13

Анонимен

преди 9 години

34000 от счупените IPhoni на безмозъчни хора които дават по 2000 лв за телефон и след 6 месеца като изкарат следващия който е още по голям *** трябва да си го купят и него защото не отива да са назаде....

12

Анонимен

преди 9 години

Точно от тоя Icloud гледахме голите снимки и перверзии на половин Холивуд. АйМерси!

11

Монархист

преди 9 години

Откъм оптимизация софтуер<->хардуер, наиситна Apple са доста добри. MacOSX е прекрасна операционна система, но ако не търсиш бързодействието и оптимизацията (т.е. с тази машина да си вадиш хляба), дали си заслужава да се изръсиш 2-3 бона за Macbook Pro/Air? Според мен, не!Това, че разни Златки, Андреи, Свирколетки и прочее батъли са си накупили макбууци не значи, че всъщност разбират какво притежават. Та в заключение - съгласен съм с 8 - Apple е моден аксесоар, който малцина могат да оценят.

10

Анонимен

преди 9 години

Аз имам устройство на LG с андроид и работи прекрасно с брилянтен дисплей, никога не е забивало или е имало някакви проблеми, всичко върви гладко и безпроблемно, батерията при средно натоварване издържа 2-3 дни. Свързвам го през блутутт с други устройства, споделям екрана на всякви ТВ безжично, ползвам го като дистанционно от време на време, тегля и качвам от където искам, каквото искам, все неща които не можеш да правиш с Айфон. Ейпъл налага контрол чрез ограничения спрямо клиентите си.

9

До 8

преди 9 години

Мухахаха, Да точно така е! Правилно си го казал, хихихи

8

Анонимен

преди 9 години

Точно социален статус е, продава се най вече като моден аксесоар, който да тупнеш на масата в дискотеката да те видят кифлите че си играч и ги разбираш работите. Айфона е Гучито на смартфоните.

7

Ivailo

преди 9 години

Това, че марката 'iPhone' е нарицателна в България, не ви дават повод да принизявате най-добрият смартфон за момента!

6

martony

преди 9 години

Освен това на Apple IOS всички приложения са щателно проверени и тествани за да работят пълноценно, нещо с което търсените от Андроид не могат да се похвалят за огромна част от аппс.IOS има навигация, която за 3-5 секунди те показва къде си с точност 1-2 метра, има Безплатен Microsoft Office пакет, има Фейстайм, има Аирплай (който за разлика с Андроид Миракаст винаги прехвърля 1080p видео), има Icloud, който работи завидно доста по-добре и дава много допълнителни възможности и други.

5

до 3

преди 9 години

Човече, тотални глупости говориш... Кой от какви маси иска да се отличава, като iPhone е най-продаваният телефон в света, а iOS е най-използваната операционна система... Кое е престижно и модерно, бе човек!? Това е телефон, не е социален статус или професия. И не, нищо не лагва и не замръзва... Със служебен 6 plus съм от както излезе- прекрасно устройство. Спрямо Android iOS е много, много по-оптимизирана. В ИТ средите съм и съм мениджър в доста близка среда и това са фактите.

4

Анонимен

преди 9 години

Най-продаваният смартфон в Русия.Нека сега комунистите пак да коментират.

3

Анонимен

преди 9 години

Да що оплаквания имаше от iOS 8 и обясняваха как на моменти лагва или направо замръзва и се налага да рестартират устройството. И там е същия батак, повечето мне ги купуват заради операционната система а щото е модерно и било престижно и искали да се отличават от масите. И как точно се отличаваш от масите при продадени 34 000 телефона на час, т.е това е масово устроиство, ширпотреба?

2

до 1

преди 9 години

Apple имат толкова продажби неслучайно. Да не забравяме, че тук не се плаща само за устройството, а и за операционната му система. Операционна система, която работи в пъти по-добре от виртуалката, наречена Андроид. И това ти го казва човек, който използва Андроид телефони от сума време. Просто Apple са пръв избор на всяка компания за служебни таблети и телефони. В пъти по-слаб хардуер, сравнен с Андроид устройствата, но винаги по-бързи. Това е. Качественият софтуер струва много пари.

1

Анонимен

преди 9 години

Колко много зомбита по света са им пълнили гушите на тези смешници. Тъжно е.