131

...

преди 9 години

ne komentiram

130

Берлин

преди 9 години

Добре си е взел човечецът. Пак такива управници да си изберете! :)))

129

безпартиен

преди 9 години

Оттук нататък да не съм чул или видял нито един червен фен да е написал нищо против генерал Луков.Вашите червени генерали са всички като Тонев.Нито един от тях не е бил,не е и няма да бъде патриот като генерал Луков.Ако сега не махнат Тонев отвсякъде ГЕРБ ще има да ми гледат гласа за тях през безкрайно дълъг,много тънък и изключително крив макарон.Аз за червените не съм гласувал никога!

128

Garibaldi

преди 9 години

Генералът Тонев е дерматолог и отидете да видите клиниката по дерматология.Направо е златна и всеки не може да стъпи как да е.Приемат предимно с псориазис болни и искат от болните огромни суми пари за лечение,дарения и т.н.Прилагат нови методи за лечение,а хората вярват и плащат,плащат тези огромни суми.Тонев направо да облича раираната пижама и директно в затвора.Военна болница беше едно време уникална на балканите!Сега източва ЗОК и джобовете на гражданите.Това е следствие на демократи

127

Анонимен

преди 9 години

Тонев, да възстанови щетите, в троен размер. Веднага Москов!

126

дида

преди 9 години

оставка на язаки ямбол

125

грък

преди 9 години

бойко отивайси с мир докъто си жив

124

Даола

преди 9 години

Под крилото на Стоян Тонев Военна болница се превърна в търговско предприятие. В Клиниката по интензивна терапия се извършват тестове с нови лекарства на фирмата Новартис, които са опасни за пациентите, но лекарите там са крайно немарливи. Казвам го от собствен опит и статия по въпроса публикувах в италиански вестник, защото у нас това е невъзможно.

123

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

Ако някой ден, завардят входовете на ВМА и се проверът всички "пациенти" вътре, ще стане СТРАШНО!

122

Анонимен

преди 9 години

Тонев е бедняка генерал в сравнение с ББ, който отново разиграва ПР ход и се прави на много принципен. Мутренска тактика, защото преследва кметски и президентски избори.

121

гербераст

преди 9 години

Нема страшно дрогаре герберуги, генерала даде фира но всичко друго го скрихме. Ще крадем но по-умно, по-тихо и незабележимо. Парите в офшорки за по-сигурно, държ.поръчки на подставени лица добре заплатени за да не се разприказват, пазаруване на съдии и особено на прокурори ако стане съкатлък и събиране на пари за да купим изборите, и осигурим още 4 години безметежно гепене. И да не забравяте, 50% на Бацето за да е спокойно.

120

Анонимен

преди 9 години

Военна болница от много години е известна като "болницата на мутрите".

119

анонимен

преди 9 години

ВСИЧКИ ЛИ СМЕ РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА В БГ. откакаде накаде някакви мутри от парламента ще са над ..закона ..кои ..кои изтри жидеото сколата на н якаква мутренска организация нарушава закона и няма прокурорско . РАЗСЛЕДВАНЕ мутрата в колата или шофьора ...наказание ...ТУК

118

Ед де Хой

преди 9 години

Г адове заЕ стетичноР азмазване наБ ългария

117

краси

преди 9 години

Браво тоя сам се хвалеше колко голям мениджър е ама по негово време обикновените овоенни ги смятаха в заведението за трета категория първо тия с парите второ с връзките и накрая контингента Поредния безличен *** . Никакво доверие за некадърността

116

Анонимен

преди 9 години

Един редови журналист репортер свърши работата на икономическа полиция, ДАНС, финансово разузнаване ,НАП, Прокуратура, следствие и сигурно стотици ***!Дано не му се случи нещо на момчето!А генерал-шопара да го пратят да *** камъни и преглежда мацките в Сливенския...Нали е дерматолог!

115

анонимен

преди 9 години

Никога не е късно да станеш за резил!!! Щом г-н Тонев си е позволили това безотговорно отношение ,представям си другите гебери, за какво иде реч.Като гледам Павлова какви турнета прави да убеждава хората как ще спечелят от санирането и ми се догажда от цялия гербомутренски спектакъл.Павлова що не даде 1млрд.и да откупи правата на ЕРП-тата и да бъдат национален ресурс,така ще повиши енергийната ефективност на българина.Ама си мълчи мафиотката и турнета прави!!

114

Анонимен

преди 9 години

ONE WEAR TICETS GERB

113

Анонимен

преди 9 години

Отговорността е на водача на парламентарната група ,не си познава кадрите .Как ги избира по снимка ли .Така излиза че той е най-изненадан .Излиза че Борисов се информира от медиите ,като всички нас ,а това е недопустимо за министър председател .Къде са му критериите за включване на дадена личност в изборните листи.

112

БУХОВО

преди 9 години

Мина " Бухово " кани всички комунисти на безплатен труд ! Филия хляб и малко вода, като надница на ден !