41

Анонимен

преди 9 години

Marzeliv, no hitar i lukav narod sa garcite.

40

да

преди 9 години

до половин година в смешна Гърция ще има или гражданска война или тотален фалит.. какво ще стане ако Гърция откаже да връща пари ??? .. Германия ще оцелее още много години.. Гърция.. не.. хахахаха...всичко в страната на гръцките търтеи е построено е построено с европейски пари..много бързо забравиха тия *** как преди 40 години пътуваха с каруците по черни пътища и бяха на нивото на Албания... хахахахах

39

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Ще опрощавате къде ще ходите ?! :)Ако гърците не искат да си връщат дълга какво ще направите ? Ще ги изключите от ЕС ли ? :)

38

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 53НЕ. Разликата между двете страни е, че Гърция е населена от тарикати, а България е поле засято с тикви.

37

Анонимен

преди 9 години

Разликата между Бг и Гърция е че в Гърция всички са намазали от парите на ЕС, високи заплати и пенсии. В Бгто само мафията намаза и продължава да маже а *** зяпа и се радва като му кажат колко бил трудолюбив послушен и колко е хубаво че работи без пари.

36

в БГ

преди 9 години

На фона на засилените мерки против разпространението на птичия грип в района, 37-годишният Андрей Станчев и 16-годишният му син Иван са решили за използват за храна лебеда, който са намерили везерото Вая.Теса консумирали месото, след като са го изпържили.Нямахме ядене и той взе го да го пържи да яде. Отиде за дърва с детето, намери го и дойде." - разказва съпругата Мария Щилянова.По думите й, тя и дъщеря й се чувстват добре,въпреки, че са яли от месото, но на сина му е прилошало и е вдигнал температура.В болницата са приели момчето, но савърнали бащата заради липса на осигуровки

35

Анонимен

преди 9 години

Гърция обаче не във война а във СИРТАКИ бе ***!Тоя платения автор от Блуумберг(сащ) да накара САЩ да плати дълговете на Гърция.Иначе ако ЕС го плати (данъкоплатците). има много още държави които чакат да се наредят на опашката.

34

Анонимен

преди 9 години

A GERMANIA ZASHTO E DAVALA KREDITI NA GARZIA KATO E ZNAELA CE GARZITE SHTE GI OKRADAT I IZPIAT.

33

спартак

преди 9 години

Не е нормално да се кара народа да плаща далаверите на политици и банкери. Знае се кой и срещу какво е опускал кредитите, но е табу да се говори за това. Просто да се определи разумно какъв дълг може да се обслужва, другото е нереално и невъзможно. Прави са гърците.

32

175% дългове от...

преди 9 години

... не могат да се изплатят и трябва да се опростят.

31

Анонимен

преди 9 години

"Опрощаването на дълга, обвързано с икономически реформи"Това е ключът от бараката. Реформите!Ама гърците не щат да ги направят докрай.

30

Desi

преди 9 години

Do 26:Ти пък си голям защитник на гърците. От лични наблюдения- гърците в по-голямата си част са арогантни, недоучени и мързеливи. и не особено чисти. Защо никой не пита къде са отишли тези пари? Поне милиард евра потънаха в олимпиадата.да са му мислили като са харчели.Аз си спомням момента когато и таксиметровите шофьори в Гърция говореха и купуваха акции ..... Така че от алчността си затънаха.....

29

Кукувица

преди 9 години

Продължавам тук.Сега се създава положение, че не могат да взимат повече безотговорно кредити и не само това...налага се да връщат старите. Е как ще се получи това? С производство на маслини? С какво? Гръцки самолети почти няма. Гръцки машини- какви? Производство на ишлеме и то не става- трудно се конкурират цените на Китай. Моята преценка- гърците никога няма да платят дълговете си. Просто няма как. Реално трябва да се примирят със стандарта на България. Каквото са задигнали досега- задигнали.

28

Кукувица

преди 9 години

Да направим едно просто сравнение. Да кажем- Гърция е едно семейство на което парите не стигат за да се изхранва. Всеки месец трябва да вземе кредит за да свърже двата края. След известно време ( в случея до 2008 година и то с трикове на Голдман- Закс) някъкси скърпваха баланса. Дотук добре... обаче....лихвите стават все повече и повече и баланса не излиза. Кредиторите си искат и парите. Е как ще стане това? Допреди месец парите не са стигали и са взимани кредити са прехраната.

27

Анонимен

преди 9 години

Ципрас вече направи фаталната грешка като извади "руската карта" срещу ЕС !....,а това и нашите троянски коне не посмяха да направят.

26

Анонимен

преди 9 години

България също иска 300 милиарда евро помощ.

25

Анонимен

преди 9 години

сиртаки Ципраки и голо дупе малаки

24

marmarae

преди 9 години

nashite ujni komshii se radvat na dobri lideri i na dobri lichni dohodi ot zaplati i pensii. a vie na kakvo se radvate - na dobri dohodi? na 20%DDS? na falirali bg banki?

23

Аттилакиссе

преди 9 години

До #$&Гърция има основание да си търси откраднатото злато от 240 тона ,,уж,,взето като заем от Хитлер , на стоиност ,тогава 360 милиона,златни райхсмарки. Днес със лихвите от онова време, е над 60 милиарда долара . И имат претенции заради неизплатените обезщетения за избитите 500 000хиляди гърци и икономическите щети ,за около 160 милиарда.И за сведение на *** ,Германия не е изплатила на България ,след войната,стоки и храни на стоиност,260 милиона ,райхсмарки.Днес милиарди.

22

СкараБира

преди 9 години

до 26Хич не ми ги жали!Гърците станах жертва на собствения си мързел, алчност и простотия!