161

Анонимен

преди 9 години

1974 - СССР губи война в... Еритрея.---------------------Cool !!! Това е най-якото! :D

160

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Бъди обективен, дай и всичките победи."Победи има само тогава, когато Русия използва чужди сили за собствените си имперски амбиции. Да впрегнеш например украински войничета да се бият за Русия и после да кажеш, че руснаците са спечелили война, това не е победа. Това е недостойно. Т.е. достойно е... ама само за презрение.Та те дори до Чехословакия не посмяха сами да отидат.

159

украинец

преди 9 години

До ОТ ЮАР-----------Според авторитетни военни специалисти Русия може да издържи срещу САЩ при ядрена война-2 дена.При конвенционална-до две седмици.Руските подводници нямало да могат въобще да изплуват камо ли да стрелят.Русия е изостанала страна-това трябва да го разберат *** !

158

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен със статистикатаСамо това ли намери?Бъди обективен, дай и всичките победи.

157

Анонимен

преди 9 години

До ОТ ЮАРNe gi otpisvai!!!!!!!

156

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"До 202 не разбрах...."Нямам нищо против да си изказваш мнението си. Въпросът е КАК го изказваш. Знаеш, най-лесно е да се присмееш на нещо, но това не ти прави чест. Мое мнение.

155

ОТ ЮАР

преди 9 години

До РумбоА бе Румбо, това за мощта на руското оръжие са лъжите на КГБ, с които ни баламосваха 45 години. Чудя се, как след още 25 години, откакто скапания ссср замина в небитието, още има хора да вярват на тия измислици. Технологично Русия изостава от Щатите с около 30 до 50 години, в зависимост от областите. Америка е създател на самолета. Дори таблиците с профили на криле, които руснаците ползват са АМЕРИКАНСКИ! Руснаците нямат материалите, дори само на един General Dynamics! Колхозни ***!

154

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Всеки който има спосбности и малко мозък,отива да живее на Запад."Че какво правиш в нашия Източен *** форум? Аз не искам да живея на Запад, обичам си България, това безмозъчен ли ме прави?

153

Анонимен

преди 9 години

Ето това е демонстрация на комплексарщина и перчене... нека някой даде адекватен отговор кво прават там. Даже и те самите не знаят и джуджето и то. Русия сега е едно жалко подобие на това което беше преди империята на злото ама дай пушек да се дига. Има нещо сбъркано в управляващите по тия ширини, като се почне от царете мине се през диктаторите та се стигне до малкия психопут.

152

Анонимен

преди 9 години

1582 година - Ливонска война - тотално руско осир*не!1632 - Смоленска война - тотално руско наакв*не!1652 - Руско-Китайски конфликт - руско нас*ране!1676 - Руско-Турска война.1740 - Руска война с Хабсбургите.1853 - Кримска война.1877 - Руско-Турска война. Руско насир*не!1904 - Руско-Японска война - победа за Япония!1918 - Латвийска война за независимост.1918 - Грузинско-Руска война.1974 - СССР губи война в... Еритрея.1994 - Първа Чеченска война е всъщност загубена от Русия.Слабаци!!!

151

Анонимен

преди 9 години

До 202 не разбрах,от какво се засегнахте ,от това че самолета много силно Бръмчи и се чува на километри...:-) Лека и успешен работен ден.

150

светкавица

преди 9 години

По информация на световните агенции ,единия Ту-95 е при полета си обратно към РФ е паднал сам в морето !Точното място на самолетната авария не е установено,предполага се че от РФ няма дапризнаят за тежкия инцидент!

149

Анонимен

преди 9 години

Всеки който има спосбности и малко мозък,отива да живее на Запад.Неудачниците могат да плюят и злобеят по форумите и площадите.но това не им помага в реалния живот.Да ги оставим сами да се възхваляват и да плюят.Това си е техния нереализиран живот,трансформиран през злобата във форума

148

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"До 195_голям праз кой,как ги натича..."Виж, за да те уважават и да бъдат вежливи с теб, ти самият трябва да си такъв. Изводите си ги направи сам. Не ми се спори и на тази тема.

147

9944

преди 9 години

Страх лозе пази. Самолетите не са навлезли в английското въздушно пространство нито на друга страна. Ингилизите да си таковат майката.

146

Румбо

преди 9 години

Единствената цел на тия полети е да стресира управляващите в Лондон.Напомня им че са смъртни,един вид!Щото напоследък се самозабравиха-Ирак,Либия,Сирия,с тях всеки може да воюва!Обаче сега замириса на изгоряло покрай собствената им къщичка!Един от тези самолети е достатъчен за Лондон заедно с предградията.Но опре ли до бой,атаката ще е с ТУ-160,които просто не могат да бъдат настигнати(2500км/ч).

145

Анонимен

преди 9 години

До 195_голям праз кой,как ги натича.Не съм ***-просто минавах през сайта...и изразих мнение.Имате се за ,,вежливи,, ,но сте злобни неадерталци ,готови да ,,ухапете,,всеки с различно мнение за руския самолет.или друга техника-Напиши нещо за Руски -телевизор,хладлник,стереоуредба,прахосмукака...автомобил..дето бих си я купил и да е сносна.Не живея в БГ-отдавна...просто минах през сайта..и виждам че нищо не се е променило.Желая Ви много форумни победи...и щастлив живот в който не се и съмнявам.

144

до 187

преди 9 години

То, явно и ти не си мнг умен. Пренасочени са защото, някой пътнечиски самолет може да се блъсне в тях.

143

Анонимен

преди 9 години

До браво"заснета на територията на Източна Украйна в районана Дебалцево"Ти по кое дърво си разбрал че са от там?

142

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"някой чувал ли е как бръмчат тези прототипи...."За пореден път се уверявам, че да си *** не трябва да си много умен."МЕДВЕД" ги наричат твоите работадатели от НАТО