45

Шаран -БГ

преди 9 години

О,музей!! Това е много хубаво и престижно, и трябваше да стане още преди поне 20 години. С тая антинародна и антисоциална политика тая организация стана само за подигравки, за посмешище ! Много от онези чисти и верни на БКП /имаше и такива/, които като слепи продължаваха да гласуват за БСП, бавно и сигурно отиват в небитието. Още от сега Мая казва: "Трябва да се работи..." Тя няма намерение да работи тя е ръководител. А те не работят водят стадото и му дерат кожата! Ама хората не са слепи ..

44

един българин

преди 9 години

И на БСП мястото и е там, където е мястото и на ГЕРБ - на *** на историята!!!Нито една от двете партии не посочи палачите на българския народ. Нито една от двете партии дори на хартия не разобличи и не осъди режима на Тодор Живков.Нещо, което румънците вече направиха за своя диктатор - Чаушеско.Затова България ще тъне в забрава и мизерия дотогава, докато има партии като БСП и ГЕРБ!!!

43

Анонимен

преди 9 години

Браво Мая, мачкай геребарстките *** !

42

Анонимен

преди 9 години

ПО-добре да стане бардак - кадри има желание също!

41

nedkodd

преди 9 години

Със прискърбие съобщавам,че моята агенция казва за резултата от местните избори ще бъде 3 % за БСП и да спят спокойно вечния си сън и лека му пръст на БСП !

40

Анонимен

преди 9 години

Абе Майче що не се покриеш някъде,не мога да ти гледам доволната ти мутра-твойта и на другарите около теб

39

Горубляне

преди 9 години

До aтaкистьАтакист ефенди, верно комунистите се целуваха с турците по кръстовищата, вашия вожд Волен Паша обаче направо си лягаше с тях в леглото, заел поза на лакти.

38

aтaкивть

преди 9 години

Миков вече опя БСП, Сидеров е извън контрол!

37

Анонимен

преди 9 години

Не Станишев,а пияндурника ще я довърши по-бързо....

36

aтaкисть

преди 9 години

Евaлa Мaйче,нямa нищо по-ляво от плоския дaнък, от предaвaнето нa военните ни бaзи нa СAЩ зa 0ст. нaемнa тaксa, от товa р3дом с Гроб дa подкрепите Сaщ зa aтaки по Дaмaск, дa подкрепите детеубийците от Десен Сектор в Киев, от товa дa не рaзвaлите договорите с Мaриците и Злaтот!Кaкто обичaм дa кaзвaм - проблемът нa Вулгaринa е, че мисли, че БСП сa комунисти и че ГЕРБ не сa.

35

Анонимен

преди 9 години

Да живее другаря Станишев!Той ще се върне и ще довърши делото си=да унищожи БСП!

34

Миро

преди 9 години

Това появяване на другарката Мая Манолова, пръскайки словесните си диарии по медиите точно днес - в деня в който отбелязваме годишнината от масовото убийство и геноцида над българската интелигенция, извършена от нейната партия, е недвусмислено доказателство, че на комунистите елементарната човещина им е чужда! Те са едни безбожници и сатанисти!

33

Анонимен

преди 9 години

*** да не си показват носа навън,защото точно "станишев" отиде да се извини на "местан" за възродителния процес за да може мръсното куче и нещастната партия да направи едно правителство ! Ако Васил Левски беше жив и беше видял това нещо,сега щяха да са измрели всички от тази гнусна партия ! Засрамете се от това което направи станишев,как може да се извинява на тази турска *** ! Тази партия трябва да ги убием с камъни за това което са сторили в минало и в настояще !!! Да живее България !

32

Анонимен

преди 9 години

Специални благодарности на др.Манолова-да действа все така до падането на партията й под 10%.Благодарности най вече на др Беглец и др.Кутев.Дерзайте другари-освободете БЪлгария от себе си!

31

Бивш член на БСП

преди 9 години

Тия хора от БСП живеят на друга планета или са напушени по цял ден Какви леви идеи какви пет лева . Хората не желаят да ви виждат в селото , а вие питате за поповата къща . Нали до вчера бяхте на власт с ДПС и Атака все леви партии и какво направихте , нищо но от сърце . А пардон повишихте пенсиите с 4.50 лв. на месец или с 15 стотинки на ден. Тя найлоновата торбичка в магазините е 30 ст. , ако това ви са левите идеи .

30

N

преди 9 години

Левите идеи с всяка изминала година умират,така че освен музей за друго не ставате и то благодарение на ДПС които още ви поддържат че да се задържите като музей иначе ако не са те и за катакомби няма да ставате!

29

американецо

преди 9 години

Грозна, дърта, арогантна провинциалистка с амбиции. Само като я гледам на снимка и ми иде да се издрайфам...

28

стар комунист

преди 9 години

А да видим от всичките тези приказки кои ще станат верни!

27

Анонимен

преди 9 години

Тая,ако се беше родила по-рано,със сигурност кариерата и щеше да започне като надзирателка в концлагера Ловеч.

26

Анонимен

преди 9 години

До Митко-"Мая изглежда много добре..."става за продавачка в мол-а