96

Анонимен

преди 9 години

Днес.бг, да не мислите че й пука за вашите забележки? Всичко, което правят другите, е погрешно; всичко, което прави тя е правилно.

95

ICo

преди 9 години

Селяни

94

bobo

преди 9 години

Що за въпрос!!!??/ Ми ...ДА,разбира се,че са ИНВАЛИДИ!!! Единия с краката,нали се видя колко може с тях,а тя с главата!!! Даже,добре,че не са я паркирали хоризонтално/и на двете места/,че като гледам с какъв умствен багаж разполагат .......!!!!

93

Десислава

преди 9 години

Разбира се, че са инвалиди. Мозъчни.

92

Николери

преди 9 години

Валери е инвалид,не спира да го доказва по родните и не чак до там родни стадиони.А Николета гълта,не само на него :)

91

1235

преди 9 години

нещастници

90

ноло

преди 9 години

Мозъчни инвалиди.

89

ицо

преди 9 години

Не са инвалиди а ***!

88

волгоградския

преди 9 години

Кенефчо значи са те разкрили преди време а? Хахаха земи си настрой каналите на "плазмата" и в главата ти казах послушай ме няма да сбьркаш. А това за сланината ами да хапвам си и ко че даже и джумерки си правя кьв е проблема?

87

дошо

преди 9 години

николета и вълери са виб и могат даспирът кадето изкът

86

Анонимен

преди 9 години

Когато човек се зачете в коментарите, и му става ясно, че са написани от едни обикновени страхливци. Огромни на приказки- нула на действия. Щели да дерат коли, да пукат гуми... Смехурковци, вие не смеете дума да кажете на собственика на подобна кола, камо ли да я докоснете. Няма да забравя как преди време спорех на един паркинг с подобен индивид- всички зяпаха. Никой не се намеси. Най-добре си мълчете. И аз карам нов скъп автомобил, но не си позволявам да паркирам като ***.

85

ХА ХА ХА

преди 9 години

До от сидни ав$$тралияИма медицинско название на твоето(вашето) "състояние

84

Анонимен

преди 9 години

отдавна са инвалиди.вие сега ли разбрахте

83

Анонимен

преди 9 години

Какви са тия?

82

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

до 132не разбрах какво си разкрил но когато пожелаеш на такива клошари им оправям ориентацията набързо, ще ти пратя номера ми обади се на видео ще ти покажа от тук се вижда харбъра на сидни а ти ще ми покажеш панелното си гетоИли заповядай на Премиер стрийт лично ще ти покажа това което си видял и още много неща които съм споменалБългарак ела да разкриваш каквото пожелаеш, само кажиЖивей си с хармонията в шльокавицата и сланината и не коментирай неща далеч от твойта орбита

81

Анонимен

преди 9 години

До Берлинмного рано започвате "работа" на Стамболийски 45а

80

Nikoleta

преди 9 години

Nikoga nqma da se opravi tozi prost narod.ZVEZDI? Kakvi zvezdi,kakvi prava si pridavat ,a bez pokritie...DAJE nqma da si napravq truda da pisha pravilno,Za kakvo ..ISKAM samo da izkaja kak zaslujavat da im napuka chovek gumite i da im pojelae; (samo nai-dobroto);..Ne zaslujavat nishto

79

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

абе що не каза от самото начало че пишеш от Русия да знам че си ***.На *** в Русия никой от развитите страни не може да им обесни нищо защото тотално са обърнали хода на еволюцията деградирали Кошмара на Дарвин стеИзкарай още 20 копейки блазе ти ще набиваш сланина и шльокавица, душевна нирвана с ***, достигна най високото развитие към което човечеството се стреми от векове.Аз тук в Сидни 10 живота да имам не мога да те стигна.

78

Анонимен

преди 9 години

Инвалиди са в главата...

77

Анонимен

преди 9 години

Всеки, който е слушал интервю на Николери, знае, че е инвалид. 100%-тов мозъчен инвалид! В едно интервю с него преди 6-7 години след мач на националния в едно изречение каза нещо, след това с други думи го отрече, после пак с други дума каза същото нещо. Така и не разбрах какво иска да каже. Даже си помислих, че говори на чужд език, или пък аз съм *** и не разбирам български. Жена му, тази пловдивска чанта, ми и тя е мозъчен инвалид. То парцалките и чупки-стойки ако те правят важен и умен.