88

Аз пък съм българин

преди 9 години

До КПССАмерикански лай-о ядецо, разчекнахте си краката в стремежа да се наду-ите по-удобно на господарите си.А бе, таранколууу и големите играчи признават, че групата украински мулти милиардери се провалиха плащайки на наемници да избиват народа.И ти мръсно *** набързо продаде сънародниците ни заради "удоволствието" да ти позволят да оближеш някой за-ник.Пяната, мръсотията винаги изплува първа. Полу образовани ***, вие ще затриете България.

87

Анонимен

преди 9 години

В Украйна загиват българи а другарите социалисти и атакисти взели да защитават техните убийци от Русия. Какъв срам!

86

КПСС

преди 9 години

Тия нашенци да си спомнят комунистите 1944 г. наред с татарите кой екстрадират от Крим - 13 хиляди етнически българи са пратени от Кремъл в Сибир. Сега на тяхната земя живеят руснаци.

85

Анонимен

преди 9 години

'Причината е, че не се води статистика по езиков, религиозен или друг принцип за хората, които се мобилизират"На *** ли се правиш, ами изискай им адресните регистрации и по региони ще ги познаеш какви са. Мързи ли те г-н посланик?

84

Анонимен

преди 9 години

Прецедента смуче кожения в Мюнхен, а външния си бърка в носа, кой ще обърне внимание на етническите българи в Украйна?

83

Анонимен

преди 9 години

"Няма заплаха от масово преселение към България, смята украинският посланик"Е аз да не мислиш, че ще ги върна, тъкмо ще оправят баланса у нас.

82

Анонимен

преди 9 години

do 94 Ami , te , fashistite sa v Kreml , ve , nenormalniko.

81

Анонимен

преди 9 години

Изгонете го този посланник! Има защо!Да си върви при фашистите!

80

Анонимен

преди 9 години

До 90Глупости, всички документи могат да бъадт подавани и в конуслството в Одесса, ако всичко е ОК процедурата е максимум 6 месеца

79

Анонимен

преди 9 години

Хората са силно разочаровани от българското правителство и президент . За сведение, румънците дават румънски паспорт за няколко месеца на всеки жител на Бесарабия или Молдова, независимо дали може да докаже че е румънец или не !

78

тТт

преди 9 години

Предпочитам украински и бесарабски бежанци у нас, отколкото средновековните сирийски ***!!!

77

Анонимен

преди 9 години

Облекчения режим е 3 (три ) години !!!!!! През това време те трябва да подават фалшиви документи ,че са направили резервация в някакъв хотел ,за да им дадат Българска виза за да дойдат в уреченият ден и час ! Това се прави минимум 3-4 пъти през тези 3 години и всеки път струва по 60 евро ! Когато накрая им дадат документа ,трябва да се регистрират в някакво населено място в България за да получат БГ паспорт . В местното МВР не признават оригинала подписан от вицепрезидента ,а чакат поща 1 месец.

76

Анонимен

преди 9 години

До БесарабчеТи си знаеш, за мен важното е, че България е дала възможност на бесарабските българи, да получават Бг гражданство в облекчен режим и така всички, които чувстват България своя родина да могат да живеят, работят, учат и да се чусвтват равнопоставени в България и ЕС, а иначе ние българите за чужди територии и земи не мечатем

75

Бесарабче

преди 9 години

До 87Нашата родина не е Украйна. Аз живея в Бесарабия, а това са различни неща. И гр.Одеса отдавна български е)

74

Анонимен

преди 9 години

До колкото знам от доста време има облекчен режим за получаване на Бг гражданство за бесарабските българи в Молдова и Украйна, който се е чувствал българин е можел да вземе гражданство 100 пъти и да живее и работи в България или която и да е страна от ЕС, разбира се тези които чусвтавт като своя родина Украйна ще си останат там, насила гражданство не се дава

73

Анонимен

преди 9 години

До Nelepa KonstataciaОтгонворът е *** както в Украйна така и тук мина ЗОМБИ машината , как въобще останаха хора с ясен ум е направо чудно (може би естествен имунитет по тези земи)

72

Анонимен

преди 9 години

До БесарабчеНяма напълно затворена граница - потърсете пари за рушвет (по-ценно от живота ви няма)Вижте как стоят нещата с другите граници, Унгария например връщат ли бегълци, а ако и това не стане хващайте Гората като нашите пра-пра деди.

71

Nelepa Konstatacia

преди 9 години

Stiga s tezi glupavi predrazsydyci i obidi na etnicheska osnova. Kak taka bylgarite v Ukraina sa po-bylgari ot bylgarskite tyrci. Ta bylgarskite turci sa jivqli zaedno i vred s bylgarite prez cqlata nova istoriq na Bulgaria.A ukrainskite bylgari ve4e pove4e ot 200 godini nqmat ni6to ob6to s Bulgaria. Razbira se,trqbva da im se pomogne,v tqhnata dyrjava ima voina,a i sme emocionalno svyrzani s tqh,no tova ne ozna4ava,4e trqbva bulg. tyrci da se izselqt i na tqhno mqsto da se zaselqt ukrainski bul

70

Бесарабче

преди 9 години

До 79И на нашите глави не падат бомби) И дано да не падат. Войната там, на донбаса.Границита е затворена. Никой не пускат, даже моряците, който отиват в рейс.

69

до 75

преди 9 години

колкото и зле да съм за брат българин и последният си залък бих дал.