125

Анонимен

преди 9 години

Одисеичо, не съм червен, ама светотатствам против ООН-то, което ти боготвориш, щото видиш ли като е за воина, която може и да бъде последна - ще даде зелена светлина, а за колко други други конфликти по света, се обръща на другата страна и ни чуло, ни видяло. Ама ти пръв да идеш на фронта, ако стане напечено, а не да се криеш под полата на Елена, а?

124

Мрак

преди 9 години

Адаме, ти ли се правиш на украинец. Стига с тия палячовщини бе, човек. Само като ги чета тези идиотщини и започвам да забравям, че съм пацифист!

123

Морския

преди 9 години

До Анонимен 192 .На 21 ноември 2014година Русия внася в ООН декларация с която предлага да не се героизицира ФАШИЗМА и да се забранят всички ФАШИСТКИ формирования. Гласували 199 .За приемане на декларацията са гласували 133 държави.САЩ, УКРАЙНА и КАНАДА са гласували против ,тоест да не се забраняват Фашистите. 53 държави са се въздържали, от които всички от Европейския съюз. А днес всички чевстват 70 годишнината от освобождението на Освиенцим - лагера на смъртта на ФАШИСТИТЕ.ЛИЦЕМЕРИ.

122

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До АнонименАЕРОПОРТКак вы? Цели, держитесь?- Атаки были отбиты. Ничего в Сепар не получилось.- Многие пострадавшие? Говорят вас кадыровцы штурмовали, аэропорт взяли ....- Среди наших - есть раненые. Но немного. Счет погибших - на одного нашего где десять-пятнадцать их. Кадыровцы есть. Вот двое стоят сейчас перед нами на коленях, соплями умываются. Плачут, умоляют оставить живыми. Говорят, их заставили. Противно слушать. Люди без гордости. Это не человек гор, а какие паскуды.- В новостях Новороссии говорят, что аэропорт взяли.- Если посмотреть, сколько земли сейчас п

121

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До СОРОС На мойта малка дъщеря(От незнаен украински снайперист)Ноща е лунна,звездна,яснаВ оптиката си виждам-пълзи москалМалка поправка заради вятъра и досвиданияКъм къщи ще заминеш ти във цинк облеченБай-бай !Лежим в окопа -някъде около ДебалцевоНие тук сме много-аз сам не съмВиж рибке моя-вълна от пламък-Врагът ни цели с огнемет УраганЦвета на огъня вълшебен е-като дъга !Осветява стройната бреза отсрещаA oт клоните висят парчета от москал !Ти не се чуди че моята винтовочка е старичкаБие точно тя всеки път !На всички *** ще направя малка дупчи

120

Анонимен

преди 9 години

Доста компании за шистов газ фалираха отвъд океана, сега обаче тук ще им намерят "работа". Ще ни търкалят, че търсят и ще смучат пари .А това, че ще ни изтровят и ще съсипят всичко-какво им пука? Нали сме колония и сме заели нужната удобна поза?

119

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Анонимен-----Обичай своята Родина така,че москала да се напикава от страх от тази любов много години след твоята смърт.

118

СОРОС

преди 9 години

До Василев-----------Василев,беше минал към врага по едно време но разбра че със 50 копейки на коментар не може да се живее. Ако продължаваш със същия ентусиазъм мисля да ти увелича надника на $5 на коментар.

117

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 204Е това вече е друга работа.Не знаех че е бил и хуманист банера.

116

Анонимен

преди 9 години

До ОтговорДаже не можеш да си представиш , че другите освен вас (плювачите ) на Русия не са платени нали.

115

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 192Да допълня т.н. УКРАИНЦИ са просто окраинци- *** между руснаци и поляци .Нищо повече.

114

Анонимен

преди 9 години

Наивни украинци! Никой няма да си мръдне пръста да ги защити от руснаците. Най-малко ЕС и ООН.

113

Отговор

преди 9 години

ПИТАМ ВИ ВСИЧКИ КАКВО СА ВИ НАПРАВИЛИ УКРАИНЦИТЕ ЧЕ ПИШЕТЕ ТАКИВА ГЛУПОСТИ ЗА ТЯХ .----------------Нали ти е ясно, че всички които пишат против Украинците и хвалят Путин са платени? Тава са бедни хорица, които спещу минимално заплащане са готови да пишат каквото им се каже.

112

Анонимен

преди 9 години

Правилно, 333, ГЕОЛОЗИТЕ В БЪЛГАРИЯ ДА НЕ МЪЛЧАТ, А ДА ОБЯСНЯВАТ НЕПРЕКЪСНАТО КАК ЩЕ СЕ ДОБИВА ШИСТОВ ГАЗ В ДОБРУДЖА И КАКВО ЩЕ НИ КОСТВА! СТИГА СТРАХ, КОРУПЦИЯ И ПОДЛИЗУРСТВО, МАЛКО ПАТРИОТИЗЪМ!!! АМЕРИКАНЦИТЕ ПИСАХА, ЧЕ ФРАКИНГЪТ Е ЗАБРАНЕН В НЮ ЙОРК.

111

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 192Наследници са на бандеровците . Най големите *** и садисти в историята.Позор са за цялата нация .Четете хора , четете.Сигурно не знаеш кои са били бандеровците също и усташите.

110

Анонимен

преди 9 години

Всеки ден се убеждавам отново и отново:Тия ***(окраинците) явно генетично имат проблеми.В момента 8000 плъха чакат реда си за давене при Дебалцево , те за знамена ми пишат и за чутовни победи.Луда работа.

109

Анонимен

преди 9 години

Абе то ООН-то отдавна се знае, че е в мафиотския кюп, ама сега подготвят воина срещу Русия.... и така де, уж всичко да е законно....Уж срещу агресора воина ще водят, приказки за балъци - оръжията трябва да се използват, че складовете са пълни, а производството на ново оръжие не бива да спира, колко народ храни, ааа, не може така....

108

Анонимен

преди 9 години

на 29 януари ще бъдат въвеени нови санкции срещу кремълските фашисти, вече е почти сигурно че русия, както и всички руски банки ще бъдат извадени от системата SWIFT, Медведев вие на умрЕло

107

333

преди 9 години

да спонгиГеолог съм и съм много добре запознат с района, въглищата са на 3500-4000 м, а находище на шистов газ има само в глупавата ти глава. При толкова разломи е трудно да има подобно находище. Просто няма такова. Районът е много добре проучен от Варненскити геолого-проучвателно предприятие. Така, че просто не е нужно ново проучване. Ако ни заблуждават с такова, просте ще се започне фракинг. Не на шистовия газ, дори в Ню Йорк забраниха този метод

106

Анонимен

преди 9 години

Явно ООН не споделя възгледите на смехотворното украинско правителство, щом Русия продължава да е член на организацията, а ДНР и ЛНР никога няма да бъдат обявени за терористични организации.