33

IZMIR

преди 9 години

АЙ БАКАЛЪМ АБИ НА КАПЪЛА ЧАРШИ ОРДА МОРАФЕТИ МНОГО В *** МУРАФЕТ ЬОК

32

и

преди 9 години

Не се обеснявай. Оставкааа!

31

Анонимен

преди 9 години

Зад Местан стоят всички ***,турци и гладни селяни от северозапада.За три кила кайма и 20 лв на калпак,са готови да блокират жълтите павета."Умните и красивите"подкрепят Москов,щото казва истината за *** престъпления срещу лекари,но ще го подкрепят ли в един контра протест,ако Местан доведе своите избиратели.

30

Любомир

преди 9 години

Ех, че готин политик, човек и министър направо се радвам, че има още останали такива в България...Но спокойно драги ми сънародници до 2-3 години всички ние ще го плюем и обиждаме ще го наричаме луд нацист и каквито се сетиш още обидни термини, всичко се повтаря... Ае наздраве.

29

Анонимен

преди 9 години

"А ЛЕКАРИТЕ В СПЕШНА ПОМОЩ РАБОТЯТ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, НАЛИ?"само се чудя, затова ли същите лекари карат ЧИСТО НОВИ коли за по 20-30-40-50 000 лева?????Иначе, да - и аз не искам ДПС, и аз не искам някои малцинства да имат повече превилегии от мен, и аз не искам побоища над когото и да било, и аз не искам агресия, и аз не искам изнудване.

28

Анонимен

преди 9 години

тая гад все оставки търси..сякаш е министър председател,имам 60 овце ,нямам овчар ..плащам минималната заплата, е за лидера за дпс ще платя 365лв

27

АНОНИМНА

преди 9 години

ГОСПОДИН МЕСТАН! НИЕ БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ СИ ХАРЕСВАМЕ НАШИЯТ БЪЛГАРСКИ МИНИСТЪР . А ВИЕ АКО НЕ ГО ХАРЕСВАТЕ СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ.ГОСПОДИН МОСКОВ НЕ ВИ ИГРАЕ ПО СВИРКАТА. АМИ СМЕНЕТЕ СИ СВИРДЖИИТЕ.

26

Анонимен

преди 9 години

Браво на Москов, сложи противния даскал на мястото му.

25

Анонимен

преди 9 години

Москов - българите сме с теб!

24

Доло ДПС

преди 9 години

ДПС не е Турска, а Руска партия в България. Тя беше създадена от БСП през 1990 г с цел изнудване на Българите да гласуват за БСП. Това е един от най-гнусните примери за политическо генно инженерство в БГ.

23

сс

преди 9 години

Подкрепям Москов! А Вие дето го плюете се засрамете и си сменете имената с турски или каквито искате. Точка.

22

aman

преди 9 години

Единият казал, другия се бил обидил, какви са тия прехвърляния, заигравки и по-скоро позоциниране на дневния ред върху етническа плоскост от колкот върху чисто наказателна и съдебна!!!Това е пълен фарс!Je suis Bulgarien

21

Анонимен

преди 9 години

"10 хил. лв. е средната месечна заплата в Южен поток" България, а минималното възнаграждение за специалисти е 4000 лв. Това става ясно от справка в търговския регистър. Компанията беше създадена за изграждането на газопровода през българска територия. Въпреки че проектът е спрян, фирмата продължава да работи и да харчи пари за заплати." А ЛЕКАРИТЕ В СПЕШНА ПОМОЩ РАБОТЯТ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, НАЛИ?

20

Питащ

преди 9 години

Не разбрахте те ли, че ромиту гласува ние ги храниме... те правят деца ние плащаме... Айде да спреме да плащаме да видиме какво ще стане.... Страшно нали? ГЛАД И БОЙ... АЗ СЪМ СЪГЛАСЕН А ВИЕ?

19

Анонимен

преди 9 години

Министър Вучков може да е дал всякакъв отговор, но народният представител е длъжен да следи реалното състояние на нещата и да ИЗОБЛИЧАВА онези министри, които боравят с неверни данни.Само една от напердашените в последно време лекарки яде бой за втори път в ромска махала!Така че, Местан трябва да поиска оставката на Вучков, а не на Москов!

18

АНТИ

преди 9 години

Москов само АРСЕНАЛ-Лондон!

17

Анонимен

преди 9 години

Москов като е професионалист да вземе едни поне 200 млн лева от съмнителните 500 млн лева, които ЕС ни давал за да ''борим безработицата''С тези пари ще осигури специализацията на всички лекари в България за години напред!Москов голям го вади и не мек, ами направо разпаднат.Липса на специалисти, липса на поне африкански доходи, защото и такива не са, а сега ще промени и закона и за следдипломното обучение, с което най-големите *** ще стават специалисти

16

М

преди 9 години

Де да имаше повече политици като Москов ..."ДПС са проклятието на България"

15

Анонимен

преди 9 години

Оставка на Борисов и московите седесари!

14

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Доктор Москов заслужава да бъде министър,защото е професионалист в своята област и държи на своето и на българското ни достойнство.Не коментирам Местан;гледа да се...вклини с някаква интрига.Хайде...холан,омръзна ни вече.