21

БРАННИК

преди 9 години

Всички знаете, как би могъл да се разреши този проблем. Всичко друго е прах в очите. Относно , също, знаете как ще се разреши проблемът, въпроса е, че не може така. Хайде сега най-умните една крачка напред, о не те са в изгнание заради лошо водената политика. Благодаря на управляващите за всичко. Много Ви благодаря! #КОЙ? на всички.

20

?!?

преди 9 години

Мнение : За първо дете да се полагат детски за всички майки, без праг. За второ дете също, от там за повече деца само придобивки безплатна ясла и градина, учебници в училище и т. н. Може и да се обособи лазарети кедето да можеш да си оставиш детето на медицински грижи и да ходиш спокойно на работа, без да вземаш болничен и други социални придобивки но НЕ ПАРИ!

19

Анонимен

преди 9 години

Гърците изметоха Време е.В някои недолюбвани от либералното лоби в Брюксел среди , победата на Сириза се нарича "Европейска пролет " .В България ще е още зима - след 11 г Станишев в БСП , трябва години да минат , за да се разсеят метастазите с , които пося лявото в България .Освен , ако Жан не се навие да се върне в политиката , което засега е невероятно .

18

Републиканец

преди 9 години

Долу Бойко !!!!!

17

Анонимен

преди 9 години

До читателТова е радикалното решение, иначе няма оправия!

16

Българин

преди 9 години

До читателАбсолютно си прав, обаче досега ДПС беше власт, как да им ги спрат, нали това е законен начин работещите да издържат мангалята иначе няма гласуване за ДПС.

15

читател

преди 9 години

Нещо странно има в статията и в много от коментарите.Нима не е ясно, че секс с непълнолетни е престъпление?За какви пари става дума, за поощряване?Как може да се поощрява секс и раждане на 12-13-14г.?

14

****

преди 9 години

Никакви надбавки на ръка,парите да се привеждат направо в детски градини и училища,за храна на децата,или за други нужди,само така ромите ще започнат да пращат децата си на училище и ще правят по едно две деца,а не както до сега фабрика за деца и получаването на детски.

13

Христаки

преди 9 години

Абв-то засега най-добро впечатление ми правят от новото правителство.Най-умерени в изказа си и разумни предложения от тях произлизат.Дано тази тази странна коалиция да остиска достатъчно дълго ,че да се закрепи държавата,че и ние да се оттласнем нагоре.

12

реалистично

преди 9 години

до калиняма нужда да се увеличава детското финансиране, има нужда да се намалят данъците върху доходите на работещите родители. Обаче пак ще заплаче бай *** и няма да гласува на изборите, понеже не са му защитили правото да получава пари за нищо.

11

Анонимен

преди 9 години

Нека детските надбавки да са обвързани със средно образование, родители, които нямат такова, да не получават никакви помощи и не хулете майките студентки, нека си взимат парите, а не тези, които не са стъпвали в училище да се издържат цял живот от помощи.

10

Себайтин Ебатин

преди 9 години

Ауууууу, расист!!! Къде е агент Павел да се пени сега???

9

кали

преди 9 години

Ние сме изцяло ограбени от държавни политици и тем подобни !!! Истинска корупция и мафия !!!

8

реалистично

преди 9 години

до 4Приятелю, с кучетата могат да се справят много лесно, ама няма да падат кинти. Да не са луди сами да си отрежат клона И с всичко е така, важното е да текат пари към техните джобове, а не да се решават проблемите. Нищо повече.Ама май вече да започват да схващат, че бай *** деца ражда, ама данъци не плаща и парите към джобовете им ще секнат след 10-тина годинки.

7

кали

преди 9 години

По този повод твърдя че трябва да има големи промени относно държавните нормативи !!! Детското финансиране трябва да се увеличи и то доста сериозно !!! Това важи и за другите държавни отрасли !!!

6

Bit

преди 9 години

A, г-н Министър, насочете вниманието си върху проблема с ония дет не могат да пишат, пък раждат по 18 деца и реално точат бюджета, а не са внесли и лев през живота си!!! Много моля!!!! Това първо. После по другите точки.

5

десен сектор

преди 9 години

добра идея,ще има подкрепа от доста партий,без ДПС и БСП разбирасе

4

Анонимен

преди 9 години

а защо майките студентки трябва изобщо да получават пари. нека си завършат, пък после да раждат

3

Коки

преди 9 години

засега звучи добре - дано се случи по-бързо ...

2

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Не давайте пари на ръка ! Нека държавата да дава учебници, облекло и помагала за децата, за да не могат родителите да ги харчат.