126

историко

преди 9 години

Меркел и Орланд са пълни *** - договорите не значат нищо за алкашите

125

Анонимен

преди 9 години

Цялата работа е че сепаратистите завземат нови територии, "армията" на Украйна отново бяга както при Крим, САЩ са паникьосани и искат да им доставят оръжие в опит да ги спасят, а ЕС този път отказва да им се дупи понеже ако конфликта ескалира това ще е пагубно. НАТО се е разделило на две спрямо поредната налудничева идея на САЩ, Германия и Франция хич не са съгласни и на тази глупост. Подкрепата за Украйна става все по-скъпа, а файдата от тях е никаква. Не виждам защо ги подкрепят.

124

be_free

преди 9 години

Обещаха им курабийки ако тръгнат срещу Русия, но късно осъзнаха, че ще ядат само вратовръзки!

123

be_free

преди 9 години

Условията на Русия за мир.Безусловна капитулация на киевската фашистка хунта!

122

Анонимен

преди 9 години

До До долнияПадна ли ти? Соси бля

121

до 214

преди 9 години

Не смесвайте дрогата...

120

до 207

преди 9 години

къв е тоа п....ас илиян василев?.

119

Анонимен

преди 9 години

Видя се кой страда от аутизъм - наш ***

118

до 203

преди 9 години

Виеи сигурно отдавна сте се простили с торките си...

117

Анонимен

преди 9 години

НЕЧУВАН СДКАНДАЛ!Преди малко в ефира на НОВА при Л.Кулезич изключително гнусният сороски *** Илиян Василев открито призова службите да изнамерят и да се разправят с българските граждани,които симпатизират на Русия.На този *** ще му кажа,че това са 80% от българите. А като толкова иска да ни види,да не занимава службите,а да каже дата,час и място и ние ще дойдем.Ама и той лично да е там,а не да се скрие в мишата си кочинка.Така както той,И.Инджев,А.Генов и сие биха направили при война.

116

Дедо ти

преди 9 години

Фактически след приспадане на турската държавна собственост (обезвъзмездена от репарациите на Русия, останала за нас), на сума 43 млн. зл. лв., то фактическата ни компенсация - заем към Русия, е само 39 млн. зл. лева. Но и това ни е опростено. А колко млн. щяхте да дадете за институционализирате Нова България, обучите специалисти, въоръжите армия или знаем само наготово да разрушаваме и лапаме АМАН НЕБЛАГОДАРНИЦИ

115

Дедо ти

преди 9 години

Днес за едни вакъфски имоти не може да отсъдите кое криво кое право, а само подскачате като петлета камо ли ако се отнася за собственост на Турция за 54 МЛН .ЗЛАТНИ ЛВ., които в края на краищата признават ,че е заплатена и чак след тогава приключват преговорите, признават независима България. Ако беше само с плащане защо не платихте на Щатите или Франция или Англия да си мръднат ***?

114

Дедо ти

преди 9 години

До Знаете ли, че и Не знаете ли,чеЦървули , вземете напишете Османската империя след тежки консултации реши да се демократизира и реорганизира, подари свобода на народите и стана гарант за запазването мира на планетата.На всеки е ясно Има война Има победители и победени Голяма част от т.н. дълг са репарации, издръжка , стоност на имоти , която Русия по-късно поема върху себе си за да НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ. Днес за едни вакъфски имоти не може да отсъдите кое криво кое право

113

Анонимен

преди 9 години

Накои тук упорито водят :АНТИБЪЛГАРСКА - антируска политика , та чак се задушават от собствената си неграмотност !

112

Анонимен

преди 9 години

Руснаците ако имаха мозък с тази територия и природни богатства щяха да са сред най-развитите икономики. Но на тях винаги им пречи международното положение и останалите народи... На руските нещастници все не им стига територия! За какво им беше Крим? За военна база! Да тормозят и плашат всички около Черно море!Санкции до дупка за тия ***!

111

Анонимен

преди 9 години

Д-р Меркел и Президент Оланд са увещавали пет часа Путин, че загубата на Украйна е най-голямата му "Победа".

110

Анонимен

преди 9 години

до 181 Не търгува ли , а защо? Замислял ли си се някога?Може би не търгува защото няма какво да търгува, освен да копае дупки и да продава петрол.Може би не търгува защото не и позволяват ли...на кой..Русия..страна с такива ресурси и територия..НЕ !! Не търгува защото са тъпани и освен водка и консерви нищо друго не могат и все някой им пречи..както унас.

109

Анонимен

преди 9 години

кой е този захари стоянов , левски измислени герой....да повдигат бойния дух на българина

108

Жоро

преди 9 години

Джон Кери на килима пред Плевнелиев! Свръхсилата САЩ чрез свръхвоенната организация НАТО идва да моли помощ от България и Плевнелиев, че меьдународното положение си е...

107

до 175

преди 9 години

До брейАма как ще обърнат общественото мнение като ние имаме близки отношения с Русия от 200 години и сме братовчеди по кръв и вяра. То така става, понеже някой си американец пожелал нещо. Бяхме ги понамразили по комунизма, но сега пак се връщаме пак към нормалните си кръвни връзки.