123

Анонимен

преди 9 години

ДПС ли е в изолация, или вкупом всички вие се изолирате от ценностите, на които стъпва съвременната демокрация на ЕС? Риторически въпрос с много ясен отговор. Не сме сами. На наша страна са международните договори и затова заявявам отговорно, че ще потърся правата си в Страсбург, както и ще направят това и останалите мои колеги", заяви Местан. "Не защото не обичаме родината си, а защото искаме да я видим демократична родина на равноправни български граждани

122

Анонимен

преди 9 години

Местан напомни, че санкциите за нарушаване на забраната в Изборния кодекс с глоба до 2000 лева са приети с "мил консенсус" между всички парламентарни сили - и БСП, и ГЕРБ, и "Атака", и сини. Останахме сами, в изолация така да се каже, при отстояването на изконното човешко право - майчин език, обърна се той към останалите партии.

121

Анонимен

преди 9 години

След като ДПС не получи подкрепа от нито една друга партия за вота на недоверие към кабинета.Местан се закани да съди България в Страсбург заради наложените глоби за агитация на майчин език по време на предизборната кампания. Самият Местан също бе санкциониран.

120

художника

преди 9 години

Местан налага модела на ГЕТАТА и върху този модел гради политиката си.И сега Местане, да те питам: - За 20г. във властта твоята "партия" какво направи за РОМИТЕ, за да не живеят като СКОТОВЕ/ в превод- ЖИВОТНИ/ ? Дадохте ли им работа, образование, възпитание в европейските ценности? ТИ подклаждаш омраза, гнусен кафяво-миризлив ***!!!

119

Свята и Чиста

преди 9 години

Добре да кажа така, не е ли държавата която не ги наказва строго за кражбите и престъпленията, правенето на секс с лица под 18 годишна възраст е престъпление по закон(до колкото си спомням май се броеше за изнасилване), всеки знае че те се женят на 13/14, раждат на по 15 и никой не ги съди за това, никой не си понася отговорността. Ние имаме закони, няма кой да ги спазва и да ги прилага, там е проблема, не в ДПС, не в Турците, не в *** нито пък Българите, а в хората които си прикриват очите

118

seira

преди 9 години

До Анонимен 141:ЦЪК!МЕСТАН Е ВСИЧКО ДРУГО, НО НИТО Е ЕВРОПЕЕЦ, НИТО Е "НАТОВЕЦ"!!!

117

Анонимен

преди 9 години

Българите са готови на лишения, но ще защитят Б.Борисов!

116

Анонимен

преди 9 години

Чичко турски агент когато бяхте в властта кой беше в изолация ГЕРБ нали сега е вашия ред

115

Анонимен

преди 9 години

Местане, трябва да се говори за МИЛИАРДИТЕ изтеглени заеми от последните три правителства и тяхното изтичане в небитието, за МИЛИАРДИТЕ от КТБ. Като гледам всички партии сте единодушни в усвояването на тези пари и не са на дневен ред.

114

Анонимен

преди 9 години

Този ако разправяше за корупция, за кражби и за държавна измяна, бих го подкрепил. Но за лав в някаква несериозна медия, едва ли.

113

Лелеее

преди 9 години

Свята и чиста, ще споделя само един факт с теб !Майка ми е учителка и в класа си има 2-3 ромчета ! Налага се да ходи по няколко пъти в срока да пита родителите им защо не отиват на училище, при положение че взимат помощи за учащи деца ? Отговорът на *** е :" Госпожо, училище не им трябва ! След 1-2 години ще почне да ражда и държавата ще си я гледа !" Основна практика е сестри да си сменят децата, за да вземат помощи като приемен родител, са многократно по-големи ! Мързелива *** !

112

Анонимен

преди 9 години

Преди изборите изразих мнение , че който не гласува всъщност подкрепя ДПС. Колко псувни отнесох тогава.

111

dacho

преди 9 години

Ne sam mu fen, no tozi pat e mnogo prav.Ezikat na omrazata e neshto strashno.Zamislete se.

110

Анонимен

преди 9 години

Пълна изолация и последваща забрана с референдум за етническата партия, която представя най-лошата част от политическата класа и няма нищо общо с българските турци!!!!

109

лелеее

преди 9 години

А "Има два типа партии"От твоята публикация лъха на овнешко, та знае ли се !!!!

108

Лелеее

преди 9 години

Свята и чиста !А ти не си ли човек, като им плащаш сметките за ток, вода и им осигуряваш с данъците сипонякога завидна месечна издръжка???

107

Свята и Чиста

преди 9 години

Москов поеми си отговорността ! :) Оставка!!! Парламента е място на обединение на нацията, нали затова сте дипломати, за да решавате проблемите а не за да провокирате напрежение. И *** са хора и те имат човешки права.

106

roses

преди 9 години

Явно в тази държава не се обръща внимание на важните проблеми, а е много по-важно кой е българин, кой е турчин, кой е ***. Ето по този начин се отклонява вниманието на хората. Браво на вас господа управляващи, продължавайте да настройвате хората едни срещу други, вместо да решавате проблемите на държавата!!!!

105

Анонимен

преди 9 години

ЕФЕНДИ,А ТИ ОБЯСНИ ЕКЗЕКТНО ЗАЩО ИЗПОЛЗУВАШ НАЦИСТКАТА ТЕРМИНАЛОГИЯ ЗА ПРИГОДНОСТТА ЕТНИЧЕСКА!!!!!

104

Анонимен

преди 9 години

" Езикът на омразата - характерен за кабинета "Борисов 2"!Г-н Местан, аз, лично, нито съм в политиката, нито заставам зад която и да е партия. Не е нужно да си в кабинета Борисов, за да харесваш или не някого. А Вас и ДПС, обикновените хора не ви мразят, те ви ненавиждат. Що се отнася до омраза, ненавист или все от този род думички - все трябва да има дълбоко основателни причини, заради които който и да е е мразен или ненавиждан. И да, ненавиждам всеки един, без оглед на вероизповедание, който пребива лекар, отишъл да му помогне!