116

За 142

преди 9 години

До УКРАИНЕЦ от АнонВярно е само половината от това, което казваш.Преди войната руснаци и германци създават съвместни предприятия за производство на самолети - месершмидт дават самолета в един екземпляр и с технически чертеци, а руснаците ги произвеждат. Кооперацията е била на високо ниво. Сталин е коварният съдружник в ООД-ето . Чакал е Хитлер да нападне Англия и 3 дни след това той да нападне Германия и да завладее цяла Европа.

115

Анонимен

преди 9 години

До УКРАИНЕЦМоже и да не дочакате. Кристин Лапард каза, че няма да ви даде пари да си купувате танкове от приятелите/приятели , ама с пари.../ докато не се усмирите.В

114

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До до 138-------Яковлев и Илюшин.---------Тез двамата дълго време бяха в Германия на специализация при Месершмит почти до 1941 -май месец (нали бяха съюзници) и уж създадоха там някъкъв общ самолет -ИЛ-2 или нещо таковаама нищо не ставаше от него.Добре че Американците им дадоха 12000 Аерокобри.Пък те си бяха зле с авиацията щот войната завари стотици руски летци и танкисти на обучение в Германия и там си останаха.

113

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Анон----Ние Укрите трепеме москалите-рашисти с москалски самолети за сега,но ако се разровиш в НЕТА че видиш вече че върви смяна-щатски джипове,камиони,противоракетни системи а скоро танкове и истенски самолети -щатски !Ааа-от еврейчетата чакаме танкове "Меркава" (с климатроник) и автомати "Узи"-за прочистване на сепар-окопите.

112

до 138

преди 9 години

Украинецо-много лесно можеш да разбереш на какви самолети летят сега русите като ползваш поне Нета!А за това,че са нямали самолети по време на ВСВ-имаш много поздрави от арменския поп.Вярно е,че са отстъпвали на Луфтвафето в началото на войната.А да си чувал случайно за конструкторските бюра на Яковлев и Илюшин.А за изтребителите и пикиращи фронтови щурмови самолети?А за ескадрилата Нормандия-Неман с какви самолети се връща във Франция?Не пиши глупости!!

111

Анон

преди 9 години

До УКРАИНЕЦ--Много интересно с какви самолети летят сега руснаците--И какво ти е интересното , бе Укра?На мен ми е интересно с какви самолети вие, укрите, бомбардирате 4-те млн украински граждани, които наричате терористи.

110

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Анонимен------------Много интересно с какви самолети летят сега руснаците щот по време на войната нямаха самолети никакви и англичаните иамериканците им дадоха "Аерокобра" и други.Руските летци разбраха че имало и руски самолети чак след войната-от филмите.

109

Джона

преди 9 години

Господа, днеска британски самолети ми прихванаха дедовия. Толкоз

108

Анонимен

преди 9 години

да не дава Господ напрежението м/у ЕС,САЩ и Русия да се превърне в необратим конфликт.тогава рус-и стр. бом-и няма да летят сами.около тях ще са най-добрите изтребители на Русия,водени от истински асове.въобще няма да им е много забавно на натовците.ще забравят да се правят на велики!

107

Фо 133

преди 9 години

До АнонименТази ЕлкаТи *** не я мисли. Жената си заработва заплатата и ,според мен , добре се оправя. Издирва антируски насочени материали и ги превежда. А такива - където и да погледнеш - бол. Кеф ти Ройтерс, кеф ти Независимая газета ...Сигурен съм, че тя е една от добре платените в сайта. Ако й бях мъж, нямаше да ходя на работа :)

106

До 131

преди 9 години

До До 128Ха ха ха :))))

105

Анонимен

преди 9 години

Тази *** е на Олимпиада състезавща се колко анти Руски статии може да напишеш за минута. Тренйори са трима американски сенатори а тя лично пише от мазето на тяхното посолство. Ще имаме най после злато от олимпида.

104

Анонимен

преди 9 години

Ще прихванат ама друг , има логика навярно прелитат за да сплашат бозавите англичани за убийството на критика на Кремъл. Те и шведите прихванаха неква подводница и напълниха гащите и Доналд Кук прихвана едни истребители в Черно море още плуват памперси.

103

До 128

преди 9 години

Най-вероятно системата е направена така, че при евентуално сваляне над чужда територия, носените ядрени бомби да се взривят - кралските въздушни сили имат това впредвид и просто придружават бомбардировача, осигурявайки му чисто пред него пространство.

102

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 128 пътническият самолет на Малайзия!Нещо много се омълчаха за този самолет, а? Май го забравиха.Сега на мода е Мариопул - 30 чоевка загинали марцина за едната дезинформация.

101

Анон

преди 9 години

До Анонимен До тоя със *** със суифта"Само говорят, и то Американците, не Европейците, правиш ли разлика?" Това е разлика, колега, европейците са като Орешарски и Бойки . Американците ги държат с нещо и каквото кажат те , това става. " Да го д..ха ЕС" Кой гоо беше казал ?

100

Анонимен

преди 9 години

Трябвало е да ги свалят, както рашките свалиха пътническият самолет на Малайзия!

99

Анонимен

преди 9 години

До тоя със *** със суифта явно хал хабер си нямаш какво е това суифт... Европейците никога няма да нахнат Русия от суифт системата, защото така ше си направят харакири... те самите ще загубят адски много от това, европейските компании. А сега в това време на рецесия е немислимо.... Само говорят, и то Американците, не Европейците, правиш ли разлика?

98

Анон

преди 9 години

Абе дали пък руските изтребители на прехващат натовски бомбардировачи в международното въздушно пространство, но близо до руското. Това новина ли ще е или неспазване на международното право всеки да лети в международното въздушно пространство?

97

Анон

преди 9 години

Голяма новина !Руски самолет летял в международното въздушно пространство, но близо/ близо,близо, колко да е близо?/ и бил засечен от английски радари ! Новина би било , ако руски самолет е летял ВЪВ въздушното пространство на Англия и никой не го е забелязал :)