29

aha

преди 9 години

До Анонимен 41 Че то отдавна се доставя,ама пусти им украинци,като мислят само за гей паради ,горлика и сало не могат да ги научат да го използват това оръжие На украинците им дай само да скачат ,да бягат ,да лъжат ,мързелуват и мамят,за друго не стават

28

Анонимен

преди 9 години

Всичко това е защото се договарят с Путин. Изпуснаха момента да уморят от студ лугандонските терористи, не им спряха газта и тока. Путин на тяхно място нямаше да ги пожали.

27

Анонимен

преди 9 години

НАТО няма да стои със скръстени ръце и да гледа как едно ботоксова джудже се опитва да запали света. Време е тежко въоръжение да започне да се доставя в Украйна!

26

Румбо

преди 9 години

Наскоро украински политик се изпусна,че има опасност да загубят Харков.На пръв поглед-малко странно,все пак градът е доста далече от фронта!Оказва се обаче,че си има причина-в Източна Украйна съществува партизанско движение!Освен в Харковска област има и в Одеска,и в Бесарабия!Работата е по-дебела,отколкото си мислим-Донбас е по-скоро начало,отколкото край на данданията около Украйна.

25

Анонимен

преди 9 години

Значи руснака може да анексира и убива.а него неможе.....логичното ср случва

24

Austin Powers

преди 9 години

Навремето Брежнев се е целувал уста-в-уста със всички Африкански лидери. Това сигурно е някакъв рекорд.

23

бг

преди 9 години

На ю туб гледайте Brother Nathaniel.

22

бг

преди 9 години

RT,много добър.

21

Иван Сотиров

преди 9 години

Усилията на САЩ за отстраняването на чуждестранни правителства правят света по-опасен и по-малко справедлив.Скоро след американския преврат в Хаити през 2004 година, когато бе отстранен президентът Жан-Бертран Аристид, имах възможността да чуя словото на адвоката му Айра Кързбен, произнесено в Маями. Своята рече той започна със загадка: "Защо във Вашингтон никога не е имало преврати?" И веднага даде отговора: "Защото във Вашингтон няма посолство на САЩ"

20

Иван Сотиров

преди 9 години

До гражданин Едно е протест друго е със коктейли *** да гориш полицай и да изгониш законно изпбрания президент на дадена държава.

19

Дани

преди 9 години

Украинците още ли не са обявили че руски спецчасти, маскирани като обиновенни митингуващи са извършили атентата с цел да осуетят световния мир?

18

Анонимен

преди 9 години

Руският народ няма да стои със скръстени ръце при фашисткия геноцид от страна на Киев. Както през ВОВ руснаците водиха партизанска война срещу СС ордите така сега, който убива руснаци на изток ще си плати.

17

aha

преди 9 години

До BerlinЩом експлозията е отнесла лидера на местния Евромайдан,значи съм доволен Бездруго там са се били събрали само евромаидаунци,които и с милиони да ***,няма да ми е жал

16

Berlin

преди 9 години

Харесва ви значи, че някой метнал бомба с пирони сред хората, в мирен град?! Хубави хора сте.

15

Анонимен

преди 9 години

До Austin PowersА това тук не е ли оправдание за решение на САЩ да доставя оръжие на Украйна ?

14

Анонимен

преди 9 години

Интересно как преди възлови решения за Украйна винаги се случват някакъви провокации . Въпросът е кой има полза от това?

13

Austin Powers

преди 9 години

Атентата в Беслан беше провокация на руските служби за да оправдаят войните в Кавказ.

12

бг

преди 9 години

Координатор........откачен киборг.

11

Анонимен

преди 9 години

Не е за смях заради човешките жертви, ама гвоздеи да слагаш в район, където противопехотни мини с лопата да ги ринеш е просто пародия. И "разкрили" за час изпълнителите, а те взели, че всичко си признали. Все още не сме изпаднали на нивото на американските тълпи, та затова се усещаме като се бъзикат с разни провокации. Така де, то и Полша на 1.09.1939 нападна Германия. Ако не вярвате, вижте българските вестници от оново време!

10

бг

преди 9 години

Слава Покраине.........бууууум.