12

Катя

преди 9 години

Във ВИНС Варна приемат икономика с матурата по биология; Шуменски университет приемат специалност математика с матура по български език.. ....очаквам за доктори да учат с оценка по физкултура

11

Анонимен

преди 9 години

IQ тестовете нямат нищо общо с математическа логика , редица от въпросите и решенията са грешни ... След като няма математика или физика това не е наука..IQ тестовете се правят от ненормалници когнитивни ционистки психолози , тестовете се правят с дал да се провери дали даден човек става за роб .. т.е. какъв вид психика има робска или свободна..

10

Анонимен

преди 9 години

*** ако средното беше на ниво без промивките като "общество" и т.н. , щеше всичко да си дойде на мястото. А и частните и държавните "вузове" в коша за *** , да останат само със смесено финансиране (на обществени начала).

9

Питам аз

преди 9 години

толкова ли е трудно за всяка специалност да се направят изпити отговарящи на нейната специфика...? Това ми звучи малко като да се явиш на изпит по математика, а да те карат да пишеш есе. Просто системата трябва да се "изчисти", а не да се прави едностранна, тъй като IQ тестовете сами по себе си не показват нищо и по този начин могат да спънат развитието на много кадърни хора.

8

идиот

преди 9 години

Но не по Достоевски! Типичен политолог!***, ***, едва ли има средно образование? Образование, не диплома! Дипломи може да има много! Но защо са му нужни, като са го довели до идиотия? На кое ли кръстовище, на кой ли светофар го намериха? Той би по глупост и оная здравна министърка! Това е първия просветен министър в световен мащаб, който ще образова без знания и без наука!

7

Krudttønden

преди 9 години

Донякъде наистина е доказано това, че тестовете за интелигентност в този си вид, в който са познати в България, не покриват всяко проявление на мисъл у човека, но пък от друга страна все още не се знае какво е това нещо мисъл, как се заражда и от какво по-точно зависи (За последното има някакви сведения). Такъв тест все пак би бил по-добър от тези тип "зубрене", "вярване безусловно на авторитети", "писане без разбиране" и т.н, каквито са в момента. Всъщност има доказателства за вредността им :)

6

Анонимен

преди 9 години

Този безмозъчен ***, още ли е в управлението?Той явил ли се е на този изпит, преди да го сложат на министерския стол?Не,не е.Ако беше се явил и другите,които го назначаваха мислеха,никога нямаше да бъде назначен.

5

Възмутен съм!

преди 9 години

И тоя "Професор" разправяше, че Михаил Ломоносов, Асен Златаров и Кюри за били пълни нули!!! По това ще прецените "Мисленето" му... Да взеш да спреш с фасулските си изказвания, че ставаш за Смях... Как ви намира Бойко елементарни... Не Знам!

4

Анонимен

преди 9 години

На всеки избори, преди да имаш право на глас, гласоподавателят трябва да мине електронен, 4 часов тест по история и ако не можеш да го покриеш на 85% правото ти на глас отпада. Няма да гласуват, хората, които не се интересуват, както и някои малцинствени грипи вероятно. Така право да решават как ще се развива държавата ще могат единствено хора, които могат да си направят реална преценка за събитията наоколо.Загубухме 1/3 от населението на България, докато някои скачаха викайки "Демонкрадция"

3

ще бъде скъсан

преди 9 години

Танев моментално ще бъде скъсан на изпита по "мислене"!

2

chirak

преди 9 години

kato Kalfin iska maloletnite maiki da si odat pak na shkoloto da sa uchat e mnoo hubu.taman bebetata im ste sa na iaslite ili v detskite gradini, dokato maloletnite roditeli ritat futbol v osnovnoto uchiliste ili igraiat gimnastika na koza, kon, uspuretka, halki, varlini, shetski steni

1

Анонимен

преди 9 години

IQ тестовете са псевдонаучен ционистки метод ..