39

мафия

преди 9 години

Тази година заради безразборната сеч и непочистените речни корита ще има много по големи наводнения и свлачища от предните години.20 ГОДИНИ СЯКОХА ГОРАТА БЕЗ ДА ЗАСАДЯТ ЕДНО ДЪРВО.

38

само десет секунди

преди 9 години

Ако слушате само десет секунди някой монолог на агент Буда по кабеларките, ще загубите повече мозъчни клетки, отколкото ако си удряте в продължение на един час главата с чук!

37

Анонимен

преди 9 години

Климатът си е съвсем нормален в тази част на света,просто канализациите не работят. И съвсем нормално искат помощ от държавата,нали всички събрани данаци отиват при нея.

36

Анонимен

преди 9 години

Панелките е поевтино да се съборят и хората да отидат от София по празните къщи в селата, за да се икономисат държавни пари за частни жилища. За 25 години реформи населението се стопи и пресели в София, а останалата територия стана пустиня и при по-силно земетресение в София ще има много жертви.

35

ККК

преди 9 години

Аз предлагам 20% от тези пари да бъдат предоставени на Муса и групата му , като обезщетение за това че неправомерно са обвинени в тероризъм .....какво като четат ислямски книги в които пише че неверниците (демек всички нормални) трябва да биват избивани .....те само за развлечение ги четат !

34

Анонимен

преди 9 години

вчера писах нещо против Америка и ме блокираха, сега пробвам дали все още съм

33

Мдаа

преди 9 години

Бойко е виновен за всичко, той построи язовирите, той ги зарибява и не изпуска водата. Бойко е виновен, той е алчен и за 25 години приватизира предприятията и ги ограби,а сега е виновен за безработицата. Той е виновен, че иска саниране на панелките, защото след 5-10години народа ще реве, че се разпадат, защото са в разпад. И още, и още. Реви народе плюй по Бойко , защото е виновен за целия преход и цялата българска мизерия. Успех в плюенето и да ви е по-леко, защото предишните са чисти сълзици.

32

Герп купуват гласове

преди 9 години

Само за метро в София държавата отпуска по 1-2 милиарда лева на година ето къде са парите за бедните и провинцията. Пари има, но се купуват изборите. За саниране още 1 милиарда лева.

31

до неразбралите

преди 9 години

Борисов е слуга на щатското еврейско лоби!Ционистите са неговите учители!Очаквайте да ви остави на улицата.

30

Щирлиц

преди 9 години

Ако за 70години не откраднахте достатъчно,та сега да помогнете на удавените,ограбените,но все още живи българи-здраве му кажи!Вечна слава на Партията!Да се свети Името й!Пфу...Господи,избави България!!!

29

the engeener

преди 9 години

Abe tezi upravljvashti tolkova li sa maloumni i nevezi. Trjbva da se napravi programa za podurzaneto na vsichki reki i jzoviri ! Da se izcistat vsichki rechni korita, Da se zalesat planinite. Shte trjbvat milioni levove i dulgi godini rabota. S Kradene njma da stane!

28

Анонимен

преди 9 години

Сваляйте от власт тиквата преди той да ни натика в земята. Това животно е същото като оня Турчов в Урина, сваляйте го докато не е избил половината българи (ограничител няма)

27

Анонимен

преди 9 години

Кафява дебела мутра в костюм ни вика на нас, че сме прости. Може и да сме, щом сме издигнали него до най-високия пост в държавата, вместо да го направим свинефермер, на какъвто си и мяза.

26

дедо ПИЧ

преди 9 години

Премиерът коментира и предупрежденията за тревога. "Видяхте ли при код червено в Ню Йорк нито кола, нито човек на улицата. Нито кола, нито човек! При код червеноОнова е град доста по голем от цела България,ама кмет го управлява и няма толкова ***.Махайте Парламент,Президент,Правителство и турете бати Арни Шварсенегер за да се оправят нещата!

25

Как може?

преди 9 години

Как може да има един милиард за саниране, а няма пари за бедстващите, останали без покрив и без *** хляб по вина на управляващите?Това питам Борисов, АЗ, данъкоплатецът редовен, на когото малко му остава да излезе на площада и да вика ОСТАВКА И НАРОДЕН СЪД!Безсамник с безсрамник си ти, Борисов! Безсрамен безсрамник и безсрамници са всичките около теб!

24

Уточнение

преди 9 години

Това е някакъв абсурд! Как може правителствата да имат подкрепа от вън, а да нямат подкрепа в собствения си народ? Как може правителствата да се грижат за външни интереси, а не за собствената си държава и народ? Как е възможно правителствата само да мислят как да крадат и измъчват народа си, а не как да му служат... и ...да се наричат български правителства? Ами да се каже - Орешарски беше руско-турски кабинет, Борисов 2 е кабинетът на Кери, но НЕ може да се наричат български правителства!

23

Анонимен

преди 9 години

Мутропитека уж твърдеше,че поуки си е взел,че е еволюирал,но май си е същия маймун!След асфалта е ред да ручаме фибран,вместо да даде тези пари на бедстващите хора от наводненията.

22

АНТИ

преди 9 години

ГЕРБ ще крадат като за последно както всички през последните 25 години!

21

Анонимен

преди 9 години

Докато този болен параноик е във властта не чакайте подобрение на живота или поне някакво нормално обяснение. Той никога за нищо не е виновен. Параноята и лакомията са му безкрайни. Замени специалисти за да наслага калинки на тези места кошто са пълни профани и те наводниха България. Ако водите в язовирите са се контролирали изобщо нямаше да има наводнения. Който е гласувал за него има основание да се срамува.

20

Анонимен

преди 9 години

Оставка Бокооо!!!Иткраднали са твоите Герберасти помощите за наводнената Мизия!Аз и вярвам на Корнелия!Тя беше там и видя как нарочно хора на ГЕРБ са изпуснали язовири!Риби из дворовете имаше!