47

Анонимен

преди 9 години

Тези конкурси са всъщност обяви за търсена на прости%%тки и гласуването би трябвало да е за това, коя от двете ще е по-сръчна в занаята.

46

caramba

преди 9 години

След тази анкета :) вземете си направете и копие на facebook.*** !

45

Ангел

преди 9 години

Това е конкурс който богатите организират за да си намерят яка женичка да им смуче дъртите мъди.А жените от друга страна да си намерят богат мъж който да ги глези.Това са 2 ясно изразени интересеса и само амбициозните хора правят всичко необходимо за да ги реализират !!!Ето защо е напълно вярна максимата че красивите жени са по умни от грозните

44

Анонимен

преди 9 години

Вместо тези двете бих избрал например някоя симпатична продавачка от произволен магазин. С други думи, тези двете са по-грозни от 60-70% от българките на тяхната възраст.

43

Ставри

преди 9 години

Гласува се за постигнато от знания, интелекг , талант.За бездарие не гласувам !!

42

Горан

преди 9 години

И двете не са ми достатъчно по вкуса... Пропорциите им наистина не са от най-добрите, Вики е кльощава в краката и ***... Кучкова не е нищо особено и тя.

41

Реалист

преди 9 години

И двете са късокраки, т.е. краката им не са достатъчно дълги, за да се запази нормална пропорция между дължината на краката им и останалата част от тялото им. Това много добре личи на снимката отляво и не толкова на снимката отдясно, но и там е същото.Ще ме извинявате, но ако тези са смятат за красиви, то аз съм китйски император.

40

Анонимен

преди 9 години

Тука има някъв висок процент на присъствие на гейове. Ще ме извинявате, ама критерия ви за красива жена ако е космата и дебела, може и да казвате, че двете са грозни. Иначе някакси не върви.

39

Некой

преди 9 години

До АнонименРазликата, скъпи читателю, е, че в града ви търпим селските прояви, а ако някой си позволи да направи подобно нещо, по родните ви места, го чака сериозен проблем - психически и физически тормоз. Отговорих ли ти?

38

WEST HAM TILL I DIE

преди 9 години

Смех смехКучкАваВън чалгата от БЪЛГАРИЯ

37

www

преди 9 години

До g-n kuzkovТъй като се явявам в качеството си на неин фен в тази анкета, се чувствам длъжен веднага да я защитя от Вас ;)В стари времена, по време на наборната военната служба, имаше много простотии из поделенията. Една от тези простотии представляваше следното нещо:- Познаваш ли Анани?- Кой? (Кой Анани!)- Оня, дето те *** лани!

36

www

преди 9 години

До ===Тя и една от бившите "Мис България" мина през икономентата (УНСС), ама после я видяхме каква иконоМиска излезе :)

35

Анонимен

преди 9 години

Умните работят с мозъка си!Сръчните работят с ръцете си!Бездарните продават тялото си!

34

g-n kuzkov

преди 9 години

TAIA KUZKOVA E NAISTINA GOLIAMA KUZKA

33

www

преди 9 години

Гласувах за Кучкова, защото ми се види малко по-пропрционална с "по-човешко" като обем коригиране на бюста ;)Относно избора - една от две - не забравяйте, че така стартира идеята за Facebook! Избираше се едно от две лица и така до края на изборите...

32

Анонимен

преди 9 години

Да ви го...........Хората се чудят как да си нахранят къщите а вие с плеймейтки го занимавате.

31

Анонимен

преди 9 години

Сблъсъка на леките жени :) лекичък

30

Анонимен

преди 9 години

Викито все пак учи в УНСС, а не в някой свободен университет, т.е. има умствен капацитет. Надявам се да запази своята женственост и уважението към себе си.

29

Анонимен

преди 9 години

И двете могат да ме хванат за ................... :))))))))))))))))))))

28

гном

преди 9 години

Да ми правят федерос стават,друга оценка за леки жени не мога да дам...