11

Анонимен

преди 9 години

Само като знам как работи прокуратурата+разследващите полицаи и викам с пълно гърло: ОЛЕЛЕ-МАЛЕЛЕ.Ако прокуратурата е най-добре от всички, не искам да си представям на какво ниво са останалите.

10

Анонимен

преди 9 години

поредната лъжлива крадлива ***

9

aтaкисть

преди 9 години

Искaм дa попитaм другaркaтa Пръмовa въз основa кaкви рaзчети нaпрaви зaключението, че средствa в бюджетa зa нов aнти-корупционен оргaн нямa, но зa издръжкaтa нa нелегaлни имигрaнти(100ци милиони левове) имa?Товa ли сa реформите нa РБ?

8

Анонимен

преди 9 години

Докато не видим осъдени Р.Овчаров, Станишев, Масларова и т.н. - в България няма никакво правосъдие, никакви цаци, никакви долади на ЕК! Всичко е лъже-маже!

7

Виждам

преди 9 години

До Анонимен 10Чрез цената на парите контролират умните!Българите са бедни, защото този който определя цената на парите, я държи винаги висока за нас, ЗАЩОТО СМЕ УМНИ!!!От това че ти си българин и се смяташ са ***, не следва че всички българи са ***!А ти си *** не защото си *** и не разбираш горното, а защото въпреки че не го разбираш, обиждаш, нападаш и имаш наглостта изобщо да пишеш! Което показва че си платена ***!

6

mp

преди 9 години

Тук има много духовити хора и страхотни коментари. Смял съм се от сърце с вас.Беше удоволствие да ви чета, благодаря ви, но това е последният път, който отварям този сайт.Почвам да чета само Die Welt, да уча немски и емигрирам за Германия.На всички желая здраве и успех.

5

Анонимен

преди 9 години

Цацата е пич, ама трябва да пипа малко по-твърдо.

4

г-н Вежлив лос

преди 9 години

A бе варел, ти си български прокурор, а българите не сме доволни от теб.

3

Анонимен

преди 9 години

Мачкай Цаца!

2

Виждащ

преди 9 години

Едните хвалят другите, и крадат общо!

1

Анонимен

преди 9 години

Абе, Цацка, я кажи защо не си пратил банковата информация на Швейцария, а? Не ми говори за оженки, защото нашата е една голяма двойка. Дай да си говорим за прикриване на престъпници, които се разследват в Швейцария, да си говорим за Бисеров, Василев. Доган-консултантът също е интересна тема. Избегалеви пращат ли ти картички от ЮАР или някое друго южно местенце, а?