102

Анонимен

преди 9 години

Тумора трябва да се обреже!

101

Непознат

преди 9 години

До Павле кажи си беА ти кажи какво стана с делото на Цветан Цветанов и каде са откъснатите странички от тефтера *** такъв и каде вие е правосъдието, че ако ДПС го няма ще си изядете взаимно т...ците.

100

Иван

преди 9 години

До Анонимен - 129 "Ако ти изпраскаме още един Възродителен Процес , имунната ти система да се подобри още повече - искаш ли ?"***

99

Анонимен

преди 9 години

А всъщност как се чувствате, като знаете, че лично вашите лидери Доган и Местан са служили в ДС и са преки участници във Възродителния процес? Не се ли гнусите от тяx?

98

анонимен

преди 9 години

Има толкова важни неща да се решават,включително и с непрекъснатите наводнения,а парламента сега ще се занимава с глупости.Та те от време оно непрекъснато са с едни гърди напред/предимства за образование, за работа/.Много от тях заемат важни държавни служби и не говорят добре български!Но те са с предимство!Ами ,че сега който иска така може да се казва,какъв е проблема.Проблема е ,че трябва да са първа линия във властта!

97

Анонимен

преди 9 години

Ако ти изпраскаме още един Възродителен Процес , имунната ти система да се подобри още повече - искаш ли ?Избирай - да те покръстим или да ти сменим името ?Не ти ли казват Мети или по-американско - Медъсън ??кое си избираш ? Ще те направим Презатлантически герой !

96

Анонимен

преди 9 години

Голям рев се изрева за това дело и тази Папка, защото ни им я давали да я занесат в Xага или нещо такова. Ами изгответе си вие едно такова Дело, намерете свидетели. Знаете къде е Xага и отидете да се оплаквате. Всъщност кой ви пречи да го направите та вече екрана на монитора ми е мокър о плач по тази Папка. Но ми се струва, че не искате да xодите толкова далече,а да всявате раздор и размирици тук.

95

?!?

преди 9 години

Възроденият Местан/ Павел даде прошка в сладка целувка с възродителите, но прошката не му бе достатъчна. Трябва и власт, а властта в ДПС идва от страха и от грешната представа за турско малцинство. Какво бе Възродителният процес, който иска сменя името и остава в България, който не границата с Турция е отворена. Какво пеави Местан сега, няма не искам сменяме имената административно и им казва вие сте турци репресирани. Казнано направо Възродитен процес.

94

Анонимен

преди 9 години

Толкова години във властта и лапкане Местанчо така се е самозабравил, че стана за смях. Толкова е далече от неговити хора и проблемите им, че с поставянето на въпроса може да се направи извода, вече е вреден и за измекярската партия ДПС. Какво дремят неговите другари агенти и членове на БКП та не го разкарат?

93

TOP SECRET

преди 9 години

Държавата умишленно не дава Папките с Делата на Европейския Съд , какво ли се крие толкова в тези Папки

92

БКП

преди 9 години

Не ни интресува ДПС и която и да е друга Партия а кога най-сетне ще има Съд в Хага че 25 години нищо не се прави , има започнат и недовършен Процес

91

Анонимен

преди 9 години

Трябва всички българи да гласуват и тоя търгей да отпадне веднаж за винаги !Че ще намери друг един възродителен период !

90

Младенка

преди 9 години

Местане,не си мисли,че приказките ти хващат "декиш"! Каквото и да приказваш вече си бита карта и много са малко хората,които ти вярват! Да се пръждосваш барабар с измислената си партия - вие не защитавате обикновените мюсюлмани у нас,а само своите интереси ,а когато те са "настъпени" започвате да си играете ксенофобски игрички и да засилвате етнически клевети и да плюете по всичко,включително и по вчерашните си съюзници -БСП! Хептен през "просото" си я ударил,бе ,чоджум ?! А стига глупости!

89

Павле кажи си бе

преди 9 години

Агент Павел , къде е Христо Бисеров?

88

ГЛАСУВАЙТЕ

преди 9 години

До Анонимен 98Много *** нямаше да са управлението , но е факт , че такъв закон няма и тези *** ще унищожат страната ни , ако продължаваме да не им търсим сметка и НЕ ГЛАСУВАМЕ , а гласуват малцинствата на които се раздават пак нашите пари откраднати от тези хора. На следващите избори 100% избирателна активност , повече партии и по-малко депутати за дпс и нещата лека полека ще си дойдат на мястото. Иначе лека полека си отиват към бой!

87

Анонимен

преди 9 години

Местото на Дело Възродителен Процес е в Европейския Съд а не на Склад в България , Държавта не може да се самосъди някой трябва дя я съди

86

Анонимен

преди 9 години

На крива ракета и космосът и пречи. То ако е въпрос за възмездие след Освовождението сигурно трявваше да се втурнем и да ги изколим всичките. Тогава е имало още живи свидетели на зверствата иживи наследници на пострадалите. Но нашия народ не го направи. Турското ровство е жива рана в сърцето на народа ни. Да Възродителния процес не трявваше да се случва, но не може да се сравнява с преживяното от народа ни. Исега какво? Вместо да гледаме напред и да се развираме давай да се изпотрепеме взаимно.

85

Анонимен

преди 9 години

99. Смел си , отдалече умираш от смелост , ама като те бодбере НАТО да се биеш , ще ти мине перченето ..

84

до Ястреб

преди 9 години

Ти затова си толкова смел защото си далече. И като се върнеш какво какво ще ни правиш мили, ще ни избиваш ли? Молим те смили се, ние ще те чакаме с един приятел АК 47. Той ще ти отговори на въпросите които те интересуват.

83

Анонимен

преди 9 години

Идвай да ги разчистваме и да не дращиш повече ,ще се умиротвориш ! Тук и без това идват умиротворителни войски ..