65

МРАВКА

преди 9 години

ДРУГАРКО ПРЪМОВА,НИКОИ НЕ Е ПИТАЛ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ДАЛИ ЖЕЛАЕ В БЪЛГАРИЯ БЕЖАНЦИ. БЕЦАНЦИТЕ СА В БЪЛГАРИЯ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАКИВА КАТО ТЕБ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И МАРИОНЕТКИ НА С.А.Щ. НЯМА ДА СТАНЕ ИНТЕГРАЦИЯ НИТИ С *** НИТО С БЕЖАНЦИТЕ. ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО МОЖЕ ДА СТАНЕ СА РАЗМИРИЦИ ГРАНИЧЕЩИ С ГРАЖДАНСКА ВОИНА И ТОГАВА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ КОИТО СЪСИПАХА РОДИНАТА НИ ЗА 25Г. ЩЕ ПОЛУЧАТ ПОЛАГАЩОТО ИМ СЕ.

64

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 9 години

Наглостта, безочие и безсрамието. На тази потомствена, масонска негодница, не признават граници!

63

Дедо Гъди

преди 9 години

Всички властници, имат нещо общо, с БКП или ДС. Това е публична тайна.

62

Български гражданин

преди 9 години

"нямаме полза от бежанци в гетата",каза Кунева.Ние ще добавим,че нямаме нужда от бежанците ИЗОБЩО.Просто каналджиите и подкупните граничари да бъдат наказани.Или да освободят собствените си домове за бежанците,за да видят как се чувстват хората,които живеят около центровете за настаняване.

61

!!!

преди 9 години

Не мога да повярвам, че това се случва... Тази жена мрази българите! Затвори блоковете на АЕЦ, а сега иска араби да ни натресе!?

60

Амнезия

преди 9 години

Що ми се струва че всички от редиците на Тодор Живков в момента са на власт с нови имена !Народа ли не ги помни ?Или те не си спомнят ?

59

Патриот

преди 9 години

До Василев : Господинчо, ти не разбра ли, че институциите в България работят единствено за собственото си благополучие. И хич не им дреме за хората !!! Или си някой чиновник от нейното министерство и правиш плонжове за някой лев ???

58

Анонимен

преди 9 години

Ми вземи си ги у вас *** !Интигриране не е интригантството което ти се отдава с ГЕРБ !

57

САДИСТЪ

преди 9 години

Познайте какви "горещи чувства" изпитвам, към тази рецивидираща нац.предателка. С червено потекло?Ужасно ми е "додеяло" от нея, направо изпитвам непоносимост!

56

gg na bg

преди 9 години

Кунева ни затриваДва нови центъра за настаняване на бежанци ще бъдат отворени в Южна България. Това съобщи председателят на Държавна агенция за бежанците (ДАБ) Никола Казаков по време на представянето на своя план за справяне с бежанския поток и интеграцията на имигрантите.ДАБ ще писка 12 млн. лева допълнитело от държавата, за да може да се справи с текущи разходи, каза още Казаков.

55

Патриот

преди 9 години

За да има интегриране, трябва провителството да даде личен пример. 2-3 хиляди бежанци да бъдат интегрирани в Банкя, още толкова в Бояна, Драгалевци...Госпожата да си вземе едно семейство афганистанци у дома - да ги интегрира ! Като види това и народа ще почне...

54

зяпнал

преди 9 години

Ми, интегрирай си ги вкъщи, ***, кривоуста холера!

53

Анонимен

преди 9 години

Направо от гетата - ЕКСТРАДИРАНЕ! Няма друго спасение.

52

АЗ

преди 9 години

КАК НЕ ВИ Е СРАМ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ..ЗА ПЕНСИОНЕРИ УЧИТЕЛИ ЛЕКАРИ ИНЖЕНЕРИ И ДРУГИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ НЯМА НИТО РАБОТА НИТО ПЕНСИИ..А НИЕ ЩЕ ПРИЕМАМЕ МАЙМУНИ..ТЕРВЕЛ ЗА ТОВА ЛИ СЕ Е СРАЖАВАЛ И ПРОЛИВАЛ КРЪВ ЗА ДА ПРЕДАДЕТЕ ДЪРЖАВАТА ***..ИНТЕГРИРАЙ СИ ТИ ПРЪМОВА НЯКОЛКО *** У ВАС ТЪКМО ДА ТЕ ОПРАВЯТ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ..

51

Анонимен

преди 9 години

Те където и да отидат продължават да раждат до дупка. И тук ще стане така. Немците да му мислят дето сами ги канеxа да им вършат мръсната равота. Сега ще ги питам как ще се оправят. Тръгнали да се оплакват от гърците. Вижте си първо мюсюлманската държава, пък после давайте акъл на другите.

50

кати

преди 9 години

Каква национална сигурност щом бежанците без проблем влизат в България. Тази кукумявка иска да затрие държавата.

49

АНТИТОЛЕРАСТ

преди 9 години

"Кунка",да си ги прибира,и социализира "дома". И навън да ги не пуска. На мен категорично не са ми притрябвали!

48

Анонимен

преди 9 години

Леля ви Кунка е болем мозък,продължава с проекта си за затриване на България,заедно с бандата мутри от гроб

47

Анонимен

преди 9 години

То по-принцип нямаме никаква полза от бежанци от страни от третия свят.Още повече,че почти всички от тях са тук не щото искат нормален живот а щото знаят,че в Европа ще им дават пари а от тях се очаква да не правят нищо и да имат по много деца.

46

Стойко

преди 9 години

С тази демографска криза само това ни трябва. Имаме между 6-8 години да се заемем с проблема. След това край....бавен край.