103

SD

преди 9 години

До Анонимен 142 Когато си *** , то е за цял живот !

102

Анонимен

преди 9 години

мачкайте ушанките!

101

SD

преди 9 години

До Анонимен 126Защо , мислиш така ?Нима САЩ , Франция и Великобритания нямат ИМПЕРСКО мислене ?Не си дорасло филизче . ЯМХ !

100

Анонимен

преди 9 години

Днес беше трудна ситуация. Първо видях бой в руска машина "Armada", не направи впечатление. Той е бил ударен от RPG. Екипажът беше пленен. Всички от тях войници от Ростов.

99

Анонимен

преди 9 години

Кой сега ще донеседвете си деца, юноши? Путин?Руски танкер уби

98

БГ

преди 9 години

И аз бих защитавал целостта на моята Родина България!Ако някой иска да отдела територии от моята България ще се бия за НЕЯ!!!Юрушистите са платени - преди от хидроинженера за кворума в предишното НС, сега от Русия.В моята ценностна система националистите защитават САМО своята Родина, Не чужда!!!!!!!Да живее България и Бог да я пази от национални предатели и доброволни еничари и ***!!!

97

Анонимен

преди 9 години

Путин планира да избяга в Северна Корея?

96

Анонимен

преди 9 години

абе не може да е вярна тази информация.всичко проверено ли е?какво казват американците???как така украинската армия ще мре и ще търпи поражение...та нали те биеха по всички фронтове???объркам съм нещо!!!или може би те бият...ама само по тролеи и автобуси...тук там някоя случайна спирка....

95

Анонимен

преди 9 години

Като гледам снимката на ройтерс, какви ги правят украинските вийски в източна Украйна, май им е малко!

94

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 127 А бандата американски президенти кога ще ги видим в Куба в Гуантанамо?Като стана дума американците кога ще върнат на Куба окупираната територия?

93

Анонимен

преди 9 години

15 загинали за денонощие, значи са поне 150, а украинската хунта все по-трудно намира *** които да праща на заколение на юго-изток.

92

Анонимен

преди 9 години

За казаците хохлите (украинците) са най-долният народ, населяващ руските земи. Обикновенно след като казак види хохол, му тегли един бой, поради горната причина. Украинците обаче всячески се мъчат да докажат, че са казаци.

91

бугари Предатели

преди 9 години

До 123 от 119Е не е ли истина???

90

Дълес

преди 9 години

До *** ПРЕДАТЕЛИ!!!--119Внимавай какви глупости говориш бе .

89

Az

преди 9 години

В Углегорск укропитеките се скрили в интернат за деца сираци със зрителни увреждания. След преговори опълченците ги пуснали да се изтеглят, за да не постадат децата. С всеки ден тези същества показват колко за долни и че не случайно са били слуги на Хитлер. Заслужават нито един да не остане жив в котела на Дебалцево.

88

ha ha

преди 9 години

Историята Не помни спечелена война на чужда територия, така и тези ще ядат бои до припадък, защото нямат работа там, а и такова животно като "Украйна" няма. А, и тези които ги учат на бойни деиствия нямат спечелена война и се бият с наемници който не са мотивирани с нищо друго освем от алчност. Потрошенко и бандата му са обречени, дори и още да не го знаят.

87

бугари ПРЕДАТЕЛИ!!!

преди 9 години

Щом Укройна мобилизира и жени ... още малко и край щом и техника участвала в гасенето на 4-ти блок на ЧАЭЕ са ползвали.. края им наближава... Но страни като сащ ес българая им дават пушки уазки и наемници... Браво... Дано час по-скоро западат ракети в софия тогава ще ви видя страхливци!

86

Анонимен

преди 9 години

Добре, че беше Путин да ги постави на мястото им тия алчни украинци искащи да се ширят на Руската земя!Давай Путин превземи цяла Украйна тя си е по право твоя и изгони заселниците украински от нея!

85

stanIYI

преди 9 години

Ey bulgari,bulgariii.ne si znaete istoriyata.za6titavate rusiya.procetete v youtubeto "komunizmat-pregradkata na ada".jalno mi stava

84

Анонимен

преди 9 години

I Evropa da im dadesh na tiya rusnaci pak nqma da sa dovolni,imat 16 miliona kv km teritoriya ama oshte i oshte i oshte iskat