12

без компромис

преди 9 години

Нацизмът беше победен от героичната Съветска Армия и от съюзниците на СССР. Освиенцим беше освободен от Съветска Армия!

11

Анонимен

преди 9 години

абе 20-те хиляди полски офицери, фашисти ли бяха бе. леко с еуфориите.

10

Гневен българин

преди 9 години

Днес обожават да пишат пропаганди и лъжи,които те опаковат като искрени статии за евреи,мюсюлмани,*** и всякаква друга ***,но никога не пишат за нас българите,а уж са "български сайт".***.И да не реват евреите толкова за този холивудски Холокост,а да кажат колко палестици (и много други ) хора са избили от средата на 40-те години.

9

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Понеже руснаците дадоха 20 милиона жертви по време на Втората световна война и освободиха евреите от Аушвиц, затова от благодарност днес ционистите съсипват православието.За такива няма милост !

8

Анонимен

преди 9 години

САМО ЕВРЕИТЕ ЛИ СА БИЛИ УБИВАНИ ОТ НЕМЦИТЕ? А ДРУГИТЕ НАЦИИ КОИТО СА УБИВАНИ ОТ ХИТЛЕРИСТИТЕ ЗА ТЯХ НЯМА НИТО РЕД НАПИСАН. ИЛИ АКО Е НАПИСАН ТО НЕ МУ Е ДАДЕНА ГЛАСНОСТ. ПО ВСИЧКО ЛИЧИ ЧЕ МНОГО ОТ АРХИВИТЕ СА УНИЩОЖЕНИ. НЕ ОТ НЕМЦИТЕ РАЗБИРА СЕ А ОТ ДРУГИ. НЯМА ДА МИ СТИГНАТ СИМВОЛИТЕ ЗА ДА НАПИША ТОВА НА КОЕТО ПОПАДНАХ НАЙ СЛУЧАЙНО В НЕТА. НО КОЙТО ИСКА МОЖЕ ДА ГО НАМЕРИ АКО ИСКА ДА ОТКРИЕ МНОГО ИСТИНИ. А ИСТИНАТА Е ВИНАГИ НЕУДОБНА ЗА НЯКОИ ХОРА.

7

въпрос

преди 9 години

"Тежала само 33 килограма, когато руснаците за пръв път я измерили,..." аз мислихм че украинската армия е освободила Полша, а руснаците са нападнали Германия, както каза ЯЙценюк наскоро. Обърквам се.

6

Тихомир Томов

преди 9 години

Всички преминали през германските лагери живеят над 85 години . При " освобождението " си са се хранили цели нощи , а след това и сега непрекъснато се тъпчат с парите на човечеството . Френски индустриалец посетил България пред 90 - те , и бил в Аушвиц написа - ситуацията в българските предприятия е много по- лоша от тази в Аушвиц ! Прочетете книгата на чистия евреин Норман Филкенщайн , чийто и двама родители са били в Аушвиц " Индустрията на Холокоста " и ще разберете мащабите на грабежа .

5

Анонимен

преди 9 години

Винаги съм се удивлявал на ученията на юдеите. Те отричат разбира се всичко, но всеки път когато съм се сблъсквал с тяхното учение съм се учудвал как всичко, което пише за тях е всъщност вярно.

4

Анонимен

преди 9 години

Значи германците били разрушили крематориумите и следователно никой не ги е виждал.Остава да се вярва на болшевишките показания(или съюзниците на запада)и тези,които казват "кол нидре".С респект към всички невинни загинали във всички холокости,истината е първата жертва на войната.https://youtube/watch?v=pF7Y7pAMtFk

3

Анонимен

преди 9 години

След 50 години ще интервюират разни оцелели украинци

2

Калитко

преди 9 години

Лъже!

1

/

преди 9 години

Дааа,Холокоста над Газа ни напомни отново за жестокостите и лъжите на тези,които се смятат за по-визши.