22

Спас

преди 9 години

До ВенелинРАЗБИРА СЕ, ЧЕ Е ВЯРНО!!! Няма да се лъжем я?:))))))))))

21

морски

преди 9 години

Украйнските фашисти,около 6 000,и натовски наемници,около2 000,са обкръжени край Дебалцево.Край,всичко свърши за тях!

20

Венелин

преди 9 години

до 23Това за Крематорск е вярно. В момента Потрошенко се обяснява пред радата по въпроса. Много големи щети да понесли, целият щаб е разбит.

19

Спас

преди 9 години

Ето това е истината!!!!!!!! "Утром 10 февраля наемники батальона Азов отрапортовали о победоносном штурме пос. Широкино, Коминтерново, Павлополь, Саханка. Однако на деле большинство этих населенных пунктов являлись так называемой ничейной территорией, и Азов заходил в поселки, чтобы повесить там желто-голубой символ победы и сфотографироваться на его фоне. "А нашите "ЖУРНАЛИСТИ", ще си счупят пръстите да бързат и напишат ПЪРВИ, добрата новина:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

18

Татко Махно

преди 9 години

Мълния!Току що излезе съобщение,че бойците от Луганската народна република са атакували щаба на АТО на летището в Краматорск с ракетна система "Ураган" и със съпътстващ удар от самолет ракети въздух-земя! Гори целия аеродрум,взривяват се боеприпаси ! Баси тъпите фашаги!

17

Венелин

преди 9 години

Това е стара информация. В действителност не е и било настъпление, а маневра за отвличане на вниманието на противника, с цел отслабване на хватката около Дебалцово. "Азов"-ци са влезли в 2-3 села в ничията територия, обаче по някое време опълченците са ги обстреляли с артилерията здраво. Към момента са се върнали на предишните си позиции като са оставили няколко убити.И преди съм писал - тези са сила само в интернет. Дай им да си правят селфита и да постват, видят ли бой - бягат.

16

Последни новини

преди 9 години

Опълченците продължават да отблъскват атаката на тежковъоръжения фашистки полк Азов, който атакува с 20 танка, ракетни установки и използва касетъчни бомби. Не забравяйте, че около Мариопул живеят българи, а атаката на фашагите е към две села, населени с българи.

15

Румбо

преди 9 години

От август(когато превзеха Славянск и Краматорск),нито една офанзива на укро армията не е завършила с успех!Мобилизацията върви зле,снабдяването-също.На какво разчитат,когато ден преди преговорите предприемат настъпление?Явно целта е проваляне на преговорите и предизвикване на Русия!Кой има полза от всичко това-тези,които предизвикаха всичко от самото начало,САЩ!

14

макето

преди 9 години

кой е почнал офанзивата не разбрах хи хи хиАТО в краматорск е бешело нанесени са удари в славянскдаже и другаря Потрошенко си призна за ногото жертви

13

Анонимен

преди 9 години

Някой учудва ли се че има засилване на военните действия преди преговорите.Това си е тактика на Киев.Точно преди важни срещи се опитва да покаже че той владее положението.Като почнат да го тупат , руснаците му виновни.

12

Спас

преди 9 години

Къде са тръгнали да атакуват към Русия??? Турчинови му работи:)))))))))) Най-после свежа новина. Досега мълчахте или пишехте глупости, но фронтови новини липсваха!!!! Направихте първата крачка. Браво. Сега ни осветлете как е в Дебалцево и какво ново се е случило току що в Краматорск?? Гори ли щаба на ВСУ? :))))))))))))))))))))))))))))))"Штаб украинской армии на территории краматорского аэродрома был обстрелян из реактивных систем залпового огня Ураган."

11

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 11Правилно. Украинската армия ще бъде добре прочистена.

10

Анонимен

преди 9 години

да посрещнем с добре дошли лятото украинците по морето

9

Татко Махно

преди 9 години

Вчера Басурин съобщи на пресконференция за струпване на тежка техника и нови подкрепления на фашисткия батальон "АЗОВ " около Мариупол,както и за очакваната тяхна атака. Някой да мисли ,че в щаба на опълченците всички са легнали да спят ?

8

Анонимен

преди 9 години

Говори се, че в котела край Дебалцево има голям брой западни наемници и касетъчни и други забранени боеприпаси. Ще падне як бой, но след победата опълченците ще имат неопровержими доказателства за военните престъпления на жидобандеровците.

7

Анонимен

преди 9 години

да се даде оръжие на славяните при партизанска война дружина полска и неонацистите нямат шанс

6

Анонимен

преди 9 години

украйнците ще отстъпяття и Дебелцево и Мариупол , в момента има доброволна мобилизация в Донбас , а хората там са решени да спре войната и единствения начин е като разбият по-скоро украйнците

5

Анонимен

преди 9 години

Путин вдигна ли ви хонорарите ? Все пак рублата се обезцени, не е приятно. И трудът ви е тежък, няма спор. Цял ден да кибичите пред компа и да пишете глупости ! И да се правите, че им вярвате... Иначе в Сибир !

4

Momo

преди 9 години

Намирисва ми, че укропите само ще се вкарат във втори котел до Мариупол.Вчера беше затворен напълно този до Дебелцово.6-тата армия в света преди една година днес не може да се справи с няколко десетки хиляди въоръжени цивилни, командвани от няколкостотин офицери от запаса(и от РФ). Смях! И това е не защото нямат ресурси, а защото войниците им не са мотивирани да се бият срещу свои, освен някои ултрадесни батальони.

3

Отговорът е...

преди 9 години

ЗАЩО УКРАИНСКАТА НАИОНАЛНА ГВАРДИЯ УБИВА ЦИВИЛНО НАСЕЛЕНИЕ???