172

Анонимен

преди 9 години

БВП на Китай е номер едно в света. Така че очаквам скоро китайците да почнат да плащат на *** у нас, а такива са предимно *** и ще настане едно идиотско възхваляване, но тоя път на Мао. На *** който плаща, той поръчва музиката. Радка-пиратка на интернет пространството.

171

Анонимен

преди 9 години

Другари само говорите , дайте личен пример за подкрепа на Русия. Например:- - Купете се Руска кола , телевизор домашна техника и т.н. - Спестявайте в рубли и искайте пенсията или заплатата в рубли . -Отидете да живеете в Москва или да работите там . - Не посещавайте западните търговски вериги , а пазарувайте само от кварталните магазинчета .Това е само малка част на съпричастност към вашите братя може и още , например да се биете срещу лошите Украинци .

170

Анонимен

преди 9 години

А Арабия няма ядрено оръжие, има мижава армия и за 24 часа може да бъде демократизирана, нали? Но вие двуличници предпочитате да подминавате този факт, а година след година диктатурата там да си стои и нямате никакъв проблем. Важното е да се докопате до ресурсите на тая държавица. И в случая да и наредите да помпи повече нефт, за да крлатите Русия. А преди години цяло десетилетие да помпа по-малко нефт, за да ни кратите нас, семейните ни бюджети. Ивие се наричате български патриоти.....

169

Анонимен

преди 9 години

Путин е недемократичен а вие сте за демокрация, нали ***? Нли това е скеча?Защо тогава вашите патрони поддържат Саудитска Арабия и нейната върхушка, при положение че там даже няма избори, партии, права на жената, и е налице най-ултра форма на ислямизма?На погребението на краля отиват най-висши лидери на запада, като Оланд, като кой ли не. И после нямате дзвойни стандарти, а държите народа на тая държава в най дива диктатура по-зле от Османската империя през 1600 година. ***?

168

Анонимен

преди 9 години

Ичо, Ичо е!

167

не е враг

преди 9 години

Русия не е враг на България! Най-големите врагове на България са Сащ, Нато, Реформаторския блок и ЕС!

166

до кога?

преди 9 години

До кога т.н. "Нато" ще подкрепя фашистката хунта в Куев? Докато избият цялото население на Донбасс ли? Или до заповед от Фашингтон?

165

леля ти

преди 9 години

Ст-берг, ти наги разбираш тия работи. Ей сия ще ти кажа. Р. се въоръжава за отбрана, а не за нападение. Аз нямам нужда да инвестирам в отбрана, защото Р. няма да ме напада. Щом искаш - отбранявай се - у мас, а не у тас. Къде са ми непарациите?

164

se

преди 9 години

_Тоя за толкова прости ли ни има?Целта е да продават оръжията си! Та всички конфликтни точки са дело на НАТО! Шмекери!

163

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 256А ти храбрецо защо не отидеш да се биеш срещу хора, защищаващи семействата си, домовете си, езика си и т.н.?Така ще ти стане ясно колко струват борците с фашизоидни наклонности! Май и ти и подобните ти същества сте мнооого големи юнаци тук, зад екрана и пред клавиатурата!

162

Уф

преди 9 години

Добре че се изнесох от тази продадена територия.

161

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Руснаците ще ни докарат до война...

160

Анонимен

преди 9 години

Целта е война !Която се разпалва все повече в Средния Изток и преминава в Европа !

159

Анонимен

преди 9 години

Toя Столтенберг сякаш по се трае и е малко по интелигентен в сравнение с оня беззъб от пукане кон Расмусен По странното е обратът в българската Журналистика и зададените от водещият въпроси който вълнуват българските граждани Линията която следваше Столтенберг в отговорите беше до суш като Расмусен фактически политиката бе еднаква само където говорителя вече е друг ЦРУ И НСА добре са се постарали с поставянето на новият кадидат ВЪПРЕКИ ЧЕ ЦЕЛТА Е СЪЩАТА

158

Анонимен

преди 9 години

САЩ са започнали вече световна война .Въвличат все повече държави в нея !Европа !

157

Анонимен

преди 9 години

Понеже знаят мнението на Българския народ , решиха да кажат , че не готвят война на Русия ??Но готвят и я обградиха отвсякъде с военни бази и запалиха и война на границата й , за да ги ударят икономически ! Това е начертан план, не е случайно !Сега пак планират , но става по-ясно на народите какво !!!

156

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Митов, интересът на България ВИНАГИ е бил, тя да е близо до братска Русия !Иначе си прав за това: " ... не сме руски троянски кон, нито американски булдог, разясни Митов"Така е ! Вие сте пинчера на Вашингтон, който само лае по голямата мечка, а после господарите му го подритват, но той пак се вре в краката им. :)Жалки сте !В българската история сме имали доста несполучливи управници. Никога обаче не сме имали такива *** като вас - днешните ! Факт !

155

Щирлиц

преди 9 години

за какво са направили изнесен управленски пункт на Витоша. Изнасят малки конфликти около границите на противника.1.За да го изтощават.2. Да ограничат ответния удар само срещу своите съюзници, но тяхната страна да е недосегаема.Въпроса е докога ще могат да го контролират процеса или всъщност и те са контролирани в самият процес.

154

Анонимен

преди 9 години

МОЛЯ ВЗЕМЕТЕ НА СЕРИОЗНО ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ! ТОВА Е ИСТИНАТА !

153

Анонимен

преди 9 години

ДО РУСИЯ, КИТАЙ, КОРЕА, ЯПОНИЯ,ИРАК,ИРАН,САУДИТСКА АРАБИЯ ! В МОМЕНТА В КОЙТО АМЕРИКА ОБЯВЯТ ВОЙНА, ОБЕДИНЕТЕ СЕ И ГИ АТАКУВАЙТЕ ПРЕЗ АТЛАНТИЧЕСКИ ОКЕАН, В АМЕРИКА ПОЛОВИНАТА ВЕЧЕ СА ИЗВЪНЗЕМНИ, ТЕ ЩЕ ИЗБИЯТ И ДРУГИТЕ.... ПРЕНАСЯТ СЕ ТУКА....УБИВАТ ТЕ И ВЗИМАТ ОБРАЗА ТИ.... ПО НИЩО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ НАС! ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ВОЙНА !