променят истинската хищна природа. Ние сме хищници.

74

Анонимен

преди 9 години

Емблематичният Алберт Айнщайн, който има най-голяма заслуга за изобретяването на атомната бомба е немски евреин, избягал от хитлеристкия режим.