41

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Ако българинът Атанасов не бе измислил компютъра, днес нямаше да има фейсбук и гугъл.

40

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

"Джон Атанасов идва в България преди 1989 г, говореше английски и разговаряше с преводач. Откога Джон стана българско име? А компютърът в бегето ли е изобретен?"И Айнщайн не е роден в Израел, нито е говорил израелски, нито теориите му са писани в Израел, но си остава евреин.

39

Анонимен

преди 9 години

До 56бате откъде ги изракара 17 милиона можели да четат и пишат в турция бе. всичко на всичко да са най-много 15-20 души в цяла турция, дето да могат да пишат и четат! всички други са неграмотни яздат камили в кирливи потури и се бият по гърдите като маймуни отоман отоман отоман

38

Турчин

преди 9 години

Според статистиката на Фейсбук 35 милиона са потребителите им в Турция. Мой мижав сайт за теглене на програми има по 30 хиляди уникални на ден от Турция, Германия и Азербейджан. А има и други сайтове като моя. Собственик на сайт за филми в Турция беше вкаран в затвора. Дневната му печалба е била над 5 хиляди долара.

37

spyke

преди 9 години

До няколко години facebook ще "изчезне", а на негово място ще се появи - suratkitap.

36

Турчин

преди 9 години

Блокираха и В Контакте заради авторските права на видеоклип на Таркан и филми но видяха, че няма смисъл и премахнаха забраната.

35

Турчин

преди 9 години

За фейса 30 милиона турски потребители зяпащи реклами са много важни. Но друг факт е, че всеки с компютър там ползва публичните ДНС на Гугъл за да заобиколи забраните. Преди две години в Турция блокираха за кратко дори услугата на Гугъл - Блоггер защото един стриймваше от там футболни срещи на DigiTurk и въпреки протестите Гугъл не изтриваше блога. В крайна сметка го изтриха.

34

Дядо Мраз

преди 9 години

Джон Атанасофф е бил българин!? ХО ХО ХО ХО ХО :-))Американецът Джончо е точно толкова българин, колкото е и бразилката Дилма Русеф българка! ХО ХО ХО ХО ХО :-)) ЧНГ БГ пръчки, създатели на компота! :-)) ХО ХО ХО ХО ХО

33

Турчин

преди 9 години

Преди време публикувах снимка на Хитлер във Фейсбук и отдолу написах "Велик човек" и го изтриха.

32

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМоля туркофобите да се преселят по-далеч от Европа.

31

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 40Щом са в Турция опитите защо страната им е била 15-20 милиона към 1960 г,а сега са почти 80 милиона. Ако "опитите продължават" откъде е тая висока раждаемост тогава? И защо у нас няма такава, щом тук не се правят такива "ОПИТИ"?

30

До 33

преди 9 години

Заповядай тази година в гр.София на гей парада и ще видиш какво става с мат'ряла.Опити,опити и пак опити.Хахахахаха

29

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 32Джон Атанасов идва в България преди 1989 г, говореше английски и разговаряше с преводач. Откога Джон стана българско име? А компютърът в бегето ли е изобретен?

28

До 36 кокович

преди 9 години

Ти пък отивай да живееш в русия;)

27

ОПИТИ, но къде?

преди 9 години

До Анонимен 33ОПИТИТЕ в България продължават. Затова сме 4-5 милиона (останалите турци и ***), а Турция е към 80 милиона. Нали имаше и гей парад в София няколко години поред? Нещо подобно дали имат в Турция? Е, кажи сега къде продължават ОПИТИТЕ.

26

коко

преди 9 години

ми отивай да живееш в турция!!!

25

РеалисТ

преди 9 години

Браво на турците!Имат сурови закони и не прощават.Само в България може да се отървете с условна присъда за убийство.Ако знаете колко сте зле в ''Европейска''България сите ще си теглите въжето на врата.

24

Ботев

преди 9 години

Мюсюлманството е религия на неграмотните хора,незачитащи други религии.Няма други такива промити мозъци.

23

Анонимен

преди 9 години

До някакъв коментар?Много ги е яд разни прошльовци, че Джон Атанасов е българин.

22

spyke

преди 9 години

до 26глави празни, рацете мързеливи - човекът има самочувствие