22

кър кър кър

преди 9 години

Видях тази грозна физиономия и си казах: За какво ли я показват тази. Сигурно да плаши хората.

21

Анонимен

преди 9 години

Mанолова, айде закопай се някъде!

20

Анонимен

преди 9 години

До АнонименDO 24TA VIE NIKOGO NE HARESVATE?

19

Луцифер

преди 9 години

Едно не може да се отрече на Мая, че е честна! Ето, изрусила се е за да демонстрира умствените си възможности. Ако не крякаше толкова е напълно поносима...

18

Анонимен

преди 9 години

Боже защо не си прибереш всичките изедници? И Мая и Боко и Местана и Сидеров. Който дойде на власт все за дългове говори.

17

Гражданин

преди 9 години

Тая,загрижената Мая много знае в последно време ?! Не е лошо отново да се задействат бившите ДС отдели и да проверят откъде знае толкова?! То не е грешно да се приказва,ама е грешно да клепаш както ти падне,а знаем,че червената депутатка е майсторка в слуховете,измискиците и всякакви долни политически трикове и номера...Защо да й вярваме отново?!

16

акуд

преди 9 години

ако няма герб има дпс

15

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЗабележи, коментарът ти получи 3 минуса за по малко от минута. Мисля, че вече е ясно на много кои всъщност са платените. Последните дни се активизираха много мощно. Започнаха да работят отново на пълни обороти."Протестна" мрежа в действие...

14

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

До всички от форумаКаката е младоженка.Пощадете я по един месец.Нека си го изкара с морския депутат от БСП.Иначе нямам никаква симпатия към тези от парламента.240 маламурника .

13

Анонимен

преди 9 години

Призоваваме да обявим подкрепа за вземане на дълга,а не да чакаме троината даго вземат и даго разпарчадосат.Цяла Българя се дигаме в подкрепа на правителството тая *** червена зган от друго не разбира,воина 6те има но истината трябва да победи.Или напред или победа няма друг вариянт.Няма дасе оставим на Мая манолова и Сидерефенди дани мачкат цял живот.Аиде е...... м.....

12

станко

преди 9 години

Абе тоя куросмук докога ще ми плаши децата от екрана.....?

11

Анонимен

преди 9 години

Хора айде да направиме нещо сериозно за нашата държава. България умира пред очите ни, а ние сме съвсем пасивни. Защо винаги трябва да чакаме ситуацията да мине всякаква граница, за да реагираме? Не разбирате ли, че ако ние като граждани не ги контролириме и пресираме нон-стоп няма кой. Точно на това се надяват. Да сме тихи, мирни и послушни. Защо мислите, че решиха да теглят такава сума точно сега? Усетиха, че народа е в състояние на кома! Гледат да се възползват максимално от нашето безгрижие!

10

Анонимен

преди 9 години

Винаги една и съща игра се получава.Аз съм съгласен с това, което казва Манолова в случая, но това не ме прави подражател на нейната партия. Много обичат герберите да спекулират по този начин. За тях или обожаваш техния господар Борисов или си комунист, враг и т.н. Просто така са програмирани.

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонименне бяха и никога не са били. Откакто БГ взима заеми ги връща с нови заеми, защото икономиката не работи и от 7 години сме в дефицит. После като правите подобни внушения хайде да ми обясните как Орешарски хем развърза кесията, хем възстанови (според вас) опосканите от Борисов 8 млрд. Хайде , моля ви се, елементарните политически лъжи са обида за мислещите хора в държавата. С извинение

8

Анонимен

преди 9 години

Какво безгрижие, Мая? Той пък нали се е загрижил - мачле, тенисче, разходка със самолет, пъчене по екраните на слугинските медии и после, в обратния ред! И народът му ръкопляска, все още не е умрял от глад и има сили да го прави! Краде се на едро - пробваха с магистрали - успяха! Опитаха със саниране - успяха! Защо пък да не краднат 16 млрд. лева, щом им позволяваме? Не говори, Мая, ами питайте в този обор (извинения, все пак е институция), Народното събрание! А ние да се организираме с тоягите!

7

знайко

преди 9 години

маиа много често зехме да се виждаме.

6

Алоу, г-це Манолова

преди 9 години

Не знам дали сте разбрали , но изборите минаха и пропагандата трябва да се остави малко да почине. И като сте толкова против заема, ха кажете откъде да се появят 6 млрд по дълга и още няколко за покриване на дефицита. Или да обявим мораториум по плащанията ала Луканов и да намалим социалните плащания с няколко млрд. лв ? Тази ваша позиция не е лява, не е смислена, не е отговорна и вие просто ставате за смях. Или като шута Сидеров мислите, че Русия ще ни подари 66 млрд. Чак толкова проста не сте.

5

Бай Цало

преди 9 години

Ми вие отдавна сте си купили безгрижието като окрадохте всичко, нека сега и Борисов си го купи. Е то като няма нищо за крадене вече, ще се тегли заем и вие ще гласувате за това.

4

Анонимен

преди 9 години

Да живее всп и путин

3

Анонимен

преди 9 години

Да жувее комунизмьма...как ни е само убаво