14

Анонимен

преди 9 години

Изгониха ги? Не само ги отдалечиха на по стотина метра.Пак са заобградили болниците и кръжат като лешояди!

13

Анонимен

преди 9 години

Два юмрука в тиквите им и ме оставят на мира. Аман от тарикати!

12

да живее БКП

преди 9 години

Много хора бъркат капитализма,демокрацията с това,което става в България.Това,което става у нас е български капитализъм,или създаден от комунистите.Защо тези неща не се случват в Западна Европа,а при нас е ежедневие.Старото няма да се върне,и напред няма да ходим,защото няма да го допуснат нашите богопомазани,така им отърва.Всеки,който дойде на власт казва,че предишния е бил крадлив,а в същото време не го затваря където трябва.

11

Berlin

преди 9 години

Как не ви е срам да сложите такова грозно и малоумно заглавие?!

10

Анонимен

преди 9 години

Да не излезе, че "лекуването" с летален изход е цел.

9

Анонимен

преди 9 години

Технологично погледнато това може да го направи този който работи в клиника или отделение и има достъп до листа на болният защото там записват имена на близки и телефон за контакт.Външен човек или някой от друга клиника няма как.Е,колко му е тази информация да не е толкова видима-да я има записана другаде.И ако само един знае дали пък няма да го хванат.Някой неща могат да ги променят ако искат.

8

до 7

преди 9 години

Не го казваш правилно - от такива като тебе, които изродиха демокрацията и това го направиха умишлено само и само да опорочат думата. Е, от успелите си. Спор няма.

7

Анонимен

преди 9 години

,,Същите тези българи унищожили аварите.Крум запитал пленниците авари: От какво мислите че загина вашият предводител и целия ви народ?А те отговорили: Понеже взаимните клевети се умножиха и погубиха по смелите и по умните; и още понеже насилниците и крадците станаха съобщници на съдиите;също така и от пиянството; освен това и от подкупничеството,също така и от търговията .Защото всички станаха търговци и се мамеха едни други.И от това произлезе нашата гибел." - правете си изводите

6

Анонимен

преди 9 години

то лекари няма почти вече , всички са бизнесмени .... ама така е от как е дошла демокрацията, никой няма интерес от здрави хора, нали после няма има кво да ядът.

5

Демокрация....

преди 9 години

Толкова уродливи са вече човешките отношения! И това се постигна само за 25 години демокрация, които нищо добро не донесоха на българите. Е и за ония по-простите дето само умеят да лапат каквото и да е, има още едно постижение бананите!Тове ли било демокрацията уродство и банани? 25 години стигат!

4

Анонимен

преди 9 години

България от 25 години не е никаква държава и скоро ще се затрие! Този процес вече е необратим! Спомнете си какво са отговорили аварите на хан Крум когато ги е попитал защо от могъща държава са се превърнали в роби !

3

Анонимен

преди 9 години

повечето лекари са станали лекари не защото са искали да помагат на хората , а за да печелят добри пари.... При последното ми ходене на лекар ми изписаха лекарства за които нямаха сведения , но ги рекламирали и мнг ги хвалели да съм пробвал с тях.... викам си айде все пак лекар, насочиха ме към конкретна аптека на 5м от здравното заведение , а лекарствата над 100лв в последствие разбирам , че този който ги е препоръчал и предписал ще си вземе процент от тия пари

2

Анонимен

преди 9 години

Лекарите отдавна са забравили хипократовата си клетва и единствените интереси които обслужват са тези на фармацефтичните компании ,а сега явно и на траурните агенти или с други думи никой не го ... за вашето здраве всичко е за пари. Знаете ли например, че ветеринарните кабинети продават предимно едина марка храна за домашни любимци, която садържа ГМО и въпреки , че знаят за вредите от нея я препоръчват защото при определена продадена бройка получават обурудване за кабинетите си ?

1

Анонимен

преди 9 години

Повече статии като тази в Днес.бг.За съжаление написаното е истина и предстои голяма битка с тези вампири.