123

1

преди 9 години

Едно писмо на Левски до Каравелов и БотевБаьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливия казашки ботуш в Булгорско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките. - В. Лъвский.Та малко по кротко с възхвалите за Русия.

122

Боби

преди 9 години

До ДимоДимо пий си хапчетата и лягай. Нека руснаците да са си най-велики , но да са далече от България, че само поразии са ни направили от след освобождението.

121

Анонимен

преди 9 години

След подобни мероприятия като събитията в Източна Украйна властта на военните нараства и в САЩ беше така след Пустинна буря.

120

Анонимен

преди 9 години

Молете се Путин да е жив и здрав,защото,ако дойдат на власт генералите,ще ни се е*е майката на всички.

119

Димо

преди 9 години

Украйна продължава да избива руснаците в Украйна и ЕС и нато си мълчат. Американците воюват из целият свят и никой не им казва копче. Евала на Путин че е търпелив защото великият обама до сега да е започнал с ядрената война! Колкото и да плювате руснаците те ще са си най - велики и най - добронамерени за световния мир!

118

8

преди 9 години

До РУСОФИЛЛевски е казал, че който ни освободи той ще ни пороби и това е едно от многото прозрения които е имал. Друго което е казал, че трябва чиста и свята република, а нея иго от комплексирани императори. РУСНАЦИТЕ В СИБИР!

117

UFSY

преди 9 години

Попасна е под контрол на ЛНР.Иловаиск 2.0 ... без коментар... Умния се учи от грешките на другите, нормалния от собствените, хунтарите със съветници от УСА явно не си научиха урока... какво стана със малайзийския самолет?Je suis Donetsk!

116

баба Ванда

преди 9 години

Щом тоз кон цвили идат нови санкции за *** ...:))

115

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен164Не мога да повярвам че има толкова глупави хора, това не е истина. Или това са просто платени провокатори. Каква запазна преса, какви пет лева.

114

морски

преди 9 години

Ако не е Русия,сега целия свят щеше да мие тоалетните на Макдоналдс.

113

az

преди 9 години

започна открита война с Украйна - модерното руско въоръжение у сепаратисите значи само едно : няма сепаратисти, а редовна руска армия....Явно е че само санкции няма да стреснат путин - време е за ядрен удар по зъбите на въглеводородното джудже ...

112

морски

преди 9 години

В САЩ какви са....всеки пети е агент на ЦРУ или ФБР,в САЩ ао сутринта се изкажеш публично против президента,вечерта пред вас спира черен джип и ти изчезваш незнайно къде,завинаги.Няма как,американска демокрация.Разходи се пред американското посолство в София и се опитай да говориш по телефона!

111

иван

преди 9 години

този е верен ученик на громико.....

110

Анонимен

преди 9 години

Пичове имате ли си на представа какъв бизнес например има Олбрайт в Косово?... Нали след демокрацийте там... Как може сте толкова наивни? :) Кви американски демокраций, кви глупости тука ръсите... :) бедни душици...

109

8

преди 9 години

До морскиВ раша какви са бе умник, военнопрестъпници, кгбисти и всякаква ***... Как не ги е срам...

108

морски

преди 9 години

Кога западните народи станаха вярващи,като 90% от божите им служители са педофили или обратни,като самите им папи са мафиоти и престъпници,като в САЩ са молят в неделя и в понеделник отиват и избиват хиляда невинни цивилни в някоя държава с цел демократизация!!!

107

Хм...

преди 9 години

До Одисей 1Факт е, че едни от най-добрите професионални дипломати са руснаците! А Лавров може би е най- добрият дипломат в света! Лошото е, че той няма на кого да разчита в ЕС, т.с ЕС няма да си млъднат пръста за Украйна!

106

морски

преди 9 години

Слава на Русия!Слава на руския народ и руската армия!Слава на православното християнство!

105

колио до 22

преди 9 години

,учителю, Единствените ракети падали на територията на Бьлгария след 89г са Американски а бомбандировките над София през ВСВ сьщо.

104

Анонимен

преди 9 години

Киевските марионетки - на въже