55

червени гьонсурати

преди 9 години

капиталистическите "акули" са дали на мързеливите гърци 100 млр евро за последните 15 години, които те изпиха и изядоха, след това преди 2 години им опростиха 50% само и само да се стабилизират, а те реват още. Сега си избраха цоциалист за "спасител" ...не съм чул в историята на света, социалисти да са довели някоя страна до благоденствие.

54

Анонимен

преди 9 години

И какво да правим сега? Разказвал са ми роднини, че всичките военни с по-голям ранг и през двете световни войни, са си напълнили къщите с вещи, крадени от Гърция и Македония. Да не говорим , че сме им овършели манастири и църкви и всичко сме довлекли тука. Има много спорни моменти в историята ни, но крайно време е да започнем заедно да гледаме напред. Това омразата ще ни довърши.

53

цирк Ципрас

преди 9 години

Гърците избраха комунисти да ги управляват, защото досега комунистическо правителство там не е имало и гърците нямат имунитет срещу комунистическата чума!

52

цирк Ципрас

преди 9 години

Ципрас е същия лъжльо като Сидеров! И той предизборно е обещал да вдигне двойно заплатите и пенсиите на наивните гърци и взеха че го избраха! А вчера съобщиха че тези обещания не могат да се изпълнят, защото граничели с фантастиката! Но това е меко казано, реално това са си чисти лъжи!

51

Анонимен

преди 9 години

До Дядо СтанойЗнаете ли що е то фанариотин и колко вреда са причинили гъркоманите на българската национална и църковна кауза. Един от проблемите на БГ е, че все се намират ***, било русофили, франкофони ли, ако щете американофили и всякаква гмеж, за които чуждото е добро, а българското все лошо.

50

Анонимен

преди 9 години

Greece beshe glezenoto dete na Evropa do 1989 g. , a sega ve4ene moje da e I revat do nebesata .Plashtaneto im sega zapo4va .

49

Анонимен

преди 9 години

А пък с нашите не се занимавай, че от омраза са се спаружили. Те нашичките - най се радват га мразят.

48

Анонимен

преди 9 години

До Дядо СтанойТака е, другарите Виденов, Станишев и Орешарски са истината.

47

Анонимен

преди 9 години

Ципрас! Радваме ти се и ти пожелаваме успеx! Дано имаш сили, че с тия капиталистически акули не е лесно. Няма държава, откъдето да не са засмукали

46

Ученик

преди 9 години

Безработните *** седнали да пишат колко са зле гърците! Ами не, не са зле, много добре си живеят даже! Зле са всички българи, защото не виждат себе си, а гледат съседите!

45

Дядо Станой

преди 9 години

Гърците не са прости като нас, а Ципрас не е *** като Бойко Мутрата! Гърците са по-добре от нас и винаги ще бъдат, защото са народ, а не ***! Колко ли щяха да траят гърците премиери като Костов, Крадлив Мони, Станишев или Бойко....точно една седмица....Прости, прости, български народе - нека децата ти слугуват на гърци и испанци, а ти да работиш за 200 евро месечно! Това си надробил, това ще сърбаш!

44

сега му е времето

преди 9 години

Нека, нека се снима повече като премиер и да се усмихва, че не се знае докога ще изкара. Накрая ще му дойдат на гости 2-3 сенатори, ще си поговорят насаме и като се снимат - няколко весели, един омърлушен.

43

Анонимен

преди 9 години

Прилича на Трите хикса от кеча ;)

42

Анонимен

преди 9 години

41 Добре Източната Римска Империя , така става ли по познато е като Византия у нас както Цариград , на другите нищо не им говори но за нас е градът на царете Одисей 1

41

ципурос узос

преди 9 години

Не съм ги мислил маляките за толкова *** народ. Явно цялата им хубава държава се крепи на помощта дето са получавали от Германия и Щатите през миналите десетилетия. Може ли да фалираш държава с такова разположение и такива пристанища? Сега ще усетят дебелия край.

40

цирк Ципрас

преди 9 години

Социалист - това означава социален ***, който папка наготово, тоест това е гаден паразитен ***!

39

Анонимен

преди 9 години

Бетона в *** глави доста се е втърдил, по постовете ще ги познаете.

38

Анонимен

преди 9 години

Византия е измислена като име не толкова отдавна от историчарите. :)

37

Анонимен

преди 9 години

До Анонименпо-точно Източна Римска империя, а на първата снимка си е типично нашенче, зомбирано, че Орфей е грък, но какво ли не прави боята за коса. в крайна сметка фанариотите само за една олимпиада обработиха варягите за аргонавти, до един гърци, разбира се

36

Анонимен

преди 9 години

До ???За САЩ и ЕС, в САЩ спасиха най-големите банки. Сега готвят голям пакет и за ЕС.