25

Анонимен

преди 9 години

Достойна позиция.Браво на родолюбците от АТАКА!

24

Анонимен

преди 9 години

Бялата Златка със стадото си клоуни !!!!

23

Анонимен

преди 9 години

салам стои си там..

22

Referendum

преди 9 години

--за европата която ни определя като кинеф и +за отделянето ни от НАТО

21

miglena.aleksandrova

преди 9 години

Волене интересно ми е, ако Северна Корея или Зимбабве ти предложат една добра сума и с тях ли ще тръгнеш да ни "сближаваш". Ще приказваш, че всъщност Ким Чен Ун е всъщност справедлив лидер. *** само в България можеш да си купиш партия и креслив *** да я води за без пари

20

Ади диииееее

преди 9 години

Ади бие СТРАНДЖА, идвай с изплезено езиче. Уж си цанен да чистиш гъ-ове, пък нещо си бавничък... Ади, ади по-бързо почвай да лижеш

19

Русофил

преди 9 години

Само с това което казва в Крим, за референдума с НАТО му влизат още няколко хиляди в джобчето от руснаците. Отглеждат си го като Пинчер. Ще умра от смях. Имам чувството, че като му свършат паричките, започва да бръщолеви глупости и разтваря джобовете на руснаците. то все пак може и да е прав човека. Избори идват ще трябват парички.

18

Шаран Бг

преди 9 години

НАРОД НИКОГА НЕ Е УПРАВЛЯВАЛ И НЯМА ДА УПРАВЛЯВА! Винаги са управлявали имотните, имащите.. Мъчно ми е, но е така ! Европата е напълно зависима от САЩ. Европа е възстановена след ВСВ от САЩ. Който не е бил със САЩ е тънел в мизерия справка Испания. И сега, като не спазиха нито едно от обещанията си пред М.С.Горбачов, кой ще им иска сметка и ще ги държи отговорни? Те правят каквото си искат и Путин им показа накрая среден пръст. А ниемалки сме ще патим към когото и да сме !

17

Русофил

преди 9 години

Този Шут Лудия, както го наричате ще се изгаври с Русия, както с всичко, което е било близко до него. Как легна на Бойко и после се обърна. До вчера такива глупости говореша за Русия.

16

Еййй, шшшшшш

преди 9 години

СТРАНДЖА, що жена ти се мотае още по магистралата?

15

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Новият генерал- губернатор на Крим...

14

До гъ-о близеца

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА - чистач на части де слънце не огрява. ООООсновно на църни призиденти.Индивида именуващ се СТРАНДЖАТА, да слушка следното: Тьооооооо, свършила тоалетната хартия! Странджа, я бързо с езичето си ти, хигиената възстанови.

13

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До seiraМога да ви кажа резултатите още сега... - от БСП-то 6 процента и от Атака един... - значи 7... - не се приема...

12

Анонимен

преди 9 години

Аз ще дойда в България да гласувам също !

11

Анонимен

преди 9 години

Сидеров какво търси6 в крим маикати ...ба и ***.През 2008 рева сре6то Русия а сега.

10

seira

преди 9 години

До Ха Ха 11:НАПЪЛНО СТЕ ПРАВ!АЗ СЪЩО СЪМ ЗА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЧЛЕНСТВОТО НИ В НАТО!!!

9

Анонимен

преди 9 години

България трябва да запази неутралитет, както правят много други държави.Войната е пълна разруха ( вижте какво е унищожението в Близкия Изток - ( хаос , насилие , убийства , тотални разрушения .. от вън и вътре , десетки години наред ) НАТО не се намесва да разреши проблема , а го разраства )

8

Ха Ха

преди 9 години

Само така, идвам от Германия да се подпиша против НАТО. НАТО е окупационната войска на САЩ в Европа. В Германия американците имат 20 атомни бомби. НАТО не представлява интересите на Европа. Аз съм за вътрешно европейска организазия - например Европейски Пакт който да сътрудничи и с Русия и със САЩ, но да е независим.

7

Анонимен

преди 9 години

Никога не е късно , да се знае мнението на Българския народ !България не трябва да бъде въвличана във война , за това че е на Черно море и че 2ма са решили да обслужват чужди интереси !

6

Анонимен

преди 9 години

Сидеров би следвало да се подпишат 60 депутата но ако не подпишат ще можем да съберем над 300 хиляди подписа но ще бъдат фалшифицирани от някой за които не им оттърва това народно решение???Народа вече е с теб и Русия...