101

Анонимен

преди 9 години

До русия агресор--ту..тууууу....30 ст-нали

100

Дидо

преди 9 години

Щом в центъра ще работят И Българи,няма да има нужда от Руски шпиони. Информацията от това ,какво става вътре е гарантирана.

99

Анонимен

преди 9 години

До русия агресормомче ли си или момиче, определено ти хлопа дъската.

98

бг

преди 9 години

Хазарските демонични сбъркани *** правят всичките тия мръсотии.

97

Анонимен

преди 9 години

138Трезвен ,Европа я поделиха 3-*** . Договора в Техеран ! Никой не е карал Хитлер да напада на няколко фронта !

96

бг

преди 9 години

Русия трябва да бомбардира Израел и да върне Голанските Възвишения на Сирия.

95

одисей

преди 9 години

с нетърпение чакам повиквателна, да си взема пушката , да отида при братята и взаимно да прогоним омразните родни предатели / боко, роско, местан, кунева, костов, каракачанов, талмудското АБВ и сие/, задокеанските мародери и евреогейове от нашите земи

94

русия агресор

преди 9 години

На всички мислещи хора е ясно кой нападна Украйна и кой анексира от териториите и?От 1990г Русия не е спирала да воюва и да е в конфликт със всички свой съседи.Япония-островите,Канада-северния полюс,Дегестан,Грузия,Армения,Преднистровието,на запад малките държави.А как един път не казаха руснаците ние сме виновни.Все малките ги нападат..ха..ха.Но интересно къде ще се крият путеноидите в България?

93

Анонимен

преди 9 години

За съжаление отново сме на грешната страна.

92

TPE3BEH

преди 9 години

Мишки червени, дали ви се плаща да пишете против НАТО или не, трябва да осъзнаете, че ако си затворим очите за случващото се в Украйна, утре руския ботуш може да тропне на нашата врата.Вече сме си патили от това веднъж и след това събитие държавата и нацията изпадат в най-голямия упадък в хилядолетната си история.

91

bd

преди 9 години

НАТО ВЪН. НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ БЕ ПРОДАЖНИ УПРАВНИЦИ? Т ОВА ИСКА НАРОДЪТ КОГОТО НЕ ПОПИТАХТЕ ЗА ВЛИЗАНЕТО НА СТРАНАТА В ТОЗИ БЛОК. НЕУТРАЛНА ПОЛИТИКА НИ ТРЯБВА БЕСЛУГИ НА ЧУЖДИ ГОСПОДАРИ............

90

бг

преди 9 години

Ако този педерастки договор стои над българската Конституция,тогава как можеме да напуснеме юдео-сатанинското НАТО-ОТАН,ако решиме в даден момент?

89

Анонимен

преди 9 години

Мислех че като се пенсионирам , ще се върна в България !Трябва да си направя други планове , защото това повече не е България ! Няма такива управляващи в цял свят ..

88

грешен избор

преди 9 години

Отново грешен избор на БГ политици на кого да пристанат. 2 световни войни, два пъти от страната на губещите. 3-та се задава, отново ще сме губещи. Лошо за децата ни всички тези зад нас ...

87

Анонимен

преди 9 години

няма ли политици в България които да се поучат от цар Борис и бай Тодор, да изчакат да мине бурята, да се разболеят, на проведат референдум ..... пък той конфликта минал и няма вече НАТО

86

Тялото

преди 9 години

Ако се проведе референдум за такива промени съм сигурен, че повече от 90% биха гласували против.На ви демокрация.Мислите ли че такова нещо би се случило в Швейцария?

85

Анонимен

преди 9 години

Те руснаците и Волжка България освободиха нали! Какво направиха 1885 когато сърбите удариха в гръб? Кой изби интелигенцията 1944? Вън руската ***!

84

Анонимен

преди 9 години

Нато и Сащ са фашисти -световни терористи , не ви искаме в България

83

Анонимен

преди 9 години

"Кат Русия няма втора тъй могъща на света... " Нищо не се е променило, иначе янките начело на НАТО щяха да с в Украйна. Да ама не. Сега хохлите, после българите и други от същата черга ще сърбат супата. Не искам НАТО, а ***, които го искат да се измитат от Бг.

82

от Б.Дом

преди 9 години

Мълчете роби-всичко е решено вече-млък казах....