13

Анонимен

преди 9 години

ДНР и ЛНР всъщност са НОВОРУСИЯ!

12

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

УКРОНАЦИСТИТЕ СА СЕ ОПИТАЛИ ДА ПРОБИЯТ НА 4 ,,КРАЗ''-А ПОД ПРИКРИТИЕТО НА ДВА ТАНКА.ОПЪЛЧЕНЦИТЕ СА СРЕЩНАЛИ ПАЛАЧИТЕ СЪС СТРЕЛБА В УПОР СЪС ВСИЧКИ НАЛИЧНИ ОРЪЖИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ПРОТИВОТАНКОВО ОРЪЖИЕ,МИНОХВЪРГАЧКИ И АРТИЛЕРИЯ.В РЕЗУЛТАТ СЛЕД БОЯ НА ИЗХОДНИ ПОЗИЦИИ НА ВСУ СЕ Е САМО ЕДИН ТАНК СЪС РАНЕНИТЕ НА БОРДА А ОСТАНАЛАТА ТЕХНИКА Е ИЗГОРЕНА ОТ ЗАЩИТНИЦИТЕ НА НОВОРОСИЯ: <<В ЧЕРНУХИНО ДОБИВАЮТ РОТУ КАРАТЕЛЕЙ ,,КИЕВСКОЙ РУСИ''|ВОЕНКОР.ИНФО

11

Чехльо

преди 9 години

Предпазна клауза за Германия и Франция и незабавна оставка на Меркел и Оланд - предателите на евроатлантическите ценности, които отидоха на крака при най-големия враг на демокрацията!

10

Анонимен

преди 9 години

И от слепите се вижда, че сащ искат да запалят Европа и отново да са печеливши като през първата и втората световни войни. Меркел и Оланд са доста по-информирани от нас и им е ясно кой кого се кани да прецака.

9

Анонимен

преди 9 години

На снимката - Меркел, Порошенко и Оланд. Заглавие: Меркел и Оланд обсъждат Украйна с Путин. Порошенко не го броят за човек дори.

8

похвално

преди 9 години

Битите германци и французи сега ходят да се молят на руския император Путин за пощада!

7

гачно

преди 9 години

отиват да се молят да не спират газа,че ония кьорфишек наречен шифтов газа и за кафе да си направиш не става,а и ще го купуват от хамерика на 2000 долага.........усетиха се ама къснооооооо,сега бай фес Ердоган му е кеф на душичката,а ние нали сме прости офци само гледаме.... и блеееме ...беееееееее

6

zeus

преди 9 години

И французите, и германците, имат обеца на ухото от войни срещу руснаците, надявам се да срещата да е конструктивна. ЕС и Русия трябва да са в добри отношения, икономиките им се нуждаят една от друга. Краварите да си оправят *** и да не се бъркат повече в Европа!

5

Анонимен

преди 9 години

здрасти на баба ми

4

Румбо

преди 9 години

"Страх лозе пази" е казал народът!А "лозето" на Оланд и Меркел е в голяма опасност от "изкореняване"!САЩ са готови камък върху камък да не оставят в Европа,но да постигнат целта си-унищожаване на Русия и пълен световен контрол!Лошото е че повечето европейци не осъзнават,че са заложник на САЩ и спокойно ще бъдат пожертвани-което и става в момента!Меркел и Оланд го знаят,но всячески укриват това от обществото.Не е лесна задачата им-хем да не разсърдят господарите от САЩ,хем да умилостивят Русия!

3

пълна глупост

преди 9 години

Този план е пълна глупост. Защото в него не присъстват нито ДНР, нито ЛНР, пострадали от агресията на фашистката хунта в Куев. Ако има мир, той ще настъпи или след победата на опълченците над укрофашистите, или ако ДНР, ЛНР и хунтата директно преговарят. Педро Пороченко, обаче, има заповед от Цру да протака войната, независимо от жертвите, за да могат Сащ да се заяждат с Русия.

2

Анонимен

преди 9 години

Всеки път, когато опълченците минат в настъпление, западните лидери свикват мирни конференции. А когато украинската армия извършва геноцид спрямо собственото и население, западните лидери са с широко затворени очи, за ставащото там.Това лицемерие ще продължи, докато опълченците влязат в Киев и избесят майданците.

1

L.

преди 9 години

Че Украйна тотално потъпква догоореностите от Минск. Какво всъщност ще обсъждат?