22

Аврамов

преди 9 години

Корманчо ефенди, ми те турците от ГЕРБ винаги са управлявали със събратята си от ДПС, още от както Доган направи Тиквата "генерал", а той отиде в сараите и му подари кученце.Не се преструвай, че не разбираш, като феновете на Тиквата.

21

mp

преди 9 години

а освен прегръдка с целувка друго не искате ли?Нещо на смели се правите зад борда

20

Анонимен

преди 9 години

Струва ми се, че украинските българи по-добре си знаят за кого и за какво да се сражават.И е нагло Корморан Исмаилов от топлото депутатско местенце в София да им дава акъл!

19

darcas

преди 9 години

Ето поредната безродна ***, която лапаше, когато беше в ДПС, а сега праща бесарабските българи да се бият във война, която не е тяхна. *** ти да се биеш с ИДИЛ в Кюрдистан бе *** нещастен!!!

18

АТАКИСТ

преди 9 години

до 19А не може ли Шарън Стоун, Моника Белучи и Сандра Бълок на христова възраст с каса шампанско на двора в джакузито?

17

въйвъй

преди 9 години

Аз пък иска Моника Белучи да *** чеше по пъпа , а аз да мажа с масло Ким Кардашян на Хаваите. Ама никой не *** пита кво искам. Е, ако все пак ГЕРБ *** попитат-да знаят и те аз пък какво искам!

16

Българин

преди 9 години

"Корман Исмаилов: Ако съм украински българин, за мен би било чест да се сражавам за родината си" Защо лъжеш ? Това означава ли ,че би се сражавал срещу турската армия ,за да защитаваш Родината си -България ?Знай. Няма българин ,който да ти вярва. Не се престаравай.

15

ОЗ Командир

преди 9 години

Ти си първият който ще заколи взводния си командир, като влезнат турците, стига имама да нареди. Колко съм ви ял попарата на границата . Толкова добре ви познавам.

14

Анонимен

преди 9 години

"Ако аз съм украински българин, за мен би било чест и гордост да се сражавам за родината си". Само, че фашагите от удар така ще те "оправят" - да забравиш и майчиния си език и че си българин...

13

АТАКИСТ

преди 9 години

до 10Впрочем всички турци в парламента се отличават с оная нишка в изказа- характерна за потурчените българи. Единствено Местан и Доган можеш да ги объркаш. Даже Доган е по-податлив. Използва на всяко 5-то изречение думата "субект".

12

Анонимен

преди 9 години

Марш в Анадола да управлявате! Да се забрани партията на верска основа ДПС и да им се конфискува имуществото и фирмите! СЕГА!

11

Анонимен

преди 9 години

МЕЧТИ ИЗРАЗЕНИ В МЕРАЦИ!

10

Анонимен

преди 9 години

На тази трибуна сме видяли много смелчаци. Този го гледах една сутрин, много просто момче. На фона на останалите крадци - неграмотнци не се отличава. Луканов да гори в ада където създаде тази гнусна партия ДПС. Ако някъде гръмне пушка този плазмодий първи ще търти в турско

9

Анонимен

преди 9 години

Айде заминавай да се сражаваш, бе ...! Какво правиш тук!

8

Ердоган

преди 9 години

Ми ти си български турчин, ха да видиме като влезат турците тука за кой ще се сражаваш ?

7

АТАКИСТ

преди 9 години

"Ако аз съм украински българин, за мен би било чест и гордост да се сражавам за родината си."Фанатичен ***, а ако си има даден българин украинско гражданство, но не е дал клетва в украинската армия, а в българската, дали пак е длъжен да се бие за Украйна?Кажи , бе *** рязана проста?

6

БРАННИК

преди 9 години

Но ти си българин мохамеданин, за жалост с промит от ДС и ДПС мозък, мислещ се за турчин, какъвто не си и за нашата родина България не е чест дори да си жив.

5

Анонимен

преди 9 години

Тоя, който се коалира с ДПС печели евентуално допълнителни 10-15% *** и заблудени турски гласове, но губи доверието и си навлича омразата на останалия български народ. Червените го изпитаха на гърба си преди година.Така, че да му мислят ГЕРБ, ДПС и останалите партии, като се заиграват с ДПС!

4

tapanar

преди 9 години

Egati glupaka e tozi mrusen melez gaden tova le reformatorskiq blok amerikanski bazi ***

3

Анонимен

преди 9 години

ТЕ МНОГО РАБОТИ МОГАТ ДА ИСКАТ, АМА НИЕ НЕ ГИ ИСКАМЕ!