525

Анонимен

преди 9 години

Запада притежава още по-силни инструменти за притискане на Русиия,нали така? А запада знае ли какви страшни и много силни "играчки" е приготвила и насочила към тях Русия. Ракетки с голям и не толкова голям радиус на действие,градове,самолетчета,подмоднички, крайцерчета и много други подобни играчки. А ШОПА като отиде да се учи да стреля с гаубици, ще хвърля гюллета в морето.Егати пенсията обядвал с колежки.Не казва с пенсионерки,А???

524

проруска

преди 9 години

Запада са гнусни лицемери!!!

523

Идеалист

преди 9 години

Все си мисля за онези разговори, които са водили Горбачов и Рейган на кораба около Малта. След тях светът тръгна на добре: Империята на Злото се укроти, но защо Империята на Доброто от онова време днес се превърна на в още по-голямо Зло. За колко години са били тези договорености? Защо се подготвя такава грандиозна война, защо не се вслушват в мъдрите думи на хората ръководили разведряването преди години. Едиствения ми отговор е; огромната задлъжнялост на САЩ и безумието на техните ръководител

522

Иван

преди 9 години

Западът е подготвил най - страшното оръжие: пляскане по дупето. Русия: смешници!

521

до 683

преди 9 години

Реши ли Русия ще види сметката на всякакви подскачаши *** ***.

520

bobi

преди 9 години

e tozi pat putin ve4e 6te si go premesti ot edinij kra4ol v drugij ha ha ha

519

Анонимен

преди 9 години

До Уличен метачКато ти чета коментарите нямаш акъл и за уличен метач!*** на гъбена чорба!

518

Джона

преди 9 години

До ШопШопе, от дека си бре

517

морски

преди 9 години

Вече е започнала мобилизация на мъже над 20 г.у нас,в по-големите градове,САЩ ще пращат българи да се бият за американски интереси срещу Русия,в Украйна.И това диживяхме!

516

Уличен метач

преди 9 години

От днес започва военна мобилизация.Започва разнасянето на повиквателни. Това трябва да е за оказване военна помощ на братска яйценюкова Украйна срещу агресора,дошъл от хиляди километри на границата -руските агресори,завоеватели и нахлуващи в чужди територии без питане както в България през 1944 год-Корея,Виетнам , и пр.

515

Наблюдаващ

преди 9 години

До 665"Нещо дочувам, че от вчера броя на убитите руски граждани воюващи в Украйна като кадрови войници и доброволци вече е надхвърлил 27000..."Аз пък чух, че Мозамбик са решили да съкратят договора за обмен на тюленово месо с марсианците от 15 на 12 години.

514

Наблюдаващ

преди 9 години

"Подновяването на бойните действия в Източна Украйна, в причастност към което Западът подозира Русия..."Пак пишете като на ***. Западът нищо не "подозира", просто защото сам инициира братоубийствените кръвопролития в Източна Украйна. Въобще, патосът и гордостта, с която заявяват на света, че се мъчат да съборят икономика на държава, която категорично е решила да остане независима от американския финансов и икономически терор - трябва да приведе доста мозъци в будно състояние, но не би..

513

Анонимен

преди 9 години

Тази санкция ще е краха на европа.

512

до 671

преди 9 години

На каква дрога сте, другарю ***?

511

Камикадзе

преди 9 години

Като вникне в психиката на руснака,запада ще разбере,че Русия ще предпочете вместо да падне да повлече всички със себе си.За съжаление имат и възможността да го направят.Запада с добрия си стандарт на живот има много какво да губи и затова ще включи на пълна газ задния ход.Така,че по кротко със заплахите,че голям го вадят,но ще излезе и мек.

510

до 664

преди 9 години

Войната в съседна Украйна я запланираха и започнаха американските военнолюбци. Явно сте преминал на твърда дрога.

509

Анонимен

преди 9 години

Алооу русофилити!! Вместо да се напикавате от ужас при такива новини заминавайте за майка русия да работите там, да я спасите вашта майка русия

508

Румбо

преди 9 години

До до 658Като махнеш една нула ще си по-близо до истината!

507

Румбо

преди 9 години

Западът подготвя най-страшното наказание на Русия!А знаят ли какво наказание подготвя Русия?

506

Анонимен

преди 9 години

Аз не знам какво ще е това страшно наказание на западняците ама нашето мо такова наказание ви готви че ще се насерете всички палячовци драскащи тук! МОБИЛИЗАЦИЯ! Ивсички над 20г ходили не ходили в казармата отивате в Украйна да се биете за интересите на брюкселските и наши ***! Айде сега да ви видим колко сте смели и патриоти!