114

Анонимен

преди 9 години

нещо се губят ***, да не са на гей парада?

113

Анонимен

преди 9 години

Егати лицемерието. Тази дебела фашистка *** порошенко, призовава за мир а в същото време фашистката артилерия бомбандира села и градове.

112

анонимен

преди 9 години

Тази "официална" статистика е много фалшива.Не знам как си я представят цял ден да се бомбят с ракети, оръдия и миномети от най-различен калибър,танкове и всякакви други пушкала и да съобщават за 20-на убити.По данни на опълчението за последните две седмици категорично е установена (разбирай събрани от полето) смъртта на около 1500 войника, към 130 унищожени танка и т.н. За собствените загуби конкретика не дават, но признават че също не са малки.

111

до 324 демократ

преди 9 години

Честит празник, другарю ***.

110

АК47

преди 9 години

Последни новини:Вълците се кълнат във вечна дружба с овцете и са готови да сключат пакт за ненападение и сътрудничество и мир за вечни времена и в знак на приятелство и дружба ги канят на вечеря!

109

демократ

преди 9 години

Честити ви празник путеноиди.

108

Анонимен

преди 9 години

Тази е този , вече и Папата не могат да кандардисат със тези фълшиви усмивки.По добре е да съм *** отколкото мазен *** като тези двамата...Да живее Истокаааааа !!!

107

Анонимен

преди 9 години

В България лявото е много силно,леви са социалистите и леви са и т.н.демократи,които днес имат празник.Честит 2 февруари господа

106

волгоградския

преди 9 години

Грешка коментара ми беше до 317

105

волгоградския

преди 9 години

До117 Ама много си оригинален значи направо се попилях от смях

104

Румбо

преди 9 години

Когато нещата за Хунтата тръгнат на зле-веднага всички стават много миролюбиви!А иначе развяват байряци,крещят:Ще си върнем Изтока(че и Крим)!Късно е чадо-мандалото хлопна!И стига с тея лъжи-направо си кажете:Ядем бой по всички направления!Имаше възможност за мир-пропиляха я,от САЩ не дават!Явно не знаят правилото на Путин за трите пъти:1.Предлага взаимноизгодна сделка-отказ. 2.Следва бой и по-малко изгодно предложение-отказ. 3.Много бой и си взема каквото му трябва!

103

Анонимен

преди 9 години

Честит празник, другари ***.

102

Анонимен

преди 9 години

Някой другари от седерастията много рано са злоупотребули с "твърди" наркотици. Ще си отидете млади и зелени , със семето си още в дисагите. Ще ни оставите да скучаеме по форумите.

101

до 310

преди 9 години

Е верно не могат да се мерят с Мутин,Педведев,Чучуркин и сите източни красавчики!

100

Анонимен

преди 9 години

PORTRET NA UKRAINA -SPINAGII, MORALEN TOTALEN UPADAK, UBIICI ! drugi komentari sa izlishni ! MERKEL DA SPRE DA PODSTREKAVA UKRAINA SRESHTU RUSIA.... I EVROPA SRESHTU RUSIA.,,..BABO MERKEL, SHTE BERESH QDOVE..... SHTE GRABNA TOQGATA, TA BOI.... XUBAV PERDAX SHTE TI DRAPNA A I USHITE SHTE TI DARPAM DO CHERVENO !!!!

99

Анонимен

преди 9 години

ABE ..... XORATA ISKAT NEZAVISIMOST A UKRAINSKATA ARMIA UBUVA XORATA ZA NEPODCHINENIE ! NE ZNAM KAKAV MIR ISKAT? ZA MIR, TRQBVA DEMOKRAZIA, INACHE E LAGA! UKRAINA DA SPRE DA UBIVA? XORATA NE SA OVCE, NIE VIGDAME KAKVO PRAVITE!!!

98

до хитрия ветър

преди 9 години

Не само това газохранилище в Бранденбург е на "Газпром" а и в Долна Саксония(около град Реден) е купено от бившият собственик-BASF/схвана ли...Чакай да фалират руснаците...докато ги чакаш,ще остарееш пред компа,а те още ще си бачкат...

97

Анонимен

преди 9 години

До САШО СЛАНЦА---хахха--браво...най-накрая се научи как се пише "сланцов".......***

96

даммм-чети

преди 9 години

До Хитър ВетърКъде какво са казали...може би си чул на опашката за краставици.Има документи и можеш да ги видиш в сайта на министерството на икономиката на Русия-и стига вече с тази смехотворна пропаганда."Газпром" взе най-престижната награда за бързоразвиваща се фирма в нефтеният бранш--ноември месец.Наградата е английска-това е да си знаеш-лично до теб.Няма никакви съкращения-напротив-набират хора за проектите"Сила Сибир" и "Турски поток"--пак да си знаеш....

95

ивко

преди 9 години

Няма тайни как на живо разпалиха тази ужасна война в Украйна. Този подъл ***, да *** от Вашингтон /Обама/ командваше европейските марионетки да поддържат мазни *** като Праховия шоколадов крал и нежното яйце, което сега гледа като насрано детенце.И ако Обама се крие на 10 хиляди километра в Белия дом и смята, че руска ядрена ракета няма да го удари трябва да знае, че Бог всичко вижда и чува и че прошка за него и кликата му няма да има както на този така и на онзи свят.Бог чака.