187

Анонимен

преди 9 години

Тиквата и Плевела ще ни вкарат във война и то братоубийствена. Със сигурност НАТО ще им каже да сме на страната на киевската хунта.

186

Румбо

преди 9 години

До СВОБОДА ЗА УКРАЙНААй сиктир бе хохол!Върви си агитирай поляците-в едни *** пърдите!!Не стига че унищожавате българското малцинство в Украйна,ами и с претенции!

185

Владо

преди 9 години

Жалки дупедавци! Да ги изгоним от властта сега, за да не се налага догодина живи да ги горим!!!

184

Румбо

преди 9 години

Един "Искандер" е напълно достатъчен да направи София и околностите негодни за живеене!Това ли искате,господа ***?Не знам колко е щедър господаря Сорос,ама ако смятате да живеете тука,замислете се за последиците!А че това бил само един щаб-забравете,започне ли войната,никой няма да ни пита колко участваме-вече сме враг!Един референдум "ЗА" или "ПРОТИВ" войната с Русия ще свърши работа-ако народа желае да умира заради евро-атлантическите ценности-така да бъде!

183

Анонимен

преди 9 години

***, смеете се на Украйна, а България с пълна сила върви към техния сценарий. Само че този път Русия са тези, които подклаждат конфликта в България. Обществото да се раздели: за и срещу Русия, и накрая да се стигне и до кръвопролития да сме или не член на НАТО. Да се надяваме че този спор ще остане само пред компютрите и няма да се прехвърли по улиците.

182

бастун

преди 9 години

командния център на Натото най добре е да се устрои в парламента , и да има натовско прламентарен контрол и нити един депутат или министър да не отсъства когато полетят ракетите на някой си към него , зорлем на баир лозетия нашите ги е хванало ,, внезапно оглупяване , та от кого ? нато да ни пази??

181

КОМИТЕТА !

преди 9 години

КЗУ-НАБИРА ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ ВОЙНИ ЗА ЗАЩИТА НА СВОБОДАТА НА УКРАЙНА!АКО СИ ИСТИНСКИ МЪЖ ---ЕЛА С НАС!КОЙТО ПАДНЕ В БОЙ ЗА СВОБОДАТА --ТОЙ НЕ УМИРА!

180

Долу Путя!

преди 9 години

Да живее НАТО!Смърт на комунистическата *** и руските дупедавци!България ---ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА!

179

Анонимен

преди 9 години

А бе докога ще траем???Отдавна трябваше да сме избили всички политици от последните 25 г!!!

178

Анонимен

преди 9 години

Гнусни управници-Българоубийци!Бесило за ***..то паси и всички, които ни набутаха в натовските лай..на!

177

БРАННИК

преди 9 години

НАТО ВЪН!

176

Анонимен

преди 9 години

Командният център трябва да се разположи в къщата на Борисов в Банкя или в някое от жилищата на Паси, Кунева, Лукарски ,Филип Димитров, Костов,а най добре в някой от имотите на негово величество .

175

Анонимен

преди 9 години

Какво означава "тези наши погранични членове да отвърнат на нападение"? При подписването през 2004 г. с НАТО имало ли е такава клауза? Как така се изисква от нас да бъдем агресивни, след като поетапно се нарязаха далекобойните ни ракети. Най-малкото НАТО няма моралното право пред духа на нашите предци да изисква противопоставяне срещу бивши съюзници. Не сме били съюзници нито през ПСВ, нито през ВСВ. Всеки изкарал казарма се е клел да защитава Родината. За нападение и външна немеса не се говори.

174

до 217

преди 9 години

Много сте се надрусали, на каква дрога сте?.

173

Анонимен

преди 9 години

България е застрашена от агресивната политика на САЩ, които от 25 години обграждат Русия с нови бази , а най накрая разпалиха война в сърцето на Европа , която не е от полза на европейците

172

Даола

преди 9 години

Българската пионка там - как ли му беше името? - може само да козирува.Да направят командния пункт в резиденция " Бояна".

171

Анонимен

преди 9 години

ZASHTO PAK IZBRAXA SOFIA -DANE BI DA E ZARADI VOENATA SILA KOIATO IMAME POSLEDNI MODELI ISTREBITELI I 100000 ARMIA -NEZNAM-VSEKI SAM DA SE ZAMISLI-ZASHTO NE V YNGARI NAPRIMER.

170

Анонимен

преди 9 години

Да направят командния център до Руското посолство (не че в Южния парк няма място), така ако се стигне до "нещо" само ще се разминем с една улица.

169

Разсъждаваме мащабно

преди 9 години

Днес някои се чувстват заплашени от Русия.Утре външната политика на Русия ще е друга и интересите на САЩ няма да са под заплаха.В по-далечен аспект,Русия ще стане член и на Европейския съюз, и на НАТО,защото е част от Европа и от света на белия човек.Ние обаче сме разтревожени днес - да не бъдем обект на военна агресия или на терористични актове заради нечии интереси, които за повечето българи дори не са ясни.И всичко това - заради временна ситуация!ИЗХОДЪТ е да спрат боевете в Украйна!

168

Недоволен млад

преди 9 години

Как се продадохме на американците за пари как плюхме на историята си как направихме геноцид на народа си. Срам ме,че се родих и израстнах в прехода. Жал ни майка оттук нататък