35

Bit

преди 9 години

Аз от сега почвам да си "бера" павета и да си ги слагам в кошницата. Само чакам сигнала за поскъпване на тока с "още 10%" и съм пред вратите на Парламента и ще жъна.Съветвам ви и ВИЕ да направите същото.

34

Анонимен

преди 9 години

Ще плащате повече при всички случаи, що рев беше за тея американски централи :)

33

Анонимен

преди 9 години

Лъжата в действие от страна на кратунковеца от Банкя. Толкова са нагли но ще е така докато има такива които викат , давай Бойко, мачкай. Ще ни скъса задниците да плащате на любовницата му Цветелинка и аверчето Валката Златев. Толкова ли е трудно да се покаже кой разписа договорите с Мариците и газа? Нека Тиквата ако уважава народа си направи това а не да се муши като плъх от кола в кола. Но няма да го направи, нали? Тогава ако търпите ще плащате и ще пеете.

32

Анонимен

преди 9 години

Ами първо да се намалят драстично заплатите на всички в тази сфера-ДЕКЕВР и подобни.

31

N

преди 9 години

Ами те специалистите си казаха,че БСП и ДПС така са подписали договора миналата година за намаляне на тока че след някоя друга година ще скочи поне двойно,но не е лесно да си *** комунист и да вярваш на всичко което ти кажат!

30

Анонимен

преди 9 години

до 9 септември 44, в София е имало 3 енергодружества, които са доставяли ток за битови нужди - 2 частни и 1 общински :) интересно защо днес през 2015 година нямаме право на избор и всеки ми говори за цената и ДКЕВР и никой за конкуренция в сектора

29

Анонимен

преди 9 години

Провокират с цел, бунтове и стачки! Дано не се стигне до нещо по- сериозно че мн. изнервени и бесни хора има.

28

ЖОРО

преди 9 години

Явно БОЙКО БОРИСОВ не си е взел поука, от това, че първия път тока му изигра лоша шега и го бутна от власт, но да бъде спокоен вторият път ще го бутне не само от власт, но и ще иде в затвора.А тази Тодорова да не обяснява как тока не може да падне, а да си заминава.

27

Анонимен

преди 9 години

фалити или ликвидация и внос от Турция или Румъния

26

Анонимен

преди 9 години

Все ми е едно каква ще е цената, това което искам е да имам на вратата си поне 3 доставчика на ток, така както имам няколко на и-нет, кабелна телевизия и телефон, всичко друго е шменти капели, е снощи мера тока в контакта 195 волта, ако имах възможност за избор още днес щях да сменя доставчика, да не говорим че ако има конкуренция такива случаи ще са изключение

25

Лъжат

преди 9 години

Лъжат, мамка им. Просто за да се намали цената трябва:КОНТРОЛ И БЕЗ ПОСРЕДНИЦИ-ПРИМЕР: На г-н Ковачки да не му признават само по фактура, че е направил инвестиция за 1 милион лв., а да се направи проверка. На мен НАП ми правят проверка за 1000лв ДДС , а на Ковачки за 1 милион - не. Той явно е по-честен от мен!...и само това ли......но той / Ковачки/ си плаща...а аз не... Мамка Ви ***...дано да Ви се случи същото, което причинявате на народа!

24

двама българи

преди 9 години

Спокойно другаре, Кери нали ни похвали че сме "независими". Вече е прозорците може да си отваряме, и от Руснаците не зависим.ЗаживЕхме си, ей!

23

мръсен циганин

преди 9 години

Колко наказани политици има в България за 26 години "демо крация" ?

22

Dancho

преди 9 години

А съм енергетик, но не упражнявам тази професия от много години. Не е ли по-добре за българския народ в летните месеци да се плаща с 0,10 ст./kw по скъпа енергия, а през зимния период с 10 ст./kw по евтина. Има и други по благоприятни условия за народа но .................

21

Анонимен

преди 9 години

монополите винаги водят след себе си високи цени, независимо дали са държавни или частни

20

detelina

преди 9 години

Само, едно не мога да разбера,защо винаги ни се обеснява, че нещо си е-НЕВЪЗМОЖНО!?

19

Анонимен

преди 9 години

Цената на тока ще падне тогава когато се либеализира пазара и има конкуренция, ама на мутрокомунистите не им е изгодно, да сте чули някой и-нет доставчик да вдига цените ?няма и да чуете щото има конкуренция

18

Кикс

преди 9 години

Защо???? Чисто математически, ако понижим стойността на един параметър, при запазване на останалите без промяна, крайната стойност също би трябвало да се понижи. Или в ДКЕВР се прилага друга математика, при която функцията винаги расте ...

17

Анонимен

преди 9 години

Нищо, нека все пак да ги предоговорят!Или има някакъв проблем?Кога ще се потърси съдебна отговорност на видният "политик" и "икономист", другарят Иван Костов?

16

Незнайко

преди 9 години

Вдигат се доходите и проблемът ще отпадне. Тройно се вдигат пенсиите и заплатите, строго се следи да се дъбират данъците, всички бизнесмени, които произвеждат да бъдат питани какво им пречи. Бай 16-ти, какво значи завхлюпени? Нова дума или само си невъзпитан и неграмотен? Предварително благодаря за учтивият отговор.