36

US пилот

преди 9 години

От нашите самолети по добри няма ,не забравяйте че сега че те са бъкани с компове и електроника,а не вярвам някой да се съмнява в нашето технологично лидерство !

35

Анонимен

преди 9 години

Бойци от батальона "Азов" обстрелват населеното място Широкино с танкове и артилерия.

34

преди 9 години

До До 49Ф22,а колко от тези 200 самолета ще излязат невредими,като ги зачука руското ПВО..............хахахахаха

33

питай американците

преди 9 години

Ей, f -22 сравнен с Миг е все едно да сравниш плазмен телевизор с "Опера"--Ставаш смешен! Американците са на друго мнение.

32

преди 9 години

До 38Като сте толкова ербап,защо не се пробвате директно срещу Русия? Те стари руски самолети лесно се свалят. Самолети не преминали дори модернизация. Пробвайте се направо на Русия да скочите,всички въшльовци от НАТО.

31

Българин

преди 9 години

Дано след като свършат с Киев,братята руси се насочат към нас,че има много *** и чужди лакей за трепане!

30

продажна

преди 9 години

комунистическа пасмина- вашата Русия, продаваше и продава най- скъпата газ на нашити истински братя в Украйна, вашата Русия продаваше и продава най- скъпата газ и на нас в България !!! Тези варяги искат по този начин да ни смажат, за да си правят с нас каквото си поискат, а би било наистина исторически най- правдиво, те да са ни благодарни и задължени до гроб, защото са държава именно благодарение на българите в Украйна и на българите в България !!!

29

до 30

преди 9 години

Затова в Ирак нито един МИГ не можа да излети!Американците ги сваляха като преяли патици!--Ха, ха, ха! Ставаш смешен! Значи руските самолети хем не са могли да излетят, хем са ги свалили. Ти на колко години си?

28

Анонимен

преди 9 години

Аз чакам България да бъде окупирана от Путин.

27

моля

преди 9 години

Моля да пишете по-грамотно, тъй като трудно се разбира какво сте написали!

26

до 34

преди 9 години

Каква война ***-къде я видя?Селскостопанската авиация,двата ссамолета ли ще я водят путинска подлого?

25

до 31

преди 9 години

В умилението си забрави да споменеш ВЕЖЛИВИ-т.17 от наръчника за агитация.

24

факт

преди 9 години

Руснаците се учат бързо и са наистина добри бойци. Във войната във Виетнам на 9 свалени американски самолета имаше свален само 1 руски. Американците дори са откраднали един руски самолет и са разглобили парче по парче, за да установят защо се случва така. С какво руските самолети показват много по-добри резултати. Накрая са установили, че няма голяма разлика между руските и американските самолети. Просто руснаците са в пъти по-добри пилоти. Това е справка от военна история на САЩ.

23

Анонимен

преди 9 години

Кои са следващите новорусии?Хитлер след Судетите се развихри-това сигурно ще напраеи и последователя му.А защо шитинските *** си стоят в къщи и само печелят рубли по форумите-защо не помогнаха на братята си=дето се казва за седмица щяха да се обучат за танкистами....

22

РБ

преди 9 години

Много сте агресивни бе,хората се радват на мира!И аз се радвам за тях!

21

карина

преди 9 години

Ако съм предполагала, че руснаците могат да са толкова търпеливи, хладнокръвни, да не се поддават на провокации. Шапка им свалям, защото иначе тези дето са драснали клечката само чакат кибрита и всички щяхме да горим в една братоубийствена война , подклаждана от задокеанските ни "братя".А за Путин само мога да кажа, че е едно истинско съкровище за народа си.

20

до 23

преди 9 години

Руските шлосери само за седмица стават пилото на МИГ29,така че не се учудвай как тракторист става танкист-Ванка с танка.......а от всеки колхозник става ракетчик.Опъченци с ракети....

19

до 7

преди 9 години

Терористите пратени от Путин имат друга задача-да откраднат територия от Украйна.--Украйна извършваше геноцид като избиваше рускоговорящи украинци. Нормално е за всяка истинска демокрация като Русия да защити гражданите от избиването от неонацисти. Прасенко трябва да бъде съден за геноцид и екзекутиран като нацистите.

18

Анонимен

преди 9 години

"И не само Крим ще е руски..."Искаш да кажеш ,че и България ще е такава ли ,безроднико?

17

Shark

преди 9 години

До Анти-Путкян. Няма как да има мир докато черния диктатор зад океана не спре да се меси навсякъде и европредателите не престанат да му подгъзуват. Тук няма да му мине номера обаче, това не е нито Ирак, нито Либия.