24

?!?

преди 9 години

Кьор фишека - опит за убийство, Възродителният процес - геноцид!Жертвите на гара буново - мълчание! Кой говори така ДПС, кой са те? српаратиска партия.

23

Анонимен

преди 9 години

Нито е атентат, нито е опит за убийство, а е добре изиграната сценка с цел превръщането на Доган в легендарния герой за мюсулманския елеторат и даване началото на акцията по свалянето на ББ тоест това беше първото активно меропрятие, последвано от досието Буда, завишените сметки на то и организирането на метежа с който накрая успяха да свалят правителството! Може да се добави и Костинбродската афера към активните меропроятия на остатъците на ДС, станали милионери и шефове на ДПС

22

Някой си

преди 9 години

На никой да не му се случва, пистолет опрян в слепоочието.

21

Анонимен

преди 9 години

А какво стана със следствието срещу озверялата глутница пребила Енимехмедов? Две години минаха, а движение никакво.

20

местан

преди 9 години

големия цирк на Догани мисли че някой му вярватой е за затвор не момчето което е наел да се прави на циркаджия

19

Анонимен

преди 9 години

Ако го бе изпратил при аллаха България щеше да има един голям крадец по-малко. Но...до следващия път.

18

До ДПС

преди 9 години

Вашата оценка е 2-ка,защото сте толкова прости и неграмотни манипулатори,както и електората ви,че ме е срам че в моята РОДИНА,във властта присъства политически субект с ориенталски възгледи,в красивата ни християнска държава.Махайте се от тука барабар с всичките ви ***,които ви се връзват на глупостите и никога повече не се връщайте в България,не сте ни нужни,само цапате и ***!

17

Анонимен

преди 9 години

А за сервилните кучета , които скачаха върху главата на вече обезвреден човек с цел да се харесат и да ги забележи баш кучкаря та да им подхвърли някой кокал за глозгане - за тях няма правосъдие !!

16

Перко

преди 9 години

За пореден път сме свидетели на нагла демонстрация за незачитане на правосъдната НИ система - в случая от страна на политици от ДПС. Компетентен съд се е произнесъл и ако има недоволни си има ред за обжалване. Но тъй като сме в БГ всеки потен миризлив политик може да си прави и плещи каквото му скимне без абсолютно никакви последствия. Подобни изявления носят единствено вреда и трябва да се наказват защото подкопават и малкото останало доверие в системата

15

Край

преди 9 години

Българите изтърпяха политиците от всички партии да откраднат 4 милиярда обществени средства през аферата КТБ и даже търпим на власт хора замесени в гигантската кражба. Да ви кажа ли кой ще влезе в затвора за обира на века - никой от виновните. Най много на някоя счетоводителка да и забранят да упражнява професията си.

14

Край

преди 9 години

Правосъдието мачка момчето дръзнало да унизи онбашията. Две години вече го разкарват по съдилища и леожа в ареста защото все нещо не са разследвали. А на Хидроинженера опростиха даването на обяснения че бил депресиран. Такава загриженост съда не проявява даже към жертви на изнасилване. БЪЛГАРИТЕ сме загубили обаче всякакво чувство за справедливост и достойнство. Май заслужаваме всичко което ни се случва.

13

Ааа не

преди 9 години

Мустафа, бъркаш се! Опит за убийство имаше, само че на глутницата дето се нахвърли върху Енимехмедов!

12

Анонимен

преди 9 години

tova be6e takuv teatur za pred elektorata.a vsu6tnost Ataka,BSP,DPS sa samo agenti na rusiq I biv6ite ruski(komunisti4eski slujbi)

11

Край

преди 9 години

Що няма един като Левски. Едничък само и България щеше да бъде друга.

10

Край

преди 9 години

По същата логика като го замриш с недостатъчно гнил домат е опит за убииство. Теоритично по твърдичък плод в един от 100000 удара може да убие човек. Случая е срам за българското правосъдие - 2г. не може да установи фактите и да издаде присъда по случай развил се пред десетки камери и даван по телевизора. Как тогава ще бъде осъден крадеца разбил мазето нощеска на баба Бонка. Срам за правосъдието и никакъв срам за политиците По долно същество от български политик няма и по - овце от българитесъщо

9

Анонимен

преди 9 години

Колко народ в България бяха разочаровани, че беше само "опит":) Момчето просто искаше да сплаши хидро-инженера-доносник-паша

8

АТАКИСТ

преди 9 години

Доган като изпечена ДС нинджа как парира ръцете на Октайчо? Иначе за неосведомените Октай се е занимавал с някакъв вид боен спорт...и турската нинджа от ДС Доган се защити подобаващо!Достоен сценарий за турският Борн.

7

да бе,да

преди 9 години

Щото ако тоя артист беше попитал първия срещнат за пищов,и моментално щяха да го снабдят с такъв с изтрити номера за 200-300 лв.!Ако беше тръгнал с дилафя щеше да по-сериозно!

6

Избягал

преди 9 години

Ката ВСИЧКО останало в България опит за убийство с нещо което не може да убие............

5

:))))))

преди 9 години

Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха...