416

Анонимен

преди 9 години

Добро оправдание да престанат да им наливат мангизи и да им опрощават милиарди.

415

Анонимен

преди 9 години

1 долар = 1,80 лв.

414

уйо

преди 9 години

Браво на гърците, биха шута на окупатора Меркел

413

до 647

преди 9 години

Защото има по-важни неща от парите в живота на някои хора. Дали ще ме разбереш обаче..не знам

412

Анонимен

преди 9 години

Германия, Франция, Япония, Швеция, Холандия, Канада, Австралия вървят по пътя на САЩ със все по-малко богати на брой и все повече разорени, огромни натрупани дългове и теглене на нови дългове.--------------Милиони руснаци в Западна Европа и САЩ и никой не заминава за Русия. Защо ли?

411

Анонимен

преди 9 години

Еврото не знам дали се срива ама долара израства, между другото за Русия е добре и скъп и евтин и непроменящ се долар, така че спете спокойно.

410

Анонимен

преди 9 години

До 8Емигрират заради рекламата но като идат там мизерстват. В САЩ успяват 1 на 1 милион и то и богаташите стават наркомани.----------Каква реклама,какво мизерстване бе пич ? Ти къде си видял реклама която те кара да имигрираш в Америка ?И какви са тея 1 на 1 милион успявания, какво разбираш под успял ?

409

Анонимен

преди 9 години

абе, нема ли некой тука да потиктака на рублата, щото еврото започна яко да се срива... тик-так тик-так такова...

408

Тръбас

преди 9 години

Азс съмс гръкос и нищос нес разбирас. Щотс съмс гръкос лис? Незнамс.

407

Анонимен

преди 9 години

До До 626През 1930 г. САЩ почти се разпадат и фалират и карат Хитлер да нападне СССР заради златото и петрола на СССР. След 1945 г. САЩ заграбват златото на евреите, Африка, Южна Америка, Азия и Европа, петрола на арабите и налагат долара за да могат да живеят на чужд гръб.

406

Тервел

преди 9 години

631значи не си нормален?

405

До 626

преди 9 години

Краварите имат (за сега) най-силната икономика защото НАЙ-МНОГО КРАДЪТ! Защо печатат нефтодолари за нефт, който не притежават? Откъде накъде? Ще им купувам зелената тоалетна хартия защото искам да си купя един прах за пране!? Айде сик...р. Айде всички нефтодобивни държави да предстанат да продават за долари и ще видим къде ще отиде "най-силната икономика". А каква да бъде, като само подстрекава войни от които само печели!?Мошенници, строящи само финансови пирамиди, които се стоварват на другите

404

Анонимен

преди 9 години

Германия, Франция, Япония, Швеция, Холандия, Канада, Австралия вървят по пътя на САЩ със все по-малко богати на брой и все повече разорени, огромни натрупани дългове и теглене на нови дългове.

403

СТРАНДЖАТА за 624

преди 9 години

До АнонименВъзможно е, не сте могли не сте направили. Ние Българите направихме преди много години.

402

Анонимен

преди 9 години

До 8А какво предлага капитализма освен егоизъм, алчност, омраза и злоба между хората, експлоатация на хората, мизерия на болшинството за сметка на 5 % забогатели и върхушка, купени избори, купена демокрация, образование, здравеопазване и съд само за богатите...

401

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСАЩ са крайни и затова са най-силна икономика. Не ти ги давам тях за пример, давам ти по-социални пазарни икономики. Дай сравнение, недей бяга от въпроса.

400

Тервел

преди 9 години

кога съм твърдял че няма криза в Русия? вие *** сте тотално изперкали :D това че критикувам ЕС и САЩ веднага ме прави комунист и русофил нали :D толкова пък гладки мозъци да имате...

399

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАТо от много смях в лицето на злото толкова години една свясна държава не направихме...

398

Анонимен

преди 9 години

До 8Емигрират заради рекламата но като идат там мизерстват. В САЩ успяват 1 на 1 милион и то и богаташите стават наркомани.

397

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Аре бе, покажете малко чувство за хумор, нали се пишете българи, за кво сте се събрали тук само да плачете ли. Кви българи сте вие. Българина се смее в лицето на злото.