7

===

преди 9 години

Като написах за брат и сестра, само им вижте имената Jamie Dornan и Dakota Johnson, да се чудиш кое е мъжко кое женско, коя е Джейми ДонСтън, кой е Дакота Дорнан. Изклучително слаб избор. Хайде да им простиш за имената, ама...много са зле и двамата.

6

===

преди 9 години

Не можеш да избираш за такъв литературен шедьовър двама мелезникави, сладникаво *** актьорченца, които само като ги погледнах в трейлъра ми замириса не на висш секс, а на американска тинейджърска сапунка, която нито искаш да почва, а за свършването направо не ти се мисли, защото като ги гледам бият на брат и сестра, които не знаят, че са такива, ама се сакат. Много непрофесионално. Нито в нея, нито в него има секс. Ужасно скучни полирани недорасли чикидж...ски физиомутри. И на двамата.

5

Анонимен

преди 9 години

Превод: "Абе, ще ме опъват яко на големия екран и го направих за пари, ама ако може да не ме гледате...?" Късно е...като си продаваш холивудския *** за пари, сега всички (които имат неудовлетворителен сексуален живот) ще те гледат. :D

4

Анонимен

преди 9 години

Страхотна реклама на филма си направи!

3

един българин

преди 9 години

До: Номер 5Еми то си е мъчна тая работа какво си мислиш? Да не е за всеки?Затова и плащат. А майка и нали също е в тоя бранш, колежки са все пак.Защо да не гледа филма? Все едно баща и син хирурзи и бащата да не може да гледа на видео как синът му извършва някаква операция.АКо всичко е извършено професионално значи няма от какво да се срамува.

2

Анонимен

преди 9 години

НЕ Е ДЖОН, А ДОН ДЖОНСЪН

1

Анонимен

преди 9 години

А мъчително изработените долари ще върне ли?