27

ФЕЛИКС

преди 9 години

ПРЕДАТЕЛ---СКОРО ЩЕ ВИ СЬДИМ

26

До G

преди 9 години

Браво Българи,давайте,докато тези не са направили Базите,Сега е момента,да се противопоставим на продажните предатели ,.аз съм от друг град,но с радост бих ви подкрепил,,трябва да народа да се "Събуди", час по-скоро и да се излиза,иначе тези ще ни направят роби в собствената ни държава,целта е да поставят "троянски кон" с тези бази,утре ще ни окупират,без да можем в собствената си държава да кажем и гък

25

Цеко сифоня

преди 9 години

Алооооооооооо Бачо,Само за 38 секунди си вдигна рейтинга с 29 гласа//забранено е от интернет клубове както и за всякакви *** да гласуват.

24

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

До Бачо 36 постБачо,ако не бяха рубладжиите/русофилите/, досега още щеше да носиш потури и фес.За такива като теб , само сатър.Опция: ятаган.

23

Анонимен

преди 9 години

До GХахахаха, аз още отсега се обзалагам че повече от 500 човека нема да има, въпреки напъните на Волен

22

G

преди 9 години

Неделя 8 февруари, 12ч шадравана пред президентствотоПротест срещу войната, НАТО и американските бази в БългарияХайде да не седим само пред клавиатурите. Важно е.

21

Анонимен

преди 9 години

Необходим е Референдум! Мен никой не ме е питал! Аз не искам щаб на НАТО в България! Нито в София, нито никъде!

20

Анонимен

преди 9 години

АЗ СЪМ МАЛКО ПРОСТОВАТА *** ДА ПИТАМ. ЩАБЪТ НА НАТО ТЕРОРИСТИ ЗА ПОПЪЛВАНЕ РЕДИЦИТЕ НА ИДОЛИТЕ ЛИ ЩЕ СЪЗДАВА????????КОЛКО ПАРЧЕТА ЩЕ СА Е ЧУВА СЕ ЗА 5.6 хиляди.

19

Анонимен

преди 9 години

Господа управляващи вие защо не се допитахте до хората дали искат членство в Нато и ЕС , защо не направите референдум и сега дали искаме бази на Сащ. Взимате тези решения на своя глава и все някога ще си патите

18

Тихомир Томов

преди 9 години

Какви две години ! Нали щяха само за 5 дни да реагират светкавично . До две години няма да е останало нищо за доразрушаване ..........................

17

Анонимен

преди 9 години

Разбойници, НАТО да ни спаси от дървената мафия, изсякохте горите и сега ето наваднения петдесет пъти повече всяка година.

16

Анонимен

преди 9 години

ако беше жена, нямаше да се занимава с политика. Щото ще е лека. А нишата е заета от Кривоустата.

15

Анонимен

преди 9 години

И на този министър само заплатата му е българска.

14

Анонимен

преди 9 години

Тоя десен земеделец - такова животно нема, голям спец. Дялан камък. Интересно защо не съобщи очевидните заплахи за БГ.

13

Анонимен

преди 9 години

А по Босфор тв съобщават че ще правят нови бази у нас. Честито ***.

12

koren

преди 9 години

kakto frenski komandosi s parashuti si katsat po bg pole, taka i nato ili razni teroristi li si katsat po bg pole, zemedelski bg minister i sporten bg minister?! to ot militer ili vatreshen minister ne chakai otgovor na takav vapros.

11

Анонимен

преди 9 години

До Срамотаче кой е тръгнал да воюва с Вас бе господин руснак? това че взимаме превантинви мерки от евентуални Ваши "народни републики" на наша територия съсвем не означава, че проявяваме интерес към вашето пропаднало гасуадрство

10

Герчо с тамбурата

преди 9 години

До две години... Я камилата, ама по ми се вярва ,че ще бъде камиларя.

9

Срамота

преди 9 години

Срам и резил! Цар Борис е бил отровен само защото не е пожелал да воюваме с руснаците. Тези, доброволно ни подлагат. Я ми кажете кой е патриота? Чуда се, дали народа ни е толкова заспал, че ще позволи в 21 век да го трепат заради някакви краварски световни амбиции? Възможно ли е да сме се изродили в такова безгръбначно животно?

8

проруска

преди 9 години

НАТО вън от България!!!