20

ционистки интриги

преди 9 години

ционисти са се активирали по форумите Шалом е, инициатора на забраната на Луков марш и непрекъснато пише до наши и международни институции доноси без едно доказателство дори. Истината за нашите български ционисти е следната , финансирани от Коминтерна правят атентата на 1925 в св неделя . Луков е убит от Боруджиев и Виолета Бохор Якова - инернационални бошевико ционисти . Които не знае да прочете как ген Луков сам с 4 оръдия спира Сръбската армия пред Кюстендил

19

Анонимен

преди 9 години

Сега като забранят Луковмарш всички в държавата ще тръгне по мед и масло.

18

Анонимен

преди 9 години

Генерал Луков е участвал в Балканската война, Междусъюзническата война и Първата Световна Война. Борил се е за национално обединение на България. Възпитавал е българската младеж да отстоява националните идеали на България.Убийството на генерал Луков е извършено по заповед на СССР и срещу интересите на родината ни. Болшевишките фалшификатори на историята ни се опитват по всякакъв начин да опетнят името на този герой, фабрикуват някакви антисемитски и нацистки изяви на генерал Луков.

17

Анонимен

преди 9 години

Какви демократи сте гербаджиите щом не разрешавате честване на един български патриот какъвто е генерал Луков??? Луков е убит от комунисти - терористи по най - подлия начин на входната врата пред очите на съпругата му. За повече подробности може да се обърнете към Стефан Данаилов и Доротея Тончева снимали се във филма " Черните ангели ", възхваляващ червените убийци.

16

Анонимен

преди 9 години

Фандъкова вместо да осквернява националните герои е по-добре да огледа каква корупция цари в софийските детски градини.

15

fsb

преди 9 години

простете за невежеството, ама какво е направил ген. Луков, че да се прави марш, сериозно питам, не съм запознат..... В нета видях, че е бил про-германски министър на войната преди 2св.в. ама нищо повече...

14

Анонимен

преди 9 години

Докога ще търпим да ни командват българофоби

13

Анонимен

преди 9 години

Глупаво и тъпо решение на кметицата. Да й припомня на нея и на общинския съвет, че според Европейските практики, така наречените "бежански" центрове се намират извън населени места. А тука се сещам, че в нарушение на закона има такива в Овча купел, Враждебна...свършете си работата и закрийте тези незаконни центрове. А към всички продажни политици- изгонете арабите от България и започнете да защитавате българите и българските интереси. И въпреки вас Луков марш ще има.

12

Анонимен

преди 9 години

Евреите какво се възмущават, вместо да благодарят на генерал Луков, че не ги е предал в концентрационните лагери на Хитлер.

11

BG

преди 9 години

Ха, ха - *** били срещу Луков марш, ама всички комунисти които са "антифашисти" бълват омраза срещу евреите :)))))Чакайте бе другари, нали сте АНТИФАШИСТИ ?!??!Както едно атакистче тъпо ми беше разяснило "мнозина ги мразят евреите, ама не си признават" :)))

10

Анонимен

преди 9 години

фандъкова и борисов са мравки по подметките на генерал Луков

9

Анонимен

преди 9 години

Гейпарад може, но да почитаме нашите безсмъртни герои не може.

8

София

преди 9 години

Данче,ти си турска ***.Никога повече няма да си кмет на нашия град!

7

BG

преди 9 години

А бе, то и миналата година не позволяваха, ама се проведе :))))

6

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ са достойни наследници на мракобесната БКП

5

Анонимен

преди 9 години

Когато човек обича отечеството си нему не е нужно позволение от корумпирани политици

4

Анонимен

преди 9 години

Управляващите искат да направят от нас послушна рая, без герои и без национален идеал

3

розов

преди 9 години

А за ония с цветовете на дъгата може?

2

CS

преди 9 години

GERB sa predalite na komunistite i podloga na DPS

1

фандъкова е курва!

преди 9 години

Жалко Данче, нищо не става от теб! Направо пусни софия прайд!