50

OMG_Lucker

преди 9 години

Абе... влизам днес да видя какво е казал многоуважаемият от мен г-н Плевня (също така познат като г-н прецидента), а не виждам нищо :/. Кво сега? Ще трябва да се задоволя с бъртвежите на този лалугер ли? Искам си глуповато- ентусиазираните безсмислици на ***!

49

Shark

преди 9 години

Да, Станишев закопа БСП, сега за АБВ се загрижил. И той като Местаня започна да реве за кокал. Няма вече, дотук бяхте, и вие и подлогата ви ДПС!!

48

Отец Игнат

преди 9 години

Милионерът Станишев говори за социални плащания. Боже боже защо ни наказваш така! Ако те има боже накажи крадецът Сергей Станишев, който фалира цяла една държава, а не нас обикновените хора.

47

Стамен

преди 9 години

Махни се Сергейчо сине роден от бащината ком партия и политбюро.Ти си недостоен за българин защото носиш беди на своя на България.

46

Анонимен

преди 9 години

До edinбез ДПС никой за никаде разберете

45

Анонимен

преди 9 години

БСП се разцепи на АБВ АТАКА И БСП на следващите избори ще са не трета а четвърта сила *** могат да благодарят на русия за това

44

edin

преди 9 години

А на твоя ревер още стои брошката на ДПС.А дали е само на ревера?

43

turkiye

преди 9 години

500години живяхте в мир,крайно време е да разберете без Турция сте за никаде...

42

Анонимен

преди 9 години

*** ! ЗА НЕГОВАТА ПАРТИЯ НЕ МИ ДРЕМЕ, КОЛКОТО ПО-БЪРЗО СЕ ЗАТРИЕ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ,АМИ МИ ДРЕМЕ И МИ Е ТЪЖНО ЗА БЪЛГАРИЯ ,ЗАЩОТО ТОВА Е ЕДИН ОТ КРАДЦИТЕ С ПЪЛНИ БАНКОВИ СМЕТКИ ОТКРАДНАТИ ОТ НЕЩАСТНИЯ,БЕДЕН НАРОД,ДЕТО ПЕЧЕЛИ ПАРИ С ЛЪЖИ !

41

ИСТ

преди 9 години

Браво Станишка. Ти успя да направиш от БСП политическо джудже.

40

Анонимен

преди 9 години

Нека си спомним че изборите от Май 2013 започнаха с компромат инициран от лицето Сергей Станишев срещу ЦвЦв относно подслушване на политически опоненти.Прави впечатление че се е търсил начин там да се насадят свои хораdnes.bg/politika/2015/02/08/da-se-razsekreti-razrabotkata-sreshtu-protestirashtite.253837

39

Анонимен

преди 9 години

Станишев беше момченцето на пеевски и доган

38

!!!

преди 9 години

Тия от ГЕРБ са си абсолютни нещастници, но тоя серГЕЙ, как има очи да се показва отново!? Този ***, който подари почти цяла България на ДПС! Вместо да се скрие в миша дупка, това *** и да не излиза никога повече, тоя наглец е същия като ББ и ЦвЦв! Правят мизерия след мизерия и са абсолютно безочливи! Ама ние сме си виновни...

37

Анонимен

преди 9 години

Станишев да не знае много защото беше стипендиант на сорос в Лондон. също да даде обяснение от къде са 26-те милиона евро с които си купи имение в швейцария

36

ухаха

преди 9 години

Мда, другарю Станишев, Първанов ви изигра лош номер. Видя, че БСП потъва и се измъкна с нова партия. Сега ще ви вземе и лявото "пространство" и БСП ще потъне окончателно в забвение. Не се усетихте навреме, че ви подливат вода, сега врякате, но е късно. Дойде ви до главата, това което скроихте на СДС и на Бизнес Блока преди 15 години, хахах. :-)

35

15

преди 9 години

Всъщност тоя как отиде в Брюксел? Те избраха момчето с 15

34

Лъвчо

преди 9 години

Станишев, разсипахте над 100-годишна партия. Трудничко беше, ама се справихте. Нарекохте се социалисти, леви, ала-бала, а въведохте плосък данък и всичките ви "социални придобивки" са мижи, да те лажем опити да ни баламосате, че във вас има нещо социалистическо.А създаването на ДПС и редовното коалиране с турците, ви отрече окончателно. Аз не съм гласувал за вас, защото за национални предатели и съратници на мафиоти не гласувам. Обясняваш, че го правите, за да бъдете на власт. Къртиш мивки!

33

до 13

преди 9 години

За ниско образованите слоеве на обществото ни, незнайно откъде притежаващи Висшу, които са едва 1/6 или има-няма 15% от българските избиратели, неграмотникът Борисов е герой.ю, както и кумирът му Тодор Живков. Може би, от там идва цялата работа.

32

Анонимен

преди 9 години

БСП е плюнка на подметката на доган

31

близо си

преди 9 години

АБВ са долните *** на Борисов