363

Анонимен

преди 9 години

"Другите нации в света не са дали право на Вашингтон да решава кога, къде и как да служи на интересите им." (Роналд Стийл).

362

Анонимен

преди 9 години

Сега въпросът е ако безумците разпалят такава войно и ПРО взривява ядрени рекети над България, Румъния, колко радиация трябва да погълнем ние *** - русофили и русосорософоби. И българите като мен...

361

Анонимен

преди 9 години

Под чадъра на своята ПРО, алчните за чуждото американски лешояди планират да предотвратят нанасянето унищожителен удар срещу САЩ от руското ядрено оръжие на възмездието.

360

Анонимен

преди 9 години

На втория етап глобална американска ПРО ефективно неутрализира опитите на руската армия да използва срещу САЩ своето оръжие на възмездието, което в крайна сметка принуждава ръководството на Русия безусловно да капитулира пред САЩ. Можем да направим извода, че основното предназначение на американската ПРО е възможността за безнаказана агресия срещу Русия.

359

;-)

преди 9 години

До РЕАЛНОДругаииииииии!!!!!! Послушайте добре какво е казвал др. Путин☺ защо нямаме икономика?

358

Анонимен

преди 9 години

Под защитата на своя ракетно-ядрен потенциал, САЩ планират да нанесат унищожителен удар с високоточни неядрени оръжия върху руските центрове за политическо и военно ръководство на страната, основни обекти на армията, възлови средища на военно-промишления комплекс, енергетиката и транспорта.

357

Анонимен

преди 9 години

Единственият начин той да бъде неутрализиран е изграждането на ефективна противоракетна отбрана ПРО. Това е единствената причина САЩ да инвестират и последните си долари от изтънелия бюджет на Пентагона, в разгръщането на система за глобална ПРО край границите на Русия.

356

Анонимен

преди 9 години

Единствената пречка за въжделеното демократизаторското плячкосване на природните ресурси на Русия от САЩ и Запада е нейният могъщ ракетно-ядрен потенциал, известен като оръжие на възмездието.

355

Анонимен

преди 9 години

В света днес има 200 държави. На теория. Едва 4 от тях обаче са държави в целия си блясък. Тоест могот да водят абсолютно незовисима собствена външна политика. САЩ като световна суперсила, заедно със зависимите от нея 196 държави в една или друга степен. Другите 3 са Русия, Китай и Индия. Техния коз е мощния ядрен арсенал. С който водят отбранителна политика. Това е днешния свят от 4 държави.

354

Анонимен

преди 9 години

Според самия патриарх на имперската политика на САЩ Збигнев Бжезински Планът за унищожаване на ядрено оръжие е план за създаване на свят, в който САЩ ще могат безопасно да водят конвенционална война. Ясно и точно.

353

Анонимен

преди 9 години

Типичен пример за агресивна военна организация е армията на САЩ. Цялата й организация, въоръжение, месторазположение по целия свят, методика на обучение и критерии за кадрови подбор са безспорно свидетелство за агресивното й предназначение да налага волята на Вашингтон във всяка точка на света. Съединените щати са единствената страна в света, срещу която не съществува никаква реална външна заплаха.

352

Анонимен

преди 9 години

Сигурността на САЩ може да бъде застрашена в един единствен случай - ако американската политическа върхушка дръзне да нападне държава, притежаваща ракетно-ядрено оръжие.

351

Анонимен

преди 9 години

интересно кога установи това?ВиетнамПанама, Ирак 1Ирак 2АфганистанЛибияЮгославия

350

Анонимен

преди 9 години

Ехххх Обама, ти изобщо си много далече от реалноста.във вашето полукълбо може да се мисли така,но в нашето истината е съвсем различна.континентите ,,Америка,,са тези който са изолирани от останалата част на света,но ти само гледай РУСИТЕ на какво са способни ще съжеляваш за думите си бе негърче.

349

Анонимен

преди 9 години

"Големите не могат да тиранизират малките, заяви той в реч"! Ха ха ха ха кой го казва най-големия наглец и лицемер!

348

БГ

преди 9 години

След като падна желязната завеса, рухна СССР, чак сега разбираме какво стана. Светът стана еднополюсен. Духът на империята на злото остана само в САЩ. Само тя остана. Но какво следва. Достатъчно е да погледнем назад по надалеч и ще предвидим какво ще се случва. По сегашният сценарий ЕС е превзет с помощта на ислямската религия, а завършекът на Вашингтон е като този на Рим. Не се вижда друг развиван сценарий засега.

347

Анонимен

преди 9 години

Харесва ни или не, американците са десетилетия пред останалите нации технологично. Добри или лоши, много са силни. Който не им е съюзник само ще загуби и такава е логиката на европейците, които също не долюбват американската политика и арогантност. А Русия си е още в 20-ти век. Не знам колко са свхърдуховни, колко театрални постановки и опери се въртят всеки ден, по - долу някой го спомена, но либретата не става много за ядене.

346

Аз

преди 9 години

Стига сте говорили глупости. Обама споменава Русия съвсем между другото в един абзац заемащ една хилядна от речта!Всъщност при 5,6% безработица говори за създаването на още работни места плюс безплатно образование в колеж!

345

Анонимен

преди 9 години

Погледнете герба на САЩ. Орелът какво държи с ноктите на краката си и всичко ще ви се изясни!

344

морски

преди 9 години

От къде тая злоба,омраза,ненавист към другите народи у американците?!!!Природата ще ги накаже тях!