274

Анонимен

преди 9 години

Не знам защо упорито продължава да го нарича гръцки "сценарий", кой е "сценариста" при положение, че Гърция е под контрола на Брюксел или това е реторичен въпрос.

273

Анонимен

преди 9 години

АМИ МНОГО ДОБРЕ ЩЕ СТАНЕ. НА ГЪРЧЕТАТА ИМ ДАДОХА ОЩЕ 68 МИЛИАРДА ЕВРО БЕ СЕЛСКИ ТАРИКАТЕ. И НАЙ ВАЖНОТО Е ЧЕ ГИ МОЛЯТ ДА ГИ ВЗЕМАТ ЗА ДА НЕ ФАЛИРАТ ЕВРОГЕЙЦИТЕ. А ТИ ГИ ВЗИМАШ ТЕЗИ 8 МИЛИАРДА ЕВРО ОТ ЕВРОГЕЙЦИТЕ ЗА ДЕ ИМ ГИ ДАДЕШ ПАК НА ЕВРОГЕЙЦИТЕ. А НАРОДА ЩЕ ГИ ПЛАЩА.

272

Анонимен

преди 9 години

горанов остави ги бедните и въшкарите те винаги са неблагодарни като комунистите

271

Анонимен

преди 9 години

prednite 7 miliarda kade otidoha bg jivee samo na zaemi zashtoto metejnicite prevratadjii 26 god samo kradat.i razgrabvat.

270

Анонимен

преди 9 години

Как нагло лъже простака му с ***, на светлинни години сме от тежкото положение на гърците, онези дължат половин трилион евро, няма база за сравнение.

269

1

преди 9 години

Радвайте се българи,вземем ли заема ставаме като гърците,минимална заплата 700евро,минимална пенсия 500евро,и като се събудите от сьн краката ви отвити,и леки болки отзад.

268

Даола

преди 9 години

Де да бяхме в гръцкия сценарий, да бяхме живели по-нормално предишните години и сега да беше дошъл един Алексис Ципрас да спасява народа - но не би, имаме на власт все същите негодници.Ходят в Брюксел на четири крака.Докога ли ?

267

АНОНИМЕН

преди 9 години

КАКЪВ Е ТОЗИ *** И НЕКАДЪРНИК ТУК.ПО-ДОБРЕ Е ДА СИ ХВАЩА ПЪТЯ И ДА СИ ВЪРВИ.БЪЛГАРИЯ СЕ НАСТРАДА ОТ ТАКИВА НЕКАДЪРНИЦИ!!!!ТОВА УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ Е ПРЕСТЪПНО И Е ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ.

266

Дикофф

преди 9 години

Какви са тези стари задължения?Кога са взети и от кого тези стари заеми?По-миналата година се взе 1млрд и за него се говореше,че е крайно ненужен,а сега се говори,че вече е върнат.Защо не се разследват тези стари заеми,кога са гласувани,от кого и за какво?До тази година никой не знаеше за никакви стари заеми.

265

Анонимен

преди 9 години

ХЕЙ НАГЛЕЦ НАРЛОДА ОТДАВНА Е ВЪВ НЕ ГРЪЦКИ СЦЕНАРИЙ А В БЪЛГАРСКИ ,ЗАЩОТО И ГЪРЦИТЕ ЖИВЕЯТ ПО-ДОБРЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ. НО ВИЕ НАГЛИТЕ УПРАВНИЦИ КРАДЕТЕ БЕЗСПИР ,БЕЗ ЖАЛОСТ И ИСКАТЕ БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ ДА ВИ ПОЕМАТ ВАШИЯТ ОХОЛЕН ЖИВОТ !НАМАЛЕТЕ СИ ЗАПЛАТИТЕ ,ПРЕМАХНЕТЕ БЕЗБРОЙНИТЕ ПРЕВИЛБЕГИИ ,БЕЗПЛАТНИТЕ КЮФТАЦИ, БЕЗПЛАТНИТЕ КОЛИ И ПРЕВОЗ И НЯМА ДА ИМА ДЕФИЦИТ.

264

шоп

преди 9 години

НАгъл лъжец... Надмина Дянков само за 4 месеца! Кефи ли ва новата политика на Боце?! Знае, че има само една година и бърза да кешира...

263

оптимист

преди 9 години

Стига с тези глупости,няма пари няма за *** и въшкарите мен какво ме интересува в банките има над 30 милиарда а гърците имат влогове над 300 милиарда

262

Анонимен

преди 9 години

През цялото време на новата демокрация ни плашат:ако не разбиете селското стопанство/не разбието земята/ще ви накажем,ако не си разбиете икономиката/приватизиране за жълти стотинки / - ще ви накажем,ако не ни предадете банковата си система,енергетиката,златодобива и т.т.т.н.н.н-пак ще ви накажем.Е дойде време да ни заробят и финансово,което се предвиждаше /пак от тях/.Плановете на великите демокрации се изпълняват планомерно,пазарно,демократично,либерално,а от нас - ДОБРОВОЛНО.

261

пачата

преди 9 години

Горанов нали ще бориш контрабандата бе , Боко каза, че ще я ликвидира за година ей ти ги 6 милиарда за 3 години по твоите сметки, милиард и двеста от *** дето имат да ви ги въщат и половин от парите на държавната банка дето ще ги изпукате за саниране ето ти 8 милиарда. дали не мога да те заместя а *** ***.

260

Анонимен

преди 9 години

НЯМА ЛОШО ДА СЕ ВЗЕМАТ ПАРИ ПРИ НУЖДА А И ДА ОТИДАТ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ .МНОГО Е ВЕРОЯТНО В БЪЛГАРИЯ ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ЗАЕМА ДА БЪДЕ ОТКРАДНАТ НАШИТЕ ХОРА.

259

антиЕС

преди 9 години

Децата на България ще ни презират навеки за страха и дезертьорството,а внуците затова ,че сме им залепили вечното и неизтриваемо петно от позора на измяната и предателството

258

антиЕС

преди 9 години

ако сме народ ще ги пометем като лавина само за няколко часа,ако сме подла и страхлива рая така и ще си умрем навеки позорно пълзейки като червеи в краката на юдейско-масонската мафия и техните местни слуги и агенти в ръководствата на всички партии.Ако трябва да изберете между войната и позора и Вие изберете Позора-ще получите и двете.

257

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

256

Че

преди 9 години

То със заеми и първолак може да управлява държава!

255

Анонимен

преди 9 години

Г-н Горанов,първа точка от гръцкия сценарий беше измитането на корумпираните Нова демокрация и Пасок и избирането на чисти хора, които до сега никога не са били в управлението на държавата и никой не може да ги шантажира. Ето, затова успяха гърците да извоюват междинна програма-мост от 4 месеца,така, както я наричат и целия народ застана зад новото правителство. Просто защото са единни.