362

Анонимен

преди 9 години

Я кажете сега , днеска окраинските плъхове ядоха ли пак голям бой или ядоха много голям бой.

361

капана

преди 9 години

щрак !!!

360

Анонимен

преди 9 години

До брейТи въобще чел ли си проекто-договора за създаването на така нареченият Балкански съюз, та да плещиш глупости така уверено?-----Не съм го чел, и не ми трябва да го чета. Затова ти си тук , да разясняваш...

359

Анонимен

преди 9 години

И как русия е "превишаваща" сила над китай, те китайчетата само по един пъд да се изпразнят и русия е свършила...

358

Анонимен

преди 9 години

Що за простотия е това? Вучев ли си, какъв си, пикльо - да те светна две неща:-първо, Русия Е федерална държава - по повод на това, че Китай щял да я натисне да се федерализира-второ, Китай никога не е имал владения в Сибир и би могъл да предяви претенции само с риск от ядрена война със значително превишаваща го сила - което очевдно няма да направи.Хайде, сега, недоучили онанистчета, получаващи еякулация при мисълта за великата западна гейокрация, вървете да нанкате, милички.

357

потребител

преди 9 години

От куде може да се купи руски ракетен двигател ?

356

sallaadin

преди 9 години

Тая ГЛУПОСТ, наречена НОВИНА, се извъртя по всички новинарски сайтове, *** пак си остава ГЛУПОСТ, за запълване на свободно време - виртуално пространство, и чешене на езици.

355

Анонимен

преди 9 години

Хъм

354

SD

преди 9 години

Някое, дупедавче пише минусчета , ама нейсе .Когато си *** , то е за цял живот .

353

SD

преди 9 години

Да ,бе !Защото, ние сме ГОЛЕМИЯТ търговски партньо на Запада !?!?

352

Анонимен

преди 9 години

русия се управлява един век от еврейската пасмина, не ми обяснявай какви "масони" имало в България. Димитров е искал да създаде балкански съюз, нещо кат' вашия лелеян евразииски съюз, товарищ джугашвили го е отровил кат' "приятел"

351

Анонимен

преди 9 години

Трета световна воина 6те има мейду Русия и Китаи.За земя 6тесе трепат.Там 6те става рано или късно много стра6но.

350

Анонимен

преди 9 години

На русия не ресурсите ще се свършат, ами направо ще им се спре тока ...

349

Анонимен

преди 9 години

Двама премиери на България са убити от руските *** , Димитров и Луканов.Не искам да чувам за тая *** ***, още повече Стамболов е утрепан от тях също.Стават трима. Ако някой се сети за други нека пише...

348

Антикомунист

преди 9 години

Китай мрази Русия и иска да я завземе. Уж приятели, уж това онова, но и руснаците не са ***, те много добре знаят какво искат китайците и внимават.Да се твърди, че русия е м/у запада и китай е смешно. Китай не може да се сравнява в технологично отношение със Запада. А и Русия не би се поставила м/у тези две посоки (Китай - Запад). Русия е зависима от Запада, но и Запада е зависим от русия. И е не се знае кой губи повече.

347

Антикомунист

преди 9 години

Ресурсите на Русия не свършват. Не знам това кой го измисли, но е глупаво да твърдиш, че ресурсите и свършват. Растежа и е по-голям от западните държави, има повече ресурси, разполага с интеелктуален потенциал (например прави самолети, които Китай не успява да прекопира)... Какво не и е наред на Русия? Путин? Но Путин не е Русия. В демокрацията един си отивеа и идва друг. Запада иска да внуши, че Русия е зле. И затова са такива статии. Реално обаче нещата са по друг начин.

346

Одисей 2

преди 9 години

Абе хора я се вземайте в ръце!Какво сте седнали да ревете за Нероден Петко!

345

трактат

преди 9 години

Русия явно не си знае историята..Всичките и съюзници я нападат..ПСВ-АНТАНТАТА..след Революцията доста чужди съюзнически вайски има в Русия..Рибентроп-*** 1939г..1941г. Немците ги нападат...ВСВ Сталин -Чърчил-Рузвелт...след това СТУДЕНА ВОЙНА..и сега РФ-КИТАЙ "съюзници" значи скоро ще се сдърпат..явно Жужето не е в час и не разбира в какво се забърква като се сближава с Китайския тигър,който не забравил как Мечока през 18-19в е грабнал големи късове от Поднебесната Империя..

344

Хе-Хе

преди 9 години

"добрата" Европа чак да я ожали човек :-).А същата тая Европа удобно забравя, че комунизма и фашизма са нейни идеологии и те децимираха, както руснаците така и китайците(и те опитаха само комунизма). А ние пробвахме и двете :-(.Чували ли сте за Стикхолмския Синдром :-)?

343

onz

преди 9 години

До ***-табих се въздържал от такова мнение за държава чието становище е че двама македонски монаси са измислили руската азбука.