20

344323

преди 9 години

до 29 Това се нарича по европейско му .... "особенности на естноса" Той те е ударил защото не си му направил достатъчно място като се разминавате и си му нарушил правото на лично пространстово!А това ,че са те обрали не е так!Те просто са си "набрали" пари,телефони, злато незнайно как поникнали по якето ти....

19

човек

преди 9 години

не се ражда ***, евреин, ***, бял и тн... После скапаното му обкръжение го превръщат в такъв. Ако са нормални работещи хора с морал, ако искат и 10 деца да имат пък били и *** албиноси...

18

до 14

преди 9 години

Ми не е точно така, щото като не мога да си поддържам колата, мога да я продам, ама детето няма как да го продам. И едно малко дете не натоаварва реално разходите на семейството с много, но колкото по-голямо става толкова повече нужди свързани с доста пари ще има. И като цяло не е проблема в гледането на още едно дете, проблема в крайната несигурност дали утре ще си на работа. Плюс това с малко дете е много трудно да те вземат наработа, обикновено жените са доста наказани защото са майки!!!

17

ало

преди 9 години

Гоненията години наред променя начина на живот на ромите. Но и ние трябва преди всичко да сме човеци, другото е расизъм

16

Анонимен

преди 9 години

Изобщо не са като нашите ***. Бащата работи, а и карал допълнителни курсове към общината, другите две деца в градина - ехее, можем само да си мечтаем за такива ***.Наште тука на 23 години вече имат по 5-6 деца, които се отглеждат общо взето на улицата, не ходят на училище или градина, "родителите" не работят, не плащат осигуровки и данъци, издържат се от помощи и детски надбавки, и вероятно чакат внучета вече.

15

Анонимен

преди 9 години

Матраша,бе мадара.Това са граждани от южна Унгария.

14

virsa4i

преди 9 години

И на тоз Йобик ли е къф е ша му дарпат ошите от амнестито задет прай ксенофобия.

13

бъдеще :))

преди 9 години

хахаххахахПредставете си държава само от роми.Как би изглеждала..Без инеженери, специалисти,лекари,технолози,земеделци,производители,без помощи.Със събуждането си ще бягат да хванат някой див заек или глиган,да се хване някоя риба,ще се бере лапад и гъби,ще се отсече и последното дърво за печката и колибата.И когато се изяде всичко и изгори .....

12

Анонимен

преди 9 години

Колко познато! И все пак при тях има надежда, при нас 23-годишните Айшета раждат не 3, а 9 или 10-тото.

11

Анонимен

преди 9 години

Еми да се множат и унгарците бе! И за нас българите се отнася същото. Всеки гледа да си купи таблет, смартфон с 2 годишен кожодерски договор; гледат да си купят кола(разходите за която, годишно са повече от един член на семейството), че и по две коли на домакинство -> четете статистиките,;всеки гледа да отиде на почивка в тризвезден; да си купува дрехи "от мола", а и "марков" парфюм.... Ама да отгледа дете - скъпо. Направете си изводите за ''ценностите'' на етносите.

10

Rado

преди 9 години

Хахахахаахахахахахаха хахахахахахахахахаххаа хахахахахахахах .....

9

ШибиРиби

преди 9 години

те и народите като държавите само имената им различни, сякаш чета за България.

8

Анонимен

преди 9 години

*** са си *** и всички държави, които ги имат са пропищели.

7

Анонимен

преди 9 години

Българките не раждат деца защото не им се гледат. 90 % от децата в БГ са отгледани от бабите, не защото майките са се скъсали от работа, ами не им се излиза от заведенията, ако бабата е заета, майката си влачи детето по цял ден по баровете, а иначе все реват че нямат пари.

6

РБ

преди 9 години

Кво и виновно дитето дето се родило не разбрах,то да не става по желание?

5

Rumen

преди 9 години

Това в БГ дори не е новина. Унгарците все ощя имат шанс, щом оществото е бъдно и търси решение. Тук.... няма какво да коментираме.

4

учуден

преди 9 години

Явно само дращем коментари дори без да сме я прочели статията. Тези роми са много по-културни и интелигентни от мнозина българи! Ромите се множали. Ами, множат се. А нас някой да ни възпира? Ако оставим настрана митичните Рант-Ът, ЦРУ дето и не мигва, само и само да предотврати *** да си едно дете, извънземните и пр., някой да ни пречи?!

3

Анонимен

преди 9 години

правете деца,обичайте се,какво само дращите по форума

2

Анонимен

преди 9 години

Е ние какво да кажем? От 5-6 години бебе на годината е са все ***, унгарците още не са свинкали, на нас вече не ни прави впечатление....

1

тцЪ

преди 9 години

Маджари, не сте сами... При нас е така от доста време... За съжаление...