24

Индиец от Пакистан

преди 9 години

Европа скоро няма да съществува.

23

Мим

преди 9 години

Мултикултурализмът и фанатичната увереност в правотата му от изповядващите го *** ще затрият западната цивилизация по-бързо от което и да е друго бедствие или катаклизъм...

22

Петърчо

преди 9 години

На друг да говорите че ако си смените местата нямаше това да Ви обижда. Въпрос е на това кои има храброст да си признае че някои неща се правят нарочно и нямат нищо общо с черни катафалки и влакове както се изрази един господин пред мен. Проблема е в това че продукта е пуснат в тази си форма за да си прави реклама и нищо повече. И ако някой се оплаче "О извинявайте , не знаехме че някой ще се обиди , ние с най-добри намерения..." Но жалко че точно омразата кара някои тук да се правят на ударени.

21

Burg

преди 9 години

У нас пък от мнооого години има суха паста "Негърче". Помооощ, канибализъм и расизъм!Всъщност тези бонбони изобразяват традиционни маски използвани в религиозните обреди на различните племена и спирането им от производство е опит за инищожаване на културната им идентичност. К'во ша прайм сеа?В соц времената сме се нагледали на *** политкоректност и в този смисъл "европейците" са още в подготвителната група. Никога не съм преставал да се удивлявал на виталността на простотията.

20

Анонимен

преди 9 години

Дайте да забранят и черния шоколад че мамуните да не си хапят пръстите докато го консумират.... Не виждам нищо расистко в черни бонбони :(

19

Анонимен

преди 9 години

Aз викaм дa зaбрaним лaй.aтa щото и те сa кaфеви и е рaсистко хaхaхa

18

Бисмарк

преди 9 години

Германия никога не е имала колонии - само за за кратко Югозападна Африка сега Намибия. Виж да бяха кашер мечетата - *** доди ама не са.

17

Доктор Менгеле

преди 9 години

Сега ще спрат черните бонбони.После ония ще ревнат - Ама бонбоните са само бели?Защо няма черни?Нали искат да има емотикони във фейсбук, които да са ***, че им било тъпо сега, че нямало такива?(сериозно говоря не се майтапя, искат кафяви емотикони)

16

глей ся ти

преди 9 години

а вие тука дето баннвате постове с расистки коментари, защо постнахте тая новина, а? ахахахах

15

Анонимен

преди 9 години

Нека забранят и обувките от свинска кожа, защото са гнусотия за Аллах!

14

Hiter

преди 9 години

Това е един от проблемие на демокрацията. Свободата. Всеки се хваща за "гомняната клечка" и почва да се съди. катафалките трябва да са бели, чрният цвят напомня колите натоварени със загинали роби. Влаковете трябва да се спрат, защото напомнят за холокоста и возенето на вреите към холокоста.Ромтие не трябва да се наричат м... знаете как ,защото се чувстват обидени. Само българите могат да бъдат наричани рая и това не пречи на никого.

13

Не е лесно да си тъп

преди 9 години

Би трябвало да се гордее.Ако не бяха те ония по африка щяха да са още по канутата и на папирусите.А те-самолети,джипове,атомни и космически технологии и какво ли още не...*** ***.Па и комплексиран на всичкото отгоре... Замислил се бил.Що не се замисли за канибализма дет го практикуваха като народен обичай а европейските "колонизатори,робовладелци" го изкорениха с меч и огън?

12

Сократис

преди 9 години

Изкривеното подсъзнание на чиновниците чудейки се как да оправдаят заплатите си ги подтиква към подобни налудничави внушения...В Германия погалих по главата внучето на моя позната а то се дръпна ужасено и майка му любезно обясни,че това не е прието при тях и дори може да ме арестуват за педофилия...Сега бонбоните били расистки...тези сбъркани политици убиват всичко човешко у хората и всеки трябва да живее във страх да не го заподозрат в педофилия,расизъм,нетолерантност и всички земни грехове...

11

Анонимен

преди 9 години

Робство на "Политическата Коректност" !?

10

Анонимен

преди 9 години

няма спасение от *** либерасти

9

Анонимен

преди 9 години

Ние комплекси си нямаме. Само от турски тоалетни чат-пат.

8

Чорбалан

преди 9 години

Не свиквате ли вече с новите рекламни прийоми :) Скоро имаше "салфетки за 1700 лв", което се оказа реклама на заведение. Така ще е, казва се вирусен маркетинг - целта е ние четящите сами да разпространяваме новината/рекламата. Колкото по-сензационна, толкова по-успешно работи.

7

....

преди 9 години

офффф и тва вече ми дойде до гуша !!!!!!!!! вечните им страдания и комплекси за расизъм, едните за религии други разсизъм...........ами НИЕ КВО !?????? ОТ КВО ДА ПОСТРАДАМЕ МАЛКООО ОЩЕТЕНИ СМЕ, КАЖЕТЕ?

6

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха тия колко са зле, говорят да нямало расизъм по света, а пък сами си го натрапват. Направо с му направили реклама в лучая. Нищо лошо няма в расизма и той не винаги значи омраза заради цвета на кожата, хората се раждат различни по природа и това е нещо естествено. По същата логика има коплексирани ниски хора, които мразят по високите и снажните или дебели хора които мразят слабите с добре сложени тела. Все едно дебелите жени да се обидят от куклата Барби. Черни бонбони, ха-ха!

5

Анонимен

преди 9 години

Измишльотина на болен и ограничен мозък.